• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bende sola yatarken rahatim karnimda agrimiyor ama saga yatarken geriliyor gibi
Bu gittiğimde bebek ne tarafta diye soracagm eğer sagdaysa zaten sağa yatmak sakıncalı okur bence baskı olur . Sacmaldm mi acaba :)) valla bilmiyorum bn sorcam ne tarafta diye ultrason aletini sola koyuyo ama ucunu sağa çeviriyor anlamadm.

Aynen canm. Bnm ikinci regl döneminde çok fena sancilarm olmuştu artk doktora gidecektm tarihe baktm regl günüm tmm dedm vücut alisiyor ya regl olmamaya çok ağrıyor ondan sonra geçti o çok ağrılar ve dediğin gbi ufak sancılar kaldı. :) Onlarda 14.haftada bitecekmis öyle diyorlar son ay geri baslarmis
Agrisa korkuyoruz agrimasa korkuyoruz ama zaten bazilarinda kalbi durdugu halde agrilar sancilar sevam ediyormus rutin sekilde hic belli olmuyor yani allah hayirlisini versin

Benim hamileligim devam etseydi bdt 16 ekimdi ve benim dogum tarihimde 16 ekim ne guzel bi sans demistim ama nasip olmadi malesef. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip eder ins size.

Bu gittiğimde bebek ne tarafta diye soracagm eğer sagdaysa zaten sağa yatmak sakıncalı okur bence baskı olur . Sacmaldm mi acaba :)) valla bilmiyorum bn sorcam ne tarafta diye ultrason aletini sola koyuyo ama ucunu sağa çeviriyor anlamadm.
Canim bebekler genelde aag ya da solda tutunur sonra hep ortaya gecermis ve sola yatmak bebege giden kan akisini rahatlattigi icin solda uyumak en sagliklisiymis

Eveeett gene enteresan br soru ve bennn :)? :dondurma: göbeğim deki tüyler koca koca öldü kıllar mi desem :halay: ağda yapaym mi yapmayaym mi sakıncası varmı hadi yaptm ileride daha da çok çıktı ve karnm iyice çıkınca yapamazsam??

Ama gerçektn çok fena.. doktora gidecem 10 gün sonra utanirm ya bu killarla:63:

Eveeett gene enteresan br soru ve bennn :)? :dondurma: göbeğim deki tüyler koca koca öldü kıllar mi desem :halay: ağda yapaym mi yapmayaym mi sakıncası varmı hadi yaptm ileride daha da çok çıktı ve karnm iyice çıkınca yapamazsam??

Canim sakin elleme onlar dogumsan sonra dokuluyomjs aliskindir doktor:)

Agrisa korkuyoruz agrimasa korkuyoruz ama zaten bazilarinda kalbi durdugu halde agrilar sancilar sevam ediyormus rutin sekilde hic belli olmuyor yani allah hayirlisini versin
Aynen öyle canm. Bn braz soylendm geçen ay şöyle agrm var şu bu acaba bise mi oldu kusmalarmda geçti dedm eşim dedi ki bahane aramana gerk yok bebeği ozledin sen gidebilirsin dedi :63: resmende dalga geçti bahane uydurma diye:KK4:

Canim bebekler genelde aag ya da solda tutunur sonra hep ortaya gecermis ve sola yatmak bebege giden kan akisini rahatlattigi icin solda uyumak en sagliklisiymis
Himmm . Ne de duskunm rahatima yahu iyi bari sola yatmak iyi desene .. bn sağdan yumurtladm onu biliyorum o zamn sonra ortaya geldi doğal olarak..

Aynen öyle canm. Bn braz soylendm geçen ay şöyle agrm var şu bu acaba bise mi oldu kusmalarmda geçti dedm eşim dedi ki bahane aramana gerk yok bebeği ozledin sen gidebilirsin dedi :63: resmende dalga geçti bahane uydurma diye:KK4:
Hahahahh ben vala 31 martta kontrole gidicem tekrar, karar verdim o tarihe kadar bi aksilik varsa bile ogrenmek istemiyorum:) o gun gelene kadar dinlemiyxem kendimi noldu diye, o gun giderim baktim sorun var ogun otururu aglar zirlar yasarim kaderimi simdiden ya olursa diye hiiiiic kasmicam

Canim sakin elleme onlar dogumsan sonra dokuluyomjs aliskindir doktor:)
Suan çok pişman oldm lazer epilasyon yaptrmadigima ama gebeliği etkiliyor zarar veriyor dediler biraz korktm . Çok fena ama onları düşündugm için acabami diyorum ilerde simsiyah kalın ve uzun uzun çıkarsa daha iğrenç olur.

Hahahahh ben vala 31 martta kontrole gidicem tekrar, karar verdim o tarihe kadar bi aksilik varsa bile ogrenmek istemiyorum:) o gun gelene kadar dinlemiyxem kendimi noldu diye, o gun giderim baktim sorun var ogun otururu aglar zirlar yasarim kaderimi simdiden ya olursa diye hiiiiic kasmicam
:KK9::KK9: valla bnde inat ettm gtmicem o günden önce .. 12 guncuk gelirr gecerr :))

Ben ağda ile alıyorum canım yoksa kendimi kötü hissediyorum

Back