- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 40
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.041
Ay herkeste değişik şeyler var benim bu bağırsaklarım en çok etkilenen şey oldu.kendine gelemedi hamileliğin başından beri ağrı ağrı şimdede ishal sürekli.Benim ilk baslardaki gibi karin agrilarim olmaya basladi. Yine mi rahim buyuyor acaba. Sende de basladimi haftalarimiz ayni gibi seninle. Bu arada grip oldum kizlar. Limon suyu ictim limon yedim ama 2 gundur gitmedi
Bende az ishal olsam iyi olabilirdi kabizlik coktu. Meger progestaninda etkisi varmis. Simdi birazcik azaldi.Ay herkeste değişik şeyler var benim bu bağırsaklarım en çok etkilenen şey oldu.kendine gelemedi hamileliğin başından beri ağrı ağrı şimdede ishal sürekli.
Bende acaba progestandan olabilirmi diye dusunuyorum ıshali umarım bebege bir zararı yoktur cok korkuyorumBende az ishal olsam iyi olabilirdi kabizlik coktu. Meger progestaninda etkisi varmis. Simdi birazcik azaldi.
Var bende aynıyım sonra gün boyu kafamı kaldıramıyorumKızlar ben uykusuzluktan ölücem İnan'ın ki bi kere uyuyorum çok şükür ama yanlışlıkla falan bi uyanıyım Yok bida bitti sabaha kadar bekle şuan misal 3 gibi falan uyandım olay bitti hiç dinlenemiyor vücudum günlük 4-5 sattlik uykuyla duruyorum ben gibi olan varmı aranız da
Bugün ilk defa kusmaya yeltendim onu da beceremedim yaKizlar belirtiler nasil gidiyor?
Ben kullandm canım bi zararı yok merak etmeKızlar doktorum ultrasonda biraz idrar yolu iltihabı olduğumu söyledi ve monurol şase verdi birkerelik kullanan varmı aranızda ?
Evet benimde oluyor sol kasiktan basliyor karin bosluguma dogru cekiliuor bazen sagda da oluyor ama daha cok solda hissediyorum. Surekli degil allahtan ara ara oluyor...Kizlar benim bu sol kasik ve karina dogru olan bolge bazı bazı acaip sancilaniyor....sanki bisiy çekiyor sizde var mı?
Usuttum falan bile sandım.... insallah bebislerimiz sağlıklıdır, Rabbim herkesin bebisini korusun :)Evet benimde oluyor sol kasiktan basliyor karin bosluguma dogru cekiliuor bazen sagda da oluyor ama daha cok solda hissediyorum. Surekli degil allahtan ara ara oluyor...
Vala bu meret hic bir belirti de vermiyor ki kiminde agri sanci birden kesiliyor kiminde aynen devam ediyormus korkuyor insan ben simdi 31 martta kontrolum var ondan once doktora gitmek istemiyorum hic (recetemizle ilgili hir sikinti cikti gitmemiz gerekebilirmis)Usuttum falan bile sandım.... insallah bebislerimiz sağlıklıdır, Rabbim herkesin bebisini korusun :)
Evet ya sorma zaman geçmiyor hiç çok zor valla hayırlısıyla su riskli dönemi atlarsak insallah
Daha önce bulantın yoktu, yeni mi başladı canım?Benim de bulantilarim başladı kızlar az önce çok fena oldum çıkaramıyorum da...
Bunun dışında kabızlık, mide yanması ve uyku problemi var. Sürekli yatmak istiyorum ama gece döne döne nasıl uyuyorum hiç anlamıyorum. Hiç kaliteli uyumuyorum yani
Ne güzel canım sevindim. İnşallah böyle devam eder. Ben de bugün 7+6'yım. Beni de 2 hafta sonra çağırdı.günaydın canım ben cumartesi doktora gittim kalp atışını duyduk ve gördük çok şükür bir sıkıntı olmadığını söyledi doctor 7+1 mişiz3 hafta sonar çağırdı beni tekrar.
Ne güzel canım sevindim. İnşallah böyle devam eder. Ben de bugün 7+6'yım. Beni de 2 hafta sonra çağırdı.
Benim de zaman zaman oluyor. Kasılma kramp arası bi ağrı. Sağda oluyor genelde.Kizlar benim bu sol kasik ve karina dogru olan bolge bazı bazı acaip sancilaniyor....sanki bisiy çekiyor sizde var mı?
Kizlar gunaydin:) su bebegin kalp atislarini evde dinleyebildigimiz cihazlar var duyan goren bilen almayi dusunen varmi icinizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?