• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

:KK70::KK70:Canım bahsettiğin şahsi arabaysa bnmde yok napım çocuğum ki ile avutucam kendimi :) bilmiyorum gerekli mi ilk çocuk olunca be gerekli ne gereksiz bilmiyorsun :rolleyes:
Yani dusunuyorum bebek arabasi hadi okey de onu da kisin kullanamazsin yazin kullanmak lazim parkta bahcede. E arabam yoksa bebegi zaten evden otobuslerle cikartmam muhtemelen taksiyle felan giserlim onda da kucagimda tutarim diye dusunuyorum. Yani bilmiyom da, ilk etapta bunlarin hicbirini almayi dusunmuyorum hele bi dogsun bakarim nelere ihtiyacim var o zaman alirim

Dert etme ya sanki odasi olsa nolucak ki yine senin yakinlarinsa uyucak mecburen. :) oda tamamen boş aslinda bana gore. Cunku yeni dogan bebeklerin anneleriyle temas etcek bi sekilde uyamalari gerekiyomus bi sure. O yuzden ben oda yaparim ama sırf bos bi odamiz oldugu icin :):)
Sende haklisin :)))

Ya kızlar biri bna anlatabilir mi bn pusetli araba almk istiyorum baston puset arabaları varmis önce puset olacak kullanıp sonra arabaya mi ceviriyorsun koltuk kısmını . Ayy kafamda deli sorular hc bise anlamadm valla bn ilk 3 4 ay puset şeklinde kullanıp geri normal araba gbi kullanmak istiyorum ama br türlü anlamadm öyle araba varmı varsa nasıl kullanılıyor . Bn bile anlamadm soruyu Allah yardımcınz olsun. :olamaz:
Canım araba gerekliliği kişiden kişiye değişir ama bence hayati önem taşıyor :) Benim oğlum arabasında hep cok mutlu idi biz her gittiğimiz yerde rahat ettik gezmede alışverişte yemekte ohh mis :)Arabanın kaliteli ve hafif olması katlandiginda yer kaplamaması önemli..Ben oğlumla Quinny Zap almistim.Puseti Maxi Cosi uyumlu. Puset ve araba ayrı ayrı satılıyor, bir yaşa kadar rahatça kullandım pusetini gayet geniş ve rahat ayrıca ilk zamanlar oto koltuğu olarak da..Sonra puseti çıkardım araba olarak kullandım canavar gibi araba sapasağlam hala, verdiğim parayi sonuna kadar hak ediyor ikinci bebegimde de onu kullanacağım :)Becerebilrsen resmini ekleyeyim.Fikir olur sana.Daha bunlari konusacagimiz cook zamanımız olacak tecrubelerimi paylaşmak istedim yinede seninle heyecanını anlıyorum ..Sevgiler :)))

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-12-16-14-38-1.png
    Screenshot_2017-03-12-16-14-38-1.png
    204,3 KB · Görüntüleme: 43
Canım araba gerekliliği kişiden kişiye değişir ama bence hayati önem taşıyor :) Benim oğlum arabasında hep cok mutlu idi biz her gittiğimiz yerde rahat ettik gezmede alışverişte yemekte ohh mis :)Arabanın kaliteli ve hafif olması katlandiginda yer kaplamaması önemli..Ben oğlumla Quinny Zap almistim.Puseti Maxi Cosi uyumlu. Puset ve araba ayrı ayrı satılıyor, bir yaşa kadar rahatça kullandım pusetini gayet geniş ve rahat ayrıca ilk zamanlar oto koltuğu olarak da..Sonra puseti çıkardım araba olarak kullandım canavar gibi araba sapasağlam hala, verdiğim parayi sonuna kadar hak ediyor ikinci bebegimde de onu kullanacağım :)Becerebilrsen resmini ekleyeyim.Fikir olur sana.Daha bunlari konusacagimiz cook zamanımız olacak tecrubelerimi paylaşmak istedim yinede seninle heyecanını anlıyorum ..Sevgiler :)))
Ya bnm esimde çok gerekli değil yaza kadr diyor araba var diyorlda hiç mi alışverişe gidilmeyeck hem çocuk hem alışveriş olmaz ki mutfak alışverişinde bile olmaz yani . Sonra hastaneye götürdügmde nasıl taşıyacak zatn br karış belim var 1.60lik boyumla önümü bile goremem kendi herzamn yanımda olmayacak. Bnde buna benzer brsey baktm bugn baston puset araba diyordu arabann pusetini duzlestirip norml puseti koyup öyle kullanıyorsun önce buda mi aynı ondan öyle düzleşiyormu??

Ya bnm esimde çok gerekli değil yaza kadr diyor araba var diyorlda hiç mi alışverişe gidilmeyeck hem çocuk hem alışveriş olmaz ki mutfak alışverişinde bile olmaz yani . Sonra hastaneye götürdügmde nasıl taşıyacak zatn br karış belim var 1.60lik boyumla önümü bile goremem kendi herzamn yanımda olmayacak. Bnde buna benzer brsey baktm bugn baston puset araba diyordu arabann pusetini duzlestirip norml puseti koyup öyle kullanıyorsun önce buda mi aynı ondan öyle düzleşiyormu??
Benimki iki ayrı aparati var canım.Arabanin kendi ortasındaki oturma yerini yanlarda düğmelere basarak çıkarıyorum yerine puseti takiyorum puset de cift tarafli kullanılabilir kendime ceviriyordum ilk aylar.Valla ben çok memnunum alışverişe gezmeye haataneye gidince nolcak çocuk ..Bizim ilk onceligimizdi araba..Oda yapmadik bizde ikea dan besik aldim.bir sene yanimizda yatti..Sonra oda yaptik :) Dedim ya benim için hayatı önem taşıyordu araba :) Kisiden kiseye değişir herkesin düşüncesine saygim var:) Sağlıkla dogsunlarda ikinci çocuk olunca masraflar biraz daha az oluyor :) Araba,puset, mama sandalyesi, oto koltuğu besik vs hep hazır :) Allahim sag salim doğdukları gunleri de gormeyi nasip etsin aminn :))

Benimki iki ayrı aparati var canım.Arabanin kendi ortasındaki oturma yerini yanlarda düğmelere basarak çıkarıyorum yerine puseti takiyorum puset de cift tarafli kullanılabilir kendime ceviriyordum ilk aylar.Valla ben çok memnunum alışverişe gezmeye haataneye gidince nolcak çocuk ..Bizim ilk onceligimizdi araba..Oda yapmadik bizde ikea dan besik aldim.bir sene yanimizda yatti..Sonra oda yaptik :) Dedim ya benim için hayatı önem taşıyordu araba :) Kisiden kiseye değişir herkesin düşüncesine saygim var:) Sağlıkla dogsunlarda ikinci çocuk olunca masraflar biraz daha az oluyor :) Araba,puset, mama sandalyesi, oto koltuğu besik vs hep hazır :) Allahim sag salim doğdukları gunleri de gormeyi nasip etsin aminn :))
Aminnnnn . Ya sen tecrubelisn ablamında br oğlu var mobilya beşik alma diyor oda yok ne yapacaksın diyor . Resimdeki gbi yda oyun parkı tarzı beşikler varya onlardan al diyo sence hangisi??

Eklentiler

• Screenshot_20170312-164950~2.png
    Screenshot_20170312-164950~2.png
    213,5 KB · Görüntüleme: 47
Can
Aminnnnn . Ya sen tecrubelisn ablamında br oğlu var mobilya beşik alma diyor oda yok ne yapacaksın diyor . Resimdeki gbi yda oyun parkı tarzı beşikler varya onlardan al diyo sence hangisi??[/QUOTE
Canım tercih meselesi ama resimdeki yatağı uzun kullanamazsin bebek tutunup kalkmaya başlayınca işi biter icide genis değil onların park yatak daha mantıklı yikanmiyor kirlenirse silersin..Benimki ekteki beşikdi.Oda yapacagim.için fazlasını almak istemedim.Boyasiz olan beşiği aldım kademeli yükseliyor ilk aylarda daha yüksek sonra böyle kullandım cokda memnundum..Seçenek çok.Hangisi rahatına gelirse onu al..Ilk.zamanlar annenin rahat etmesi cok önemli eğer birde sezeryan olursa..Gelecek gunlerde bunları daha detaylı konuşuruz :)) Öpüyorum :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-12-16-53-11-1.png
    Screenshot_2017-03-12-16-53-11-1.png
    373,2 KB · Görüntüleme: 37
Aminnnnn . Ya sen tecrubelisn ablamında br oğlu var mobilya beşik alma diyor oda yok ne yapacaksın diyor . Resimdeki gbi yda oyun parkı tarzı beşikler varya onlardan al diyo sence hangisi??
Bence park yatak daha ideal..Kirlenirse silersin..Senin gisterdigin besik cok kullanilmaz.Bebek tutunup kalkmaya basladiginda işi biter :) Benim aldığım ekteki beşik oda yapacağım için ikeadan boyasiz beşik almıştım çok rahat kullandım..Kademeli alcalip yükseliyor seçenek çok hangisi daha kolayına gelirse :) Bunları konuşacak zamanimiz çook, güner yaklaştıkça yine konuşuruz :) Öpüyorum..

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-12-16-53-11-1.png
    Screenshot_2017-03-12-16-53-11-1.png
    373,2 KB · Görüntüleme: 35
Bence park yatak daha ideal..Kirlenirse silersin..Senin gisterdigin besik cok kullanilmaz.Bebek tutunup kalkmaya basladiginda işi biter :) Benim aldığım ekteki beşik oda yapacağım için ikeadan boyasiz beşik almıştım çok rahat kullandım..Kademeli alcalip yükseliyor seçenek çok hangisi daha kolayına gelirse :) Bunları konuşacak zamanimiz çook, güner yaklaştıkça yine konuşuruz :) Öpüyorum..
Bn kaptırıp gidiyorum arada firenleyn bni :stop::rolleyes: sağol teşekkürler

Herkese merhaba
Dün doktor bana folbiol yerine elevit verdi inanılmaz derecede ishal oldum acaba ilaçtan dolayımıdır anlamadım.
Aranızda ishal yaşayan varmı?

Bu sabah kontrole gittim. Malesef bebegimin kalbinin durdugunu söylediler. Kendi doktorum cok uzakta onu aradim pazartesi gel dedi. Asprin icme daha fazla dedi. Sanirim pazartesi kurtaj olucak. Su an yanlis anlasilmadir diye dua ediyorum. Rabbime sığındım 2. Bir mucize istiyorum. Siz de dua edin bana lütfen
Arkadaşım çok üzüldüm. Umarım yanlış anlasilmadir. Güzel haberlerini bekliyorum.

Back