- 9 Aralık 2014
- 384
- 499
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
Ekliyorum hemen hoşgeldin aramızaBenide eklerseniz sevinirim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekliyorum hemen hoşgeldin aramızaBenide eklerseniz sevinirim :)
Hen alsam zararli olmaz deme cnm zarari var mi onun?Ben dusuk yaptiktan sonra doktorum bi follik asit adi verdi o zamndan beri gisip sadece ismini soyleyip aliyorum
Yok canim. Benimki folioHen alsam zararli olmaz deme cnm zarari var mi onun?
Canım neresi kötü yaa bnm ilki 228 ikinci 541 di doktor çok iyi dedi takılma iki katı arttiysa yeter :)iyi dedi işte 5-6 gün sonra gel keseyi görelim
Gecikmenin kaçıncı günü canm olabilir tabi bnmde oldu kahverengi 1 gün boyunca ama devam ederse sabah doktora git progestan verir belkiKızlar ya 1 saat once kadar lavaboda cok uçuk pembe akintim oldu. Cok korktum uzandim hic kalkmadim az once baktim bisey yoktu. Yerlesme mi acaba. Cok korkuyorum
İkinci günü geldi bnm canm gece ye kadr geldi bir sonraki gün gittim bn düşecek sandm ama değer artmış doktor yerlesiyo daha yenice kesesi oluşuyor kanama ondan dedi progestan yazdı yolladı canm..Gecikmenin 4. Günü. Belimde cok agri var. Yarin hemen gidicem.. Senin kacinci gunde geldi leke
Ben de bugun yoruldum onda oldu sanirim. Haftaya rapor alirim boyle olursa. Tesekkur ederim rahatlattin beni canimCanim benim regl gunu 4 damka geldi birde dun okulda cok yoruldum tam doktora giderken bir damla denemez bile akintiyla karışık geldi doktora sordum sorun degil keseyi gormeden ilac veremem dis gebelikse tetikler dedi dusuk once kahve sonra kirmizi sonra daha koyu kirmizi ve parcaya donusur dedi ikinci sonuc iki kattn fazla artinca pazartesi gel dedi demekki akinti cok ta onemli degil
Icim rahatladi tatlim. Tesekkur ederim. Biraz daha bekleyip kontrol edicem kendimi. Yarin ilk is doktora gitmek olucak. Dusukten sonra insan herseye korkuyorİkinci günü geldi bnm canm gece ye kadr geldi bir sonraki gün gittim bn düşecek sandm ama değer artmış doktor yerlesiyo daha yenice kesesi oluşuyor kanama ondan dedi progestan yazdı yolladı canm..
Çok haklisin bnmde var iki tane düşügum çok tedirginim o yüzden anlıyorum seni dinlen bugün iyice kalan işlerde boşverIcim rahatladi tatlim. Tesekkur ederim. Biraz daha bekleyip kontrol edicem kendimi. Yarin ilk is doktora gitmek olucak. Dusukten sonra insan herseye korkuyor
Allah bir daha yasatmasin. Kafamdan uzaklastirmaya calisiyorum ama boyle olunca hemen korkular depresiyorÇok haklisin bnmde var iki tane düşügum çok tedirginim o yüzden anlıyorum seni dinlen bugün iyice kalan işlerde boşver
Sakın ol bnde boş stres yapmism bak keseyi gördk bugn keseyi normal kanama yok hiç bir yerde dedi doktor :) inslh snde öyle olacaksın geçecekAllah bir daha yasatmasin. Kafamdan uzaklastirmaya calisiyorum ama boyle olunca hemen korkular depresiyor
Ben de kitap düşünüyorum da canım bana da mesaj atar mısınözelden attım cnm
Insallah yarin guzel haberler duyarim umarim hepimiz hep guzel haberler aliriz bebislerimizdenSakın ol bnde boş stres yapmism bak keseyi gördk bugn keseyi normal kanama yok hiç bir yerde dedi doktor :) inslh snde öyle olacaksın geçecek
İnşlh canm Rabbim korusunInsallah yarin guzel haberler duyarim umarim hepimiz hep guzel haberler aliriz bebislerimizden
Merhaba banada doktor dusukten sonra folik asit verdi kullandiktan sonra ne zaman hamile kaldiniz ve dusukten kac ay sonra kaldiniz hamileBen dusuk yaptiktan sonra doktorum bi follik asit adi verdi o zamndan beri gisip sadece ismini soyleyip aliyorum