2017 EKİM Anne adayları

Kizlar doktora gittim anlattim durumumu. Karindan ultrasonla bakti kese olusmaya baslamis dedi. Ama dusuk tehtidi olabilir dedi. Progestan verdi. Haftaya gel ama agrilarin siddetlenirse hemen gel dedi. Doktor cok icime sinmedi yarin kendi doktoruma gidicem cok uzak oldugu icin bugun ona gidemedim

Kizlar doktora gittim anlattim durumumu. Karindan ultrasonla bakti kese olusmaya baslamis dedi. Ama dusuk tehtidi olabilir dedi. Progestan verdi. Haftaya gel ama agrilarin siddetlenirse hemen gel dedi. Doktor cok icime sinmedi yarin kendi doktoruma gidicem cok uzak oldugu icin bugun ona gidemedim
Gecmis olsun canim ne kadarlikti en son kan degerin hangi tarihte neydi mesela? Gorunup gorunmemesi normal mi su an onu hesaplayalim

İcine sinmediyse hic canini sikma derim

Canım sen şimdi sakin stres yapma ve bol bol dinlen bak hiç bişey olmayacak bebisimize burda büyüyüp dünyaya gelecek yeter ki üzülüp stres yapma içine sinmediyse gidersin kendi doktoruna çünkü doktor çok önemli

Benimde ağrım oluyor , benimde düşük tehlikem var acaba ya , ilk bebek hiç hiçbişey bilmiyorum beeennn

Benimde ağrım oluyor , benimde düşük tehlikem var acaba ya , ilk bebek hiç hiçbişey bilmiyorum beeennn
Canlar agri olmasi normal adet agrisi gibi agrilar olabilir korkmayin hatta bu kesenin buyudugune ve yerlestigine isarettir genelde.

Sadece cok siddetli agri cok siddetli bulanti olayi korkutucudur. Kanamaniz yoksa sorun yoktur genelde

X