2017 EKİM Anne adayları

6 aydr canm deniyoruz hic hap kullanarak korunmadm ilk ay dikkat ettik sonra hic korunmadk ben olcak sanarken olmadı anlamdm artk çaresizim
Hiç kendini üzme bak ben adetten 3-4 gün sonra beraber olmaya başladım tuttu. Kiminin yumurtalaması geç oluyo kiminin erken illa yumurtlama Gününe takılma hayırlısıyla tez zamanda kucağına al inşallah

Hiç kendini üzme bak ben adetten 3-4 gün sonra beraber olmaya başladım tuttu. Kiminin yumurtalaması geç oluyo kiminin erken illa yumurtlama Gününe takılma hayırlısıyla tez zamanda kucağına al inşallah
İns ole olur canm adetim bitsin baslcm bende ins tutar bu ay. Bakalm hayrlisi hersyn

Canim ben de cok bekledim hamile kalmayi. Hormon testi falan yaptin mi. Benim tsh cok yuksekti ondan olmuyormus 4 ay ilac tedavisi gordum
Canm bu ay randevu alp gdcm bakcm reglim bittiginde ins kotu bsy ckmaz korkyrm ackcası gitmeye

Adetin 3. Gunu git canim hormon testi icin. Cunki o zaman daha saglikli sonuclar çıkıyor. Bitiminde gotsen bile 3. Gunu tekrar cagirmak isteyecek doktor
Yani yarn gitmem gerekiyor ben devlet hastanesinden yarn icin randevu alim o zaman gidim ins iyi seyler ckarda folik asit felan verrde hamile kalrm onla hamile kalnyrmua galiba

X