- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- Konu Sahibi dilarazeynel
Benimde 9 ocak bugün 685 çıktı ben yüksek diye düşünürken halbuki çok düşükmüş7 ocakti canım. Dün 2147 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 9 ocak bugün 685 çıktı ben yüksek diye düşünürken halbuki çok düşükmüş7 ocakti canım. Dün 2147 çıktı
Öyle düşünme yinede çok.düşük değil değerin doktor ne.dedi pekiBenimde 9 ocak bugün 685 çıktı ben yüksek diye düşünürken halbuki çok düşükmüş
iyi dedi işte 5-6 gün sonra gel keseyi görelimÖyle düşünme yinede çok.düşük değil değerin doktor ne.dedi peki
Bence degerin dusuk degil bizim erken dollenme olmus benceBenimde 9 ocak bugün 685 çıktı ben yüksek diye düşünürken halbuki çok düşükmüş
hııı bilemedim kuzum ya kafam karıştıBence degerin dusuk degil bizim erken dollenme olmus bence
Moralini bozma gayet iyi bnceiyi dedi işte 5-6 gün sonra gel keseyi görelim
iki arkadaşında çok yüksek benimki çok düşük , düşük ihtimalimi varki yaaaMoralini bozma gayet iyi bnce
Birkaç günün bile farkı olabilir bence böyle dusunmeiki arkadaşında çok yüksek benimki çok düşük , düşük ihtimalimi varki yaaa
Yok tatlim olur mu oyle sey dollenme zamanina bagli bence. Ya da cogul gebelik de olabilir. Burda bi suru insan var 40larda baslayip saglikla bebisini kucagina alan. Uzme bebişi annesiiki arkadaşında çok yüksek benimki çok düşük , düşük ihtimalimi varki yaaa
Hiç kendini üzme bak ben adetten 3-4 gün sonra beraber olmaya başladım tuttu. Kiminin yumurtalaması geç oluyo kiminin erken illa yumurtlama Gününe takılma hayırlısıyla tez zamanda kucağına al inşallah6 aydr canm deniyoruz hic hap kullanarak korunmadm ilk ay dikkat ettik sonra hic korunmadk ben olcak sanarken olmadı anlamdm artk çaresizim
Benide eklerseniz sevinirim :)THEY- ekledim seni de hoşgeldin sende aramiza
İns ole olur canm adetim bitsin baslcm bende ins tutar bu ay. Bakalm hayrlisi hersynHiç kendini üzme bak ben adetten 3-4 gün sonra beraber olmaya başladım tuttu. Kiminin yumurtalaması geç oluyo kiminin erken illa yumurtlama Gününe takılma hayırlısıyla tez zamanda kucağına al inşallah
Canim ben de cok bekledim hamile kalmayi. Hormon testi falan yaptin mi. Benim tsh cok yuksekti ondan olmuyormus 4 ay ilac tedavisi gordumCanm senn ki ne guzel tutmus ama ben dun regli oldum bu ay da olmadıartk aglamaktan yorldm bktm blymsn
Canm bu ay randevu alp gdcm bakcm reglim bittiginde ins kotu bsy ckmaz korkyrm ackcası gitmeyeCanim ben de cok bekledim hamile kalmayi. Hormon testi falan yaptin mi. Benim tsh cok yuksekti ondan olmuyormus 4 ay ilac tedavisi gordum
Adetin 3. Gunu git canim hormon testi icin. Cunki o zaman daha saglikli sonuclar çıkıyor. Bitiminde gotsen bile 3. Gunu tekrar cagirmak isteyecek doktorCanm bu ay randevu alp gdcm bakcm reglim bittiginde ins kotu bsy ckmaz korkyrm ackcası gitmeye
Yani yarn gitmem gerekiyor ben devlet hastanesinden yarn icin randevu alim o zaman gidim ins iyi seyler ckarda folik asit felan verrde hamile kalrm onla hamile kalnyrmua galibaAdetin 3. Gunu git canim hormon testi icin. Cunki o zaman daha saglikli sonuclar çıkıyor. Bitiminde gotsen bile 3. Gunu tekrar cagirmak isteyecek doktor
Follik asit devlet karsilamadigi icin recetesiz olarak eczanelerde satiliyor tatlimYani yarn gitmem gerekiyor ben devlet hastanesinden yarn icin randevu alim o zaman gidim ins iyi seyler ckarda folik asit felan verrde hamile kalrm onla hamile kalnyrmua galiba
Canm onu dr sormadan alsam olur mu?Follik asit devlet karsilamadigi icin recetesiz olarak eczanelerde satiliyor tatlim
Ben dusuk yaptiktan sonra doktorum bi follik asit adi verdi o zamndan beri gisip sadece ismini soyleyip aliyorumCanm onu dr sormadan alsam olur mu?