- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- Konu Sahibi dilarazeynel
Kaç aydır deniyorsun cnm , korunuyomuydun normaldeCanm senn ki ne guzel tutmus ama ben dun regli oldum bu ay da olmadıartk aglamaktan yorldm bktm blymsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç aydır deniyorsun cnm , korunuyomuydun normaldeCanm senn ki ne guzel tutmus ama ben dun regli oldum bu ay da olmadıartk aglamaktan yorldm bktm blymsn
6 aydr canm deniyoruz hic hap kullanarak korunmadm ilk ay dikkat ettik sonra hic korunmadk ben olcak sanarken olmadı anlamdm artk çaresizimKaç aydır deniyorsun cnm , korunuyomuydun normalde
sabırlı ol cnm yumurtlama günlerine dikkat et , olacaktır inş. bi kontrole git bakalım muayane etsin doktor snei6 aydr canm deniyoruz hic hap kullanarak korunmadm ilk ay dikkat ettik sonra hic korunmadk ben olcak sanarken olmadı anlamdm artk çaresizim
Canm takip edyrm da benim duzensiz cnm adet gunum adet takvimine göre yapyrm o mu yanls bilmiyorum ki her ay sonu aglyrm cnm bktm artk aglamaktan gitcem artk dr karar verdm cnm bakalm nolcksabırlı ol cnm yumurtlama günlerine dikkat et , olacaktır inş. bi kontrole git bakalım muayane etsin doktor snei
Bi doktora git bakalım ne diyecek , şu yumurtlama günleri belli olan testler var al 30 tane bir ay boyunca yap , pozitif olan günlerde dene bakalım belki yanlış zamanlarda deniyorsunuzCanm takip edyrm da benim duzensiz cnm adet gunum adet takvimine göre yapyrm o mu yanls bilmiyorum ki her ay sonu aglyrm cnm bktm artk aglamaktan gitcem artk dr karar verdm cnm bakalm nolck
Canm ben onlardan anlamyrm bilmyrm nasl yapcm o testleri bilmyrm ki?Bi doktora git bakalım ne diyecek , şu yumurtlama günleri belli olan testler var al 30 tane bir ay boyunca yap , pozitif olan günlerde dene bakalım belki yanlış zamanlarda deniyorsunuz
ben söylerim sana cnm özeldende yazarım konuşuruz sorun değilCanm ben onlardan anlamyrm bilmyrm nasl yapcm o testleri bilmyrm ki?
Sagol canm tesekkr ederim :) sen kac haftlk hamilesin :)ben söylerim sana cnm özeldende yazarım konuşuruz sorun değil
Aynı durumdayım yarın gorucez inşallah keseyiKızlar benimde yarın saat 11 de randevum var inşallah keseyi görürüm en azından bugün saat bile geçmiyor
Hoşşbulduk cnmTHEY- ekledim seni de hoşgeldin sende aramiza
bi tane kitap var cnm çok uygun tavsiye ederim sana , cd side varSelamlar aranızda beslenmeyle ilgili kitap tavsiye edebilecek olan varmı acabağ
Melekcim sen en son adet tarihin ne hemen nasıl görüyorsun ki keseyi , beta kaç çıktı seninBend
Aynı durumdayım yarın gorucez inşallah keseyi
bi tane kitap var cnm çok uygun tavsiye ederim sana , cd side var
özelden attım cnmA çok sevinirim
Bana da atar misin canimözelden attım cnm
kız senle doğum zamanlarımız yakın senin beta kaç çıktı ? bugünmü öğrendinBana da atar misin canim
Yok pazartesi ogremdim.ama beta hcg yuksek benim erken dollenme sanirimkız senle doğum zamanlarımız yakın senin beta kaç çıktı ? bugünmü öğrendin
7 ocakti canım. Dün 2147 çıktıMelekcim sen en son adet tarihin ne hemen nasıl görüyorsun ki keseyi , beta kaç çıktı senin