2017 EKİM Anne adayları

sabırlı ol cnm yumurtlama günlerine dikkat et , olacaktır inş. bi kontrole git bakalım muayane etsin doktor snei
Canm takip edyrm da benim duzensiz cnm adet gunum adet takvimine göre yapyrm o mu yanls bilmiyorum ki her ay sonu aglyrm cnm bktm artk aglamaktan gitcem artk dr karar verdm cnm bakalm nolck

Canm takip edyrm da benim duzensiz cnm adet gunum adet takvimine göre yapyrm o mu yanls bilmiyorum ki her ay sonu aglyrm cnm bktm artk aglamaktan gitcem artk dr karar verdm cnm bakalm nolck
Bi doktora git bakalım ne diyecek , şu yumurtlama günleri belli olan testler var al 30 tane bir ay boyunca yap , pozitif olan günlerde dene bakalım belki yanlış zamanlarda deniyorsunuz

Bi doktora git bakalım ne diyecek , şu yumurtlama günleri belli olan testler var al 30 tane bir ay boyunca yap , pozitif olan günlerde dene bakalım belki yanlış zamanlarda deniyorsunuz
Canm ben onlardan anlamyrm bilmyrm nasl yapcm o testleri bilmyrm ki?

Valla bende iki yıllık evliyim ve 8 aydır istiyorduk yumurtlama testini falan da denedim ama bana göre en güzeli iki günde bir ilişkiye girmek birde yumurtlama sorunun varsa mesela incir havuç kürü falan var ya da soğan kürü onları araştırıp onları yapabilirsin tabi bence en önemlisi stres yapmadan bol bol dua ederek atlatmak bi süreci emin ol bunları yaptığında olacak tabi birde zamanı yani kısmet de önemli sıkma canını senin de zamanın var demekko

X