2017 EKİM Anne adayları

günaydın herkese kızlar. hayırlı cumalar. inşallah bütün dualarımız kabul olur. bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir şekilde kucaklarımıza almak nasip olur:KK200:

Kızlar ya 1 saat once kadar lavaboda cok uçuk pembe akintim oldu. Cok korktum uzandim hic kalkmadim az once baktim bisey yoktu. Yerlesme mi acaba. Cok korkuyorum

canım hiç korkma benim de tam 35. gün kanamam oldu. aynı senin gibi lavaboda pembe geldi sonra kahverengi oldu, bütün gün yattım. ertesi gün akıntı şeklinde geldi. akşamına da kesildi. acile gittik vajinal ultrasondan baktı. içerde kanama yok dedi. istirahat edeceksin dedi. o kadar. merak etme sakın:KK15:

Canım neresi kötü yaa bnm ilki 228 ikinci 541 di doktor çok iyi dedi takılma iki katı arttiysa yeter :)
ben regl olmam gereken günde gittim betaya baktırdım , o zaman çıktı doktor 5-6 gün sonra gel 1700 olduysa keseyi görebiliriz dedi, sen çok erken gitmiş olabilirsin gününü beklememiş olabilirsin kuzum

Gecikmenin 4. Günü. Belimde cok agri var. Yarin hemen gidicem.. Senin kacinci gunde geldi leke
Ya normalmi bu karın ağrısı bel ağrısı , çok fazla ayaktada duramıyorum , bugün otobüste mahfoldum ya oturmaya yerde bulamadım , gözüm karardı bayılıyodum nerdeyse.

Kızlar günaydın doktor randevum var 11 de gece hiç uyuyamadım heycandan dua edin de herşey yolunda gitsin ay bayilacagim heycandan :)

Zanamm174 Zanamm174 : 04.10.2017

@Hijyenikbakteri : 05.10.2017

candy4 candy4 : 06.10.2017

B Biravucmutluluk : 07.10.2017

Ogrtmngelin Ogrtmngelin : 12.10.2017

D dilarazeynel : 14.10.2017

Psikolojik_biri Psikolojik_biri : 16.10.2017

kirmizigitar kirmizigitar : ???

loulou30 loulou30 : 11.10.2017

A Arya Stark : 08.10.2017

zuzu_911 zuzu_911 :15.10.2017

S Seymadeniz : 07.10.2017

Mavikelebek0134 Mavikelebek0134 : 09.10.2017

THEY- THEY- : 17.10.2017

lavinza lavinza : 01.10.2017
kızlar aranızda çalışan varmı ??
Bende çalışıyorum öğretmenim ama özel sektörde olduğu için saat kısmı bana göre ayarlaniyor daha rahatım çok yoğun çalışmıyorum her gün dersim var ama saatlerce degil

Cani
Ya normalmi bu karın ağrısı bel ağrısı , çok fazla ayaktada duramıyorum , bugün otobüste mahfoldum ya oturmaya yerde bulamadım , gözüm karardı bayılıyodum nerdeyse.
Canım yolda ayaktaysan mesafe yakın bile olsa insan mahvolur ya ben giderken değil de gelirken ayakta oluyorum ve ani fren falan yapınca dolmuş çok korkuyorum çocuğa bişey olacak diye

Bu arada kizlar bu aksam ilk kontrolumuz var keseyi gorurmuyuz hic sanmiyorum gec dollenne oldu cunku cok gerginim:) sizde durumlar nedir

Bende çalışıyorum öğretmenim ama özel sektörde olduğu için saat kısmı bana göre ayarlaniyor daha rahatım çok yoğun çalışmıyorum her gün dersim var ama saatlerce degil
sabah 7de kalkıyorum ben , akşam 6 da çıkıyorum oturunca bi sorunum olmuyo ama ayakta kalamıyorum gözüm kararıyo

X