- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 35
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.681
diştir belki bnmkide geçeb hafta 3 gün uyumadı gözleri kapalı çığlıklarla ağlıodu diş gelio dedim ama hala gelen yok şimdi uyuyoGünaydın
Bize aymadı pek
Oğlum hiç uyumuyor
Kucağımda tutarsam 20 dk kadar uyuyor
Yatağa koyduğum anda çığlık çığlığa
Bi yerimi ağrıyor acaba :/
Dişmi çıkaracak
Sizinkiler nasıl?
Aynı kuzu yadiştir belki bnmkide geçeb hafta 3 gün uyumadı gözleri kapalı çığlıklarla ağlıodu diş gelio dedim ama hala gelen yok şimdi uyuyo
Aynı kuzu ya
Aşırı huysuz ama diş falanda yok sertlik bile yok
Bu gece 6 kez kalktı diye seviniyorum :)
Bu topiktede bi sen bi ben varız :))
Aynen başta tam tersiydi ama :)bu topic nie böyle oldu bilmem diğer ekim anneleri çok hareketli bigün okumasam 10 sayfa geçio
bende sabahlaarı vermek istiyorum ama doktorumuz verme dedi. bende kararsız kaldım. ebebekde keçisütlü var ondan alsam mıBen ke dim yaptım evde öyle veriyorum yoksa biz ye.ek terke o da ekmeğe saldırıyor vermezsek basıyor çığlığı
ebebekdeki keçi sütlü bisküviyide öneriyorlar ama daha vermedim hiçbende 7 aylık başladım kıymaya kuzu kıyması çorbalarına katıyorum haftada 2 günde ilikli kemik suyu katıyorum. bebe bisküviside hünnap aldık kendim yapamadım
çalışınca hep bi koşturmacalı oluyor. birde benim kızım uyurken tık sesine uyanıyor o uyurken bi iş yapamıyorum malesef. bazen bebeklerin kulaklarını tıkamaya b.irşey varmı diye düşünüyorum :)
,Aynı kuzu ya
Aşırı huysuz ama diş falanda yok sertlik bile yok
Bu gece 6 kez kalktı diye seviniyorum :)
Bu topiktede bi sen bi ben varız :))
O benim başımda işte. Yüz üstü dönüyor geri sırt üstü dönemiyor. Sırt üstü yatırıyorum yarım saat sonra sesine uyanıyorum yüzüstü dönmüş elleri ile kendini kaldırmış çevirmem için beni bekliyor.Evet topik terkedilmiş gibi oldu. Arada bakıyorum bişey yazılmış mı diye. Başka topiklere de yazmak içimden gelmiyor tanımadığım için.
Bir haftadır bizde de gece uyanmaları sıklaştı. Önceden 1-2kez uyanır emer bezi değişir hemen bırakırdı memeyi. Şimdi çok sık uyanıyor ve uykuya dalsada memeyi bırakmıyor ağzından ben çekiştirip yatırıyorum. Çok da fena kıstırmış oluyor meme ucunu. 8.ay gelişimiyle alakalı bir yazı okumuştum orda da bu konuya değinilmiş. Gece uykuları çok bölünür şaşırmayın diye. Bir de bizimki yan yatmak istiyor şu sıra. O uyusa bile ben uyuyamıyorum stresten, yüzüstü döner de burnu kapanır kendini kurtaramaz diye.
bnmki doğduğundan beri yan yatıyo reflüsü var kusuo die yan yatırıoduk öyle alıştı sanırım şimdi ben nasl koyarsam koyayaım kendi yan dönüo o pamuk ellerinide yanağının yanına koymuo mu bitiyorumEvet topik terkedilmiş gibi oldu. Arada bakıyorum bişey yazılmış mı diye. Başka topiklere de yazmak içimden gelmiyor tanımadığım için.
Bir haftadır bizde de gece uyanmaları sıklaştı. Önceden 1-2kez uyanır emer bezi değişir hemen bırakırdı memeyi. Şimdi çok sık uyanıyor ve uykuya dalsada memeyi bırakmıyor ağzından ben çekiştirip yatırıyorum. Çok da fena kıstırmış oluyor meme ucunu. 8.ay gelişimiyle alakalı bir yazı okumuştum orda da bu konuya değinilmiş. Gece uykuları çok bölünür şaşırmayın diye. Bir de bizimki yan yatmak istiyor şu sıra. O uyusa bile ben uyuyamıyorum stresten, yüzüstü döner de burnu kapanır kendini kurtaramaz diye.
maşallah canım kötü şeyleri hiç düşünme sağlıkla kavuşun inşallah kokusunu bol bol içine çekeceğin güzel günleriniz olsunKızlar merhaba;
Bende geçen sene ekim annesi olacaktım erken doğumla temmuz annesi oldum.. Preeklampsi yüzünden erken doğum olmuştu ve bebeğimi kaybetmiştim..
Şimdi 35+0 oldum ve çok şükür preeklampsi olmadım gelişimi iyi inşallah oğlumdan sonra Allah bana güzel bir kız nasip eder... 2-3 hafta sonra doğum olacak bunları sizle yaşamayı isterdim ama nasip olmadı.. Hala ekim anneleri topiğini görünce içim acıyor ama allah size yavrularınızı bağışlasın acısını göstermesin inşallah
Hepiniz öpün meleklerinizi benim içinBana da dua edin şu son birkaç hafta aksilik olmadan alayım bebeğimi kucağıma Hepinizi çok öptüm kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
Merhaba Canım inanmayacaksın belki ama sık sık aklıma geliyorsun sen ve yaşadıkların. O dönem çok üzülmüştüm durumuna ve gebeliği hep riskli geçiren biri olarak senin yerine koydum kendimi. Rabbim evladını sana şefaatçi eylesin. MaşaAllah tekrar gebe olmana çok çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin hayırla sağlıkla kucaklaşın inşaAllahKızlar merhaba;
Bende geçen sene ekim annesi olacaktım erken doğumla temmuz annesi oldum.. Preeklampsi yüzünden erken doğum olmuştu ve bebeğimi kaybetmiştim..
Şimdi 35+0 oldum ve çok şükür preeklampsi olmadım gelişimi iyi inşallah oğlumdan sonra Allah bana güzel bir kız nasip eder... 2-3 hafta sonra doğum olacak bunları sizle yaşamayı isterdim ama nasip olmadı.. Hala ekim anneleri topiğini görünce içim acıyor ama allah size yavrularınızı bağışlasın acısını göstermesin inşallah
Hepiniz öpün meleklerinizi benim içinBana da dua edin şu son birkaç hafta aksilik olmadan alayım bebeğimi kucağıma Hepinizi çok öptüm kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
Bizim doktorumuz yapabiliyorsan evde tam buğday unla sen yap ekmeğini buskuvisini ama fırsatın yoksa organik olan var hipp markasının ondan al verebilirsin bizler cici bebeyle buyuttuk dedi önermem sebepleri de ambalajlı ürün olması ama bizde her öğünü ambalajlı ürün verme derdinde değiliz sadece biz hemek yerken o da biseyler yeyip çığlık atmasın diye o buskividen aldım biz yemek yerken oyalansin ekmeğe saldırmasın diye veriyorumbende sabahlaarı vermek istiyorum ama doktorumuz verme dedi. bende kararsız kaldım. ebebekde keçisütlü var ondan alsam mı
ebebekdeki keçi sütlü bisküviyide öneriyorlar ama daha vermedim hiç
,
o huysuzluk bizdede var. dişin biri patladı diğeri içinmi diyorum acaba bu huysuzluk.
o yemekteki sıkıntıyı bende yaşıyorum. sürekli ağzı açık bekliyor :) akşam yemeklerinde ona verebilecek birşeyler mutlaka sofrada bulunduruyorum. Bisküviye ben karşı değilim. bu çocuklar eninde sonunda atıştırmalık birşeyler isteyecek büyüdükçe ve bana göre en iyi atıştırmalık bebe bisküvisi. sanırım içinde şeker olduğu için önermedi bizim doktor.Bizim doktorumuz yapabiliyorsan evde tam buğday unla sen yap ekmeğini buskuvisini ama fırsatın yoksa organik olan var hipp markasının ondan al verebilirsin bizler cici bebeyle buyuttuk dedi önermem sebepleri de ambalajlı ürün olması ama bizde her öğünü ambalajlı ürün verme derdinde değiliz sadece biz hemek yerken o da biseyler yeyip çığlık atmasın diye o buskividen aldım biz yemek yerken oyalansin ekmeğe saldırmasın diye veriyorum
Canimmmnm Allah yardımcın olsun inşallah. Bende Eylül 1de doğum yaptım preeklampsi nedeniyle. Tekrar olmaman beni çok sevindirdi bana da umut oldu. Rabbim meleğini sana dua etsin diye gercek bir melek yapti bunu düşün ve teselli ol.Kızlar merhaba;
İnşaAllah 2ay sonra verdiğinde bişeycik olmaz canım. Ben saat 11 gibi yoğurt, saat 3gibi meyve veriyorum. İki gündür yoğurduna ruşeym ekliyorum. Önümüzdeki hafta irmik ve salatalık planlıyorum. Benimki her fırsatta beni emmeye devam ediyor. Sadece gezmelere gittiğimizde aklına gelmiyor. Eski kilomunda altına düştüm Ramazanda napıcam diye düşünüyorum.Mavikelebek0134 Canım ilkten birseycik olmadı. Sonra yedigi geceler gazz ve sanci cekti kakada kan mukus hiicc olmadi. Sonra yerken yuzu kizarmaya basladi. Kizartiya isilikde eklenince doktora gittik ve alerjik reaksiyon teshisi konuldu.2 ay pehriz var ama sadece yogurda. Az az digerlerinden ver ki bağışıklık kazansin dedi doktor amcamz.
Senin rutinler nasıl?