2017 EKİM Anne adayları

Anlamsiz huzursuzluklar oluyor ama dise bagliyorum artik herseyi bende bir disi cikiyo birde onun yanindakide cikmak uzere doktor 1 yasina kdr bu huzursuzluklar devam eder demisti gaz bitti egzama o bitti dis bakalim.sirada ne var:)
1 yaş sendromu:)

İnşaAllah 2ay sonra verdiğinde bişeycik olmaz canım. Ben saat 11 gibi yoğurt, saat 3gibi meyve veriyorum. İki gündür yoğurduna ruşeym ekliyorum. Önümüzdeki hafta irmik ve salatalık planlıyorum. Benimki her fırsatta beni emmeye devam ediyor. Sadece gezmelere gittiğimizde aklına gelmiyor. Eski kilomunda altına düştüm Ramazanda napıcam diye düşünüyorum.
Amin canım bende kiloma döndüm. Ya benm kizda cilginlar gibi emiyor ve bende birgun tutup birgun tutmamayi düşünüyorum. Cunku acayip susayip acikiyorum :KK43:
Blw nasıl yapıyorsun bnm kizim bu ara dis yuzunden ağzına resmen basiyor. Bogulacak diye korkuyorum.

Amin canım bende kiloma döndüm. Ya benm kizda cilginlar gibi emiyor ve bende birgun tutup birgun tutmamayi düşünüyorum. Cunku acayip susayip acikiyorum :KK43:
Blw nasıl yapıyorsun bnm kizim bu ara dis yuzunden ağzına resmen basiyor. Bogulacak diye korkuyorum.
%100 blw yapmıyorum. Blw de elmayı armutu bile haşlayıp verme kuralı var ama ben rendeleyip kaşıkla veriyorum. Blw de kaşık yok. Kaşığı doldurup kendi eliyle de tutturup ağzına götürüyorum. Diğer herşeyde blw yapıyorum diyebilirim. Muzu direk enlemesine kesip eline veriyorum mesela. Zaten bizimki herşeyi önce eline alıp inceleyip öyle ağzına götürenlerden.
Boğulma korkusunu memede yaşıyoruz biz. Çok hızlı çekiyor, bazen nefes almıyor içerken. Ben çekiyorum ağzından.

Kizlarrr minis boncuklara avakado yediriyor musunuz ? Benm kizim cok seviyor :))))

Bu arada uzun tatil dusunen var mi ? Bn biraz korkuyom.
Güneş kremi ne düşünüyorsunuz ? Trukid ve seba med arasindayim. Bilenlerden yardim istiyom. Hayırlı ramazanlar diliyorum.

Kizlarrr minis boncuklara avakado yediriyor musunuz ? Benm kizim cok seviyor :))))

Güneş kremi ne düşünüyorsunuz ? Trukid ve seba med arasindayim. Bilenlerden yardim istiyom. Hayırlı ramazanlar diliyorum.
Güneş kremini bende araştırıyorum. Kızım bembeyaz ve uzun bir tatilim olacak. Zaten annemler Antalya'da yaşıyor. Kime sorduysam mustela dedi. Daha karar veremedim. Avakado bende veriyorum ve severek yiyiyor.

Güneş kremini bende araştırıyorum. Kızım bembeyaz ve uzun bir tatilim olacak. Zaten annemler Antalya'da yaşıyor. Kime sorduysam mustela dedi. Daha karar veremedim. Avakado bende veriyorum ve severek yiyiyor.
Bana da trukid deniliyor . Tek mineral onda varmış

biz 2 gün verdik ama bişilerle karıştırıp sonra sivilce çıktı yüzünde 3 tane avakadodanmı die ara vermiştik yarın tek vereyim bakayım sevecek mi
bizim doktor solante baby önerdi ama gördüklerim arasında mustela ve trukid de var bnde almadm henüz

Kızlar ek gıdaya gectık ten sonra emzirme durumlarında degısıklık oldu mu.Kızım emmediği için sagıp veriyorum ek gıdaya istekli degil acaba biraz azaltmalımıyım anne sutunu ondan mı yemek istemiyor. Sizinkiler gunde kaç kez emiyor mesela ya da calisan arkadasların kac cc Sut bırakıyorsunuz ya da mama veriyorsanız kac cc veriyorsunuz kafam cok karısık

Kızlar ek gıdaya gectık ten sonra emzirme durumlarında degısıklık oldu mu.Kızım emmediği için sagıp veriyorum ek gıdaya istekli degil acaba biraz azaltmalımıyım anne sutunu ondan mı yemek istemiyor. Sizinkiler gunde kaç kez emiyor mesela ya da calisan arkadasların kac cc Sut bırakıyorsunuz ya da mama veriyorsanız kac cc veriyorsunuz kafam cok karısık
Doktorumuz bana Ana öğünlerde emiyorsa anne sütü,emmiyorsa devam sütü vereceksin. Ara öğünlerde ek gıda vereceksin dedi.

Doktorumuz bana Ana öğünlerde emiyorsa anne sütü,emmiyorsa devam sütü vereceksin. Ara öğünlerde ek gıda vereceksin dedi.
Biz de bir çok kez farklı doktorlara gittik. 4.ayında goturdugum doktor. Sınırım sıstemının alısması ve 6.aydan itibaren yiyebilmesi için simdiden baslaman gerek demişti. Ama ben 6.ayı dolmadan hiç bir şey vermedim.6.aydan sonra goturdugum doktor bir şekilde alısması gerek 1 yasına gelene kadar anne sutu ve ek gıda oranı yarı yarıya olmalı dedi. Bakalım olacak mı
:)

Kizlar yulyulaf ezmesi hic herdiniz mi pisinde icinde sanki kabuklariboluyor ne yapmali?

Anneler kizim emekliyor tutunup kalkmaya da basladi yataginda ne gibi onlemler alabilirim.buyuyen besik almistim ama kademeli degil.guvenli gelmiyor artik bana.park yatak alsam devrilme tehlikesi varmis onlarda da.Ne yapsam bilemiyorum.Korkumdan yer yatagi yaptim.Ama nereye kadar.Ne yapmaliyim tecrubeli olanlariniz vardir mutlaka

Anneler kizim emekliyor tutunup kalkmaya da basladi yataginda ne gibi onlemler alabilirim.buyuyen besik almistim ama kademeli degil.guvenli gelmiyor artik bana.park yatak alsam devrilme tehlikesi varmis onlarda da.Ne yapsam bilemiyorum.Korkumdan yer yatagi yaptim.Ama nereye kadar.Ne yapmaliyim tecrubeli olanlariniz vardir mutlaka
yatağını açıp yatak bariyeri takabilirsin. kaç aylık şuan

Kızlar iyi geceler :halay::halay:

1 yıl çnce heyecanla yazıyordum buraya oğlumla alakalı ama kısmet değilmiş inşallah gecikmeli 1 yıldan sonra bende mutlu olup alırım bebeğimi:dua:

Yarın doğum var allah izin verirse epidural sezeryan ile alacağım kızımı kucağıma.. 9 ayda 9 doğurdum malum.. İnşallah sıkıntı yaşamadan alırım kucağıma kızımı.. aşırı stres ve korku var şu an:eek::eek:

Hepinizi ve bebeklerinizi öptüm:KK15::KK15:

1 yıl çnce heyecanla yazıyordum buraya oğlumla alakalı ama kısmet değilmiş inşallah gecikmeli 1 yıldan sonra bende mutlu olup alırım bebeğimi:dua:

Yarın doğum var allah izin verirse epidural sezeryan ile alacağım kızımı kucağıma.. 9 ayda 9 doğurdum malum.. İnşallah sıkıntı yaşamadan alırım kucağıma kızımı.. aşırı stres ve korku var şu an:eek::eek:

Canım acını hepimiz paylaştık bir zamanlar ama şimdi mesajını okuyunca öyle sevindim ki..

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini, mutluluğun en güzelleri senin olsun Allah yardımcın olsun ağrın sızın hemen geçsin inşallah.

Şu saatlerde doğum yapmış olmalısın. Sağ sağlim kavuşmuşsunuzdur inşaAllah.

X