2017 EKİM Anne adayları

ben çorbalarına 1 yemek kaşığı kadar kıyma koyuyorum. doktorun vardır bir bildiği. 2 ayrı doktor da aynı şeyi dedi. bak sende öyle okumuşsun.
bnde yarın itibariyle kıyma atmaya başlıfqm sebze çorbaları pek sevmio ama inşqllah kıymaları yutar pütürlü şeylernistemio hiç geçen elmalı yoğurt verdim ağzına alıp yoğurtla elmanın auyunu somuruo elmanın kalan posasını yutmuo diliyle dışarı itio

ben kıymayı tencereye koydum üzerini geçecek kadar su koyup kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirdim. yumuşak oldu. onu saklama kabına alıp dolaba attım. hergün çorbasına 1 yemek kaşığı koyuyorum. sebzeyle de pişiyor. yumuşak olduğu için çatalla eziliyor. istersen sende dene rahat yer. benim kızım sorunsuz yiyiyor. ayşe öner'in sayfasını incele derim. gün gün önerilerde bulunmuş. ben çok faydalandım. güzel öneriler var.

http://www.ayseoner.com.tr/beslenme/6-8-ay-yemek/adim-adim-ek-gidaya-gecis/

6.ay 26.gün mesela
26. GÜN
YAZ

• 1 tatlı kaşığı kırmızı mercimek
  • 3 çay kaşığı kuzu kıyması
  • ⅕ Kabak
  • 1 Adet Taze Fasulye
  • 2-3 dal Semizotu
  • 9 – 10 adet Bezelye
  • ¼ Enginar
  • 2-3 dal Maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı Bulgur
  • 1 tatlı kaşığı Pirinç
  • 1 tatlı kaşığı buğday
  • 1 Su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı
Kuzu kıyması, kabak, taze fasulye, semizotu, enginar, maydanoz,bezelye, pirinç, buğday ve bulgur suyla birlikte kaynatılır. Kaynadıktan sonra altı kısılarak çatalla ezilebilecek kıvama gelince altı kapatılır. Zeytinyağı pişen çorbaya eklenir. Daha sonra süzgeçten geçirilir ya da çok az blender yardımıyla püre haline getirilir.

ben çorbalarına 1 yemek kaşığı kadar kıyma koyuyorum. doktorun vardır bir bildiği. 2 ayrı doktor da aynı şeyi dedi. bak sende öyle okumuşsun.
Ya mesela meyve suyu yerine meyve yedirin diyo ya doktorlar da ama et bu ayda baslamiyor diye biliyorum ben ..

Ya mesela meyve suyu yerine meyve yedirin diyo ya doktorlar da ama et bu ayda baslamiyor diye biliyorum ben ..
7.aydayız başlanıyor. 6.ayın son haftası başla dedi bana 2 ayrı doktor. kıyma verebilirsin.meyvenin suyunu değil caam rendede rendele püre halinde ver dedi. bende püre yada silikon meyve emziği ile veriyorum.

ay nekdr karışık

7.aydayız başlanıyor. 6.ayın son haftası başla dedi bana 2 ayrı doktor. kıyma verebilirsin.meyvenin suyunu değil caam rendede rendele püre halinde ver dedi. bende püre yada silikon meyve emziği ile veriyorum.
Bizde 9 ay gozukuyor .

bnde başladım bugün itibariyle :) 7. ay derken dün tam 7 aylık oldu ztn

Günaydın
Bize aymadı pek
Oğlum hiç uyumuyor
Kucağımda tutarsam 20 dk kadar uyuyor
Yatağa koyduğum anda çığlık çığlığa
Bi yerimi ağrıyor acaba :/
Dişmi çıkaracak
Sizinkiler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…