2017 EKİM Anne adayları

kavuştunuz mu kuzunla nasılsınız :)

diğer topic aktif bn orayada yazıyorum aslında ama burasıda öldü gitti resmen ek gıdalar nasl tatil planları varmı
Ben ek gıdadan sorun yasamadım. ne versem yedi. sadece kahvaltıyı düzene sokamadım. o da benden kaynaklı sanırım. tatil planı var. Benim annemler Antalya'da yaşıyor. Annemlerin yanında uzun süre kalıcam. Ayrıca bir otele gitmeyi düşünüyoruz. Nasıl geçer bilmiyorum. Herkes bebekle zor diyo. Sizin ne durumda ek gıda. Neler veriyorsunuz. Güneş kremi aldın mı

bizde ek gıda nanay :) kahvaltıyı seviyo yumurta sarısı labne zeytin tereyağ tambuğday ekmeği ıhlamur veriyoruz ayrı ayrı yiyo bulamaç yemio. çorbayı hiç içiremiyoruz napcaz bilmem. yoğurt sevio 1 bebek kavanozu yiyo. meyveleri bazılarını yiyo bazılarını yemiyo keyfine bağlı. muhallebi 2 kere yaptım 1 kaşık tadına bakıp bıraktı kilo alımı az die doktor devam sütü ver dedi aldm kutu çöp oldu hiç içmedi muhallebiye karıştırdım öyle de yemedi. tavuk balık ciğer vermedim hiç sadece çorbasına kıyma koyuyoruz. tatile gelirsek kv ler izmirde bn özel sektördeyim haliyle iznim az orda geçirmeyi planlıyoruz oteli gözüm yemio bu yıl es geçicez :) güneş koruyucu doktor solante baby önerdi ama henüz almadm trukid ve mustela da çok kullanılanlardan oğlum bembeyaz tenli nasl koruyacağım bilemiyorum sen aldnmı koruyucu

Kahvaltıyı bizde ayrı ayrı yapıyoruz. karışımı hiç denemedim. Muhallebiyi içine sevdiği meyveyi rendeleyerek ver. Meyra da yemiyordu o şekilde yiyiyor. Aptamilin kaşık mamalarını dene birde. İçine meyve rendeleyerek ver yer bence. Balık ve ciger bende vermedim. tavuğu yedi ama çorbasını sevmedi. Güneş kremini doktora sordum. Mustele 50 faktör losyonunu önerdi. Hatta yazın dışarı çıkarken yüzünede sür dedi. Benim kızım da bembeyaz. Onu almayı düşünüyorum.

Kızlar ek gidayi ne kadar ssüre arayla veriyorsunuz duzeniniz nasıl. Ben bi kahvaltı bide akşam veriyorum gerisi anne sütü. Bazen de ogleden sonra muhallebi ta da çorba iciriyorum.

Kızlar ek gidayi ne kadar ssüre arayla veriyorsunuz duzeniniz nasıl. Ben bi kahvaltı bide akşam veriyorum gerisi anne sütü. Bazen de ogleden sonra muhallebi ta da çorba iciriyorum.
ben evde eiilim çalışıyorum şöyle ilerliyolar
uyanınca kahvaltı
1 2 saat sonra süt uyku
uyanınca kıymalı bi çorba
1 2 saat sonra süt bazen uyuyo bazen uyumuo
yoğurt
1 saat sonra süt
meyve
sonra ben geliyorum sabaha kdr meme :) aslında akşam yemeğide verilebilir ama biz gün içinde ayrı olduğumuz için emebildiği kdr emsin mantığıylss giditorz

Bizim de laktaz alerjisi var henüz yogurt denemedik.bu hafta dr pismis sütle deneyelim dedi kek yapacam bakalm tepki ne olacak

Uzun aradan sonra selam kizlar aslinda hep giriyorum takip ediyorum ama burasi bitmis gercekden ne eskilerden yazan var ne bisi 1 haftada bir sayfa anca yorum cikmis
Bizim duzen
kahvaltida yumurta sarisi labne beyaz peynir oyle azar azar yiyor
Ara ogun meyve puresi
Sonra uyku
Oglen uyaninca corba
Ara ogunde yogurt
Gece uykusuna gecmeden oncede en gec saat 7 de muhallebi yiyor

Mamayida aralarda veriyorum ama ictigi 60 ml falan oluyor anca cok acikirsa 120 zar zor bitiriyor
Aptamil hip tahilli kasik mamalar denedim hicbirini sevmedi hepsi cope.
Yogurdu bazen sade bazen muz ekliyorum bazen ceviz ekliyorum

Ek gida bir bizde oturmadi sanirim, bir cok gidaya alerjisi oldugu icin zaten verebildiklerim cok sinirli, onlari da severek yemeyince isim iyice guc oluyor.
Duzenimiz yok, surekli birseyler yedirmeye calisiyorum:) gun icinde sebze ya da meyve puresi, aksam muhallebi, bazen et ya da tavuk suyu corba. Ama corbayi genellikle yemiyor

Sanrm en sorunlu ek gıda bendedr.bebege özel hazrlyrm corbalar sebzeler tuzsuz pisiriyorum sadece tadına bakıyo ve yemiyo.miktari 1 tatli kasigi en fazla bikac kask zorla o da.meyve yedigi de az en cok yedigi 1 tane kiraz.hoc öyle bir cay b.falan hayal bizde.sorun bende mi diye de düşünmüyor degilim.herkes herseyi yedir diyo.gecen biri baklava yedirelim diye tutturdu.üstelik tereyağı bile olabilir sonucta alwrjisi de var.bakalım ınş yemeyi ogretebilirz

Bende ozel hazirliyorum ama oyle tatsiz tuzsuz pureler vermiyorum yemiyor sonucta onlarinda damak tadi var
Ilk baslarda oyle yapiyordum agzina bile surmuyordu ben olsam bende yemem
Corbasina tereyaginda kasigin ucuyla salca kavuruyorum ustune nane ekliyorum.
Salcada azda olsa tuz aldigi icin tuz atmiyorum
Cok lezzetli oluyor
Bunlari yazdikdan sonra tereyagi cumleni farkettim alerjisi var yazmissin o zaman durum baska tabi

bende senin gibi yapıyorum. tereyağına alerjisi varsa zeytinyağı kullanarak yapılabilir. sıfır tuzla yapınca benim bebeğimde yemiyor. ama yok denecek kadar az atıyorum o zaman yemeye başladı. Domates denedim salça yerine. birşey olmadı artık veriyorum. çorbalara 1 diş sarımsak rendeliyorum. oda tat veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…