2017 EKİM Anne adayları

bnmkinde de başladı 3 gündğr çok huzursuz diş kaşıyıcıyı ben sürtersem çocuk mest oluo bnmki tutuo ama istediği yere denk getiremeyince sinirlenio jelleri pek tavsiye etmiolar bilmiorum bu süreç nasl geçicek daha 4 aylık olmasına 1 hafta var çok erken başladı kehribar kolye alsam mı diyorum

vakit ayırıp yazdığın için teşekkür ederim :)

Kolyeyede inanmayin diyorlar. Ise yarıyor mu acaba.

Süt sağma makinesi tavsiyeniz varmi kizlar ve bebegi yalanci emzige nasil alistirabilirim sizce tutmuyo bi türlü ise baslamadan artik duzene sokmam lazim

Saç dökülmesine çözüm bulan varmı kızlar çok dökülüyor hergün ev süpürmekten sıkıldım
Yok maalesef bir süre daha bu saçlar dökülecek...
Her sabah saçlarımı banyoda tarayıp yukardan topuz yapıyorum eve hiç dökülmüyor.Gerekirse aynı işlemi bide gece yatmadan yapabilirsin.

Kızımın gaz sıkıntıları acayip arttı hafif soguk algınlıgı da var doktora goturdum kac kere bir suru tahlil yaptılar bir şey çıkmadı şükür.Ama gerek bagırsak gazi gerekse mide gazi cok fazla.Bagırsak gazını damlalarla cozuyoruz sukur ama mide gazı neden bu kadar cok anlamıyorum.Agzından gaz cıkarırken buyuk bir gurultuyle cıkıyor ve cogunlukla ne emdiyse kusuyor.Lansinoh biberon kullanıyorum anne sutu verıyorum.Hala bu kadar gazlı olması normal mı acaba biberondan mı.Sizin miniklerde durum ne bagırsak gazını anlıyorum ama bu mide gazı neden böyle oluyor.Sizinkiler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…