- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 35
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.061
bn okuyamıyorum bunu canım link var mıİlgilenenlere duyurulur
bnmkinde de başladı 3 gündğr çok huzursuz diş kaşıyıcıyı ben sürtersem çocuk mest oluo bnmki tutuo ama istediği yere denk getiremeyince sinirlenio jelleri pek tavsiye etmiolar bilmiorum bu süreç nasl geçicek daha 4 aylık olmasına 1 hafta var çok erken başladı kehribar kolye alsam mı diyorumKIZLAR SIZIN BEBISLERIN DİŞ DURUMLARI NASIL. BIZIMKI ELINI GOZDEN CIKARDI. ELIYLE KASIYAYIM DERKEN YUZUNU GOZUNU HERYERINI CIZIYOR. VE COK HUYSUZ. O PLASTIK KASIYICILARI DAHA TUTAMIYOR. ELIMI YAKALADIGI GIBI AGZINA GOTURUYOR. CANI ACIYO ANLAYABILIYORUM. MAMASINI ICMIYOR BAZEN. BIBERON UCUYLA DISINI KASIMAK ICIN. NE YAPMAM GEREKIYOE BIR FIKIR VERIN. DENTINOX ALMIS DEDEMIZ AMA ONUNDA TADI BIR GARIP.
vakit ayırıp yazdığın için teşekkür ederim :)İyi geceler anneler , bu ek gıdaya geçmiş yada geçmek isteyenlere bi kaç tavsiye vermek istedim okuduklarımdan sonra. Öncelikle lütfen bebeğinize ilk 6 ay anne sütü vermeye özenle gayret edin. Sütünüz yok diye bşy yok az olabilir azalmış olabilir ama bu sizin elinizde olan bşy. Bi kere mutlaka süt arttırcı gıdarla beslenöelisiniz emzirme dönemi boyunca . Ceviz kuru incir dut bal kabağı tahin helvası arpa çemen otu roka bulgur tüm yeşillikler ve en az 3 lt su bunlar ciiddi anlamda süt yapıyor. Ayrıca azaa bile emzirmek diğer süt yapan bi olay. Meme reddi varsa pompayşa sağı yaparak da arttırabilirsiniz. Deneyimlerim bunlar ben bu şekilde iki göğsten 200cc ye kadar süt çıkartıyorım. Ek gıdaya geçiçek olursak 3 gün kuralıyla ve sebze pürelriyle günde 2 tatlı kaşığı geçmeyecel şekilde 6 ayda tadımda başlamalısınız. 3 gun boyunca tek bi sebze seçip öğlen aç karnına tadtırmalısınız ki bebeğinizin alerjik durumu yedikten sonra kakası vucudu vs gözlenebilsin. Buharda haşlama yöntemi en uygunu hafif pütürlü olursada yutkunma becerisini dilini geliştiriyor. Ayrıxa 6. Aydan önce verdiğiniz ek gıdalarla bebeğinizin tam gelişmemiş olan bağırsaklarını sindirim sistemini yoruyorsunuz. Bebepinzin ilk 1 sene ana gıdası anne sütü yoklığunda en yakın formül mama olabilir. Lütfen birden ek gıdaya yüklenip yavrularızno yormayın mutlu olun iyi pozitif düşünün o bile süt yapıyor. Herkese Allah yardım etsin İnşallah
Kolyeyede inanmayin diyorlar. Ise yarıyor mu acaba.bnmkinde de başladı 3 gündğr çok huzursuz diş kaşıyıcıyı ben sürtersem çocuk mest oluo bnmki tutuo ama istediği yere denk getiremeyince sinirlenio jelleri pek tavsiye etmiolar bilmiorum bu süreç nasl geçicek daha 4 aylık olmasına 1 hafta var çok erken başladı kehribar kolye alsam mı diyorum
Biz dr a sorduk bilimsel olarak kanıtlanmış bir etkisi yok ama kullanabilirsiniz dediKolyeyede inanmayin diyorlar. Ise yarıyor mu acaba.
Ne işe yariyormus acabaBiz dr a sorduk bilimsel olarak kanıtlanmış bir etkisi yok ama kullanabilirsiniz dedi
Link yok canım. Arkadaş attı bu şekil. Gazete ek vermiş. Mağazalarda broşürü vardır belki. Kk bir yer var mı acaba daha net yüklenen yada ne lazım söyle ben bakayımbn okuyamıyorum bunu canım link var mı
Diş çıkarırken zorlanmasın ateşi olmasın diye takıyorlar diye biliyorum bide ağzı tükürük olmasın diyeN
Ne işe yariyormus acaba
Demir ilacı kullanman gerekiyor sanırımSaç dökülmesine çözüm bulan varmı kızlar çok dökülüyor hergün ev süpürmekten sıkıldım
Ben kullaniyom yine de aynı... En guzeli sıkı depresyon topuzu :)Demir ilacı kullanman gerekiyor sanırım
Yok maalesef bir süre daha bu saçlar dökülecek...Saç dökülmesine çözüm bulan varmı kızlar çok dökülüyor hergün ev süpürmekten sıkıldım
CANIm banada verdi ama ben kullanmadım paraben var diye. 6. Ayda tahlil yaptırıp ona göre toz şase alıp vermeyi düşünüyorum. D vitaminini de vermedim ben. Ocean kullanıyorum.Kızlar sağlık ocağı kan damlası verdi oğlana kullanan varmi
Bize m doktor sadece D vitaminini onermedi. Kan ilacini kullan dedi kullaniyoruz.Kızlar sağlık ocağı kan damlası verdi oğlana kullanan varmi
Hangi d vitamini ve kan ilacı verdi tahlil yapmadan neden kan ilacı verirlerkiBize m doktor sadece D vitaminini onermedi. Kan ilacini kullan dedi kullaniyoruz.
Tahlil yapilmiyor 4 aydan sonra veriyorlar her bebeğe. Ama benim ki erken dogdugu icin 4 ayda verdiler. Kan ilaci vegaferon D vitamini Tetrazinc.Hangi d vitamini ve kan ilacı verdi tahlil yapmadan neden kan ilacı verirlerki