2017 EKİM Anne adayları

Kızlar meraba size bişi danışmak istiyorum. Kız kardeşim hamile olduğunu yeni öğrendi ve Ankara da yaşıyor. Ankara da memnun kaldığınız, önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı, yardım edebilir misiniz?

Bugun 12 de uyudu da stres yaptim 10 dedinmi yatacak el kdr bebelerin isi ne gece gece ayaktalar
Bilmiyorum belki aranızda bir geyiktir bu belkide ama ben bebeğini 10 dan sonra yatiranlara uzuluyorum bir bebek uyuyarak buyur... Hele bir de gec yatiriyim ki gec kalksin kafasi var onu bi bi anlayamadim. Sonra okul zamanı tembel bir nesil geliyor.

Ya uyumuyosa? Bak sabah 6 ya kadar zombiye dondum uyumadi sutum bile azaldi ne yapayim?

Sen nasıl yatiriyosun 10 dan önce peki bizde uygulayalim tembel olmasınlar aman üniversiteyide kazanamazlar bunlar yoksa

kizlar merhaba bisey soracam topik de kin daha once e bebekte calismisti . sizce joie nin mi urunlerini almali ben oto koltugu ile bebek arabasi dusunuyorum da hatta bugun de indirimde yoksa kraftin mi alanlar yorum yapar mısınız

Ya uyumuyosa? Bak sabah 6 ya kadar zombiye dondum uyumadi sutum bile azaldi ne yapayim?
2 . Aydan beri rutinleri var sut icecek pijamalar giyilecek sonra uyku bu duzen tabiki hemen oturmuyor kac ay oldu dun 10 da anca uyudu ama sabır bence ... Herkes cocuguna gore bir duzenle uyutmali .

4 aylık bir bebeği bile bile saat ondan sonra yatıracak birinin olduğunu sanmıyorum aksine Uyusun da kendimize zaman ayıralım diye düşünürler ama bazı bebekler uyumuyor eşimin arkadaşının bebeği 9 aya kadar doğru düzgün uyumamış geceleri yani şu an bebekler için geç yatıralım da geç kalksın diye bir şey olmaz o anca dört beş yaşındaki bir çocuk için olur

2 . Aydan beri rutinleri var sut icecek pijamalar giyilecek sonra uyku bu duzen tabiki hemen oturmuyor kac ay oldu dun 10 da anca uyudu ama sabır bence ... Herkes cocuguna gore bir duzenle uyutmali .
Biz bilmiyoruz bu rutinleri cahilligimize ver, hic kitap ta acip okumadik oyle allaha emanet buyutuyoruz.

Sana cok acidim, bizim gibi bilincsiz annelerin cocuklariyla arkadas olacak bi cocugun var, onune gelen doguruyo sonra uzum uzume baka baka senin mukemmel evladini da bozacaklar... dogum kontrolu bizim gibiler icin var zaten....

Bazen gercekten cok sinir bozucu oluyorsun

Ben ilk çocugumu niye dogurmusumki o cahillikle hadi doğurdum nasıl buyutmusum ya internet yoktu kitap yoktu Allah beni kahretmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…