- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.041
Öyle birşey yok canım bazen yeşil oluyor ama sürekli değilAz az yapiyorsa alerji olabilur rengi yeşil köpüklü ve beyaz tanecikler var mi 9cinde
Kakasına test yaptırdık mukus çıkmadı. De yediklerine dikkat et kuruyemiş yeme inek sütü içme seri o kadarBebeginizin alerjik durumu olabilir. Kilo alımı da az oluyor bu durumlarda.Kakasinda mukus ya da kan varsa inek sütü alerjisinden suphe edin derim. Benim bebegim de gunde 5 kez kaka yapiyor, kakasi mukuslu ve kan oluyor ara ara. Alerjisi varmış.
Aynen öyle. Bende yeni sarmaya basladim artik vunku hic uyuyamiyodu cikariuo cirpiniyo ama yinede sariyorum. Doktor teşhis koydumu dermatit diye. Bize her doktor baska bisey dedi emin olsam ona göre krem bakim ürünü secicem. Acaba bu hastalikta gun icinde yanip sonuyo mu bjzim sabah uyaninca yok ama bi saat sora acayip kabariyo ve kizariyoSeni cok iyi anliyorum kuruluktan da kaynaklaniyo ben her banyo sonrasi bepantol suruyorum yuzune surmezsem bembeyaz derileri soyulmaya basliyi hemen. Benimkinin dogdu dogali elleri yuzunde eskiden uyurken ellerini sariyodum artik saramiyorum sarinca cikariyo yuzuyle kulagiyla oynamaktan uyuyamiyo da dogru duzgun artik kafayi yicem
Calprotectin baktirmak gerekiyor kaka tahlilinde. Bağırsaklarda olusan tahribatı gösteriyor bu protein miktarı. Tahribat da alerjiden dolayı oluyormuş. Insallah bebeginizde yoktur. Zor bir durum hem anne hem bebek için.Kakasına test yaptırdık mukus çıkmadı. De yediklerine dikkat et kuruyemiş yeme inek sütü içme seri o kadar
Aynen öyle. Bende yeni sarmaya basladim artik vunku hic uyuyamiyodu cikariuo cirpiniyo ama yinede sariyorum. Doktor teşhis koydumu dermatit diye. Bize her doktor baska bisey dedi emin olsam ona göre krem bakim ürünü secicem. Acaba bu hastalikta gun icinde yanip sonuyo mu bjzim sabah uyaninca yok ama bi saat sora acayip kabariyo ve kizariyo
Sizin bebeğiniZde mi vardı? Kakasını çok yapıyor diye mi baktırdınız? Ben bi gün kakası yeşildi ve sümük gibi uzuyordu o nedenle gönderdim tahlile eşim baktırdı bişey çıkmadı mukus enfeksiyon falan YOk dedi dr yediklerine dikkat etsin demiş sadece. ama sonuç elimde yok söylediğine bakıldı mı bilmiyorum. Belirtileri nedir tekrar baktırırım olmadıCalprotectin baktirmak gerekiyor kaka tahlilinde. Bağırsaklarda olusan tahribatı gösteriyor bu protein miktarı. Tahribat da alerjiden dolayı oluyormuş. Insallah bebeginizde yoktur. Zor bir durum hem anne hem bebek için.
130 günlük canımTamam ne kadar lık bebeğin canım
şöyleki ilk iki ay emmedi bebeğim sonrasındada sütün yeterli gelmedi sağdığımda 10-20cc çıkıyor. şuandada meme reddi yaşıyorum ve bazen biberonuda kabul etmeyip uykuda yediriyorum ancak. o yüzden az yiyor ama istemediği zaman yediremiyorum. ek gıdayıda yermi orasıda muallak kaşıkla yemeyide sevmiyo ilacını vsBence kilosu gayet iyi korkma meme reddi şu an tum bebeklerde var ... İstersen az ama sık yedir ne dersin?
kaşık mama ne kullanyıorsun havuç haşlayarakmı normal mi veriyorsun dr ilk sebzeyle başla demiştideBenim bebeğim bu ay 500 gr aldı ilk aylar 1 200 falan alıyordu.. Ben başladım ek gıdaya.. Suan 4 aylığız.. Mama cok gaz ediyor bebeğime o yüzden kaşık mama ile başladım.. Yoğurt veriyorum arada meyve suyu.. Elma havuç suyu mesela.. 4 5 ay çok erken değil ek gıda için.. Yavaştan başlanabilir.. Eğer sütün varsa sık emzir.. Ve sütün kalitesini de arttırabilirsin.. Benim sütüm yeterli olmuyor diye başladım..
kaşık mama ne kullanyıorsun havuç haşlayarakmı normal mi veriyorsun dr ilk sebzeyle başla demiştide
Sağlığı iyiyse çok kiloya takılma canim her insanın bünyesi farklıdır biliyorsun bebislerde öyle çok takma kafana gayet normal130 günlük canım
Sagligi sukur iyi ama istahsiz yemiyor yemeyince uyuyamiyor surekli miz miz. Tabi birde insan istahi iyiyken neden boyle oldu diye uzuluyorum isteSağlığı iyiyse çok kiloya takılma canim her insanın bünyesi farklıdır biliyorsun bebislerde öyle çok takma kafana gayet normal
Benim kide öyle 20 günden beri çok emmiyor emsede kısa tutuyor çocuk işte hergün bir huy çıkarıyor bir kaç gün beride aglamiyor ama sanki bir şey ankatmak ister gibi bağırıyor ben bakincada gülüyorSagligi sukur iyi ama istahsiz yemiyor yemeyince uyuyamiyor surekli miz miz. Tabi birde insan istahi iyiyken neden boyle oldu diye uzuluyorum iste
Sanırım sesini kesfediyor. Mutfaktan bi geliyom agliyor diye gülüyor yani cok degisik...Benim kide öyle 20 günden beri çok emmiyor emsede kısa tutuyor çocuk işte hergün bir huy çıkarıyor bir kaç gün beride aglamiyor ama sanki bir şey ankatmak ister gibi bağırıyor ben bakincada gülüyor
Bazen benimki de ağlayarak uyanıyor bazen de uyurken yüzünü buruşturuyor baZen tam tersi gülümsüyor. Kayınvalidem melekler güldürür burup ağlatır diyo hiç bilimsel değil ama bilmiyorum başka açıklaması var mıKızlar bebeğim uykudan ağlayarak uyandi çok kötü içli içli agladi çok zor susturdum. Bazen böyle oluyor. Her aglamasindan sonra da karnı atıyor. Hani hiçkırık tutar da atar ya işte öyle. Sizce normal mi
Aynisi demin benimkine oldu... Cok korktum sarıldım baya o sirada pirt yaptı rahatladı gaz sancisi birden gelmis olabilir mi?Kızlar bebeğim uykudan ağlayarak uyandi çok kötü içli içli agladi çok zor susturdum. Bazen böyle oluyor. Her aglamasindan sonra da karnı atıyor. Hani hiçkırık tutar da atar ya işte öyle. Sizce normal mi