2017 EKİM Anne adayları

Kesenin icinde ki minik nokta da bebegin cnm olusmaya baslamis bnm kese fotomda boyleydi bebek olusmaya baslamis demisti drm
İnslh canm daha önce ki gebeligmde eski doktorum demişti bu oluşan bebek diye bnde benzettm ya bebek ya yolk saç bence çok ufakti kese zor gördü zaten iyice bastırdı .

Herkese merhaba
D dilarazeynel beni de ekler misin gruba. Beklenen Doğum tarihi 09.10.2017
Doktordan geldik. Keseyi gördük çok şükür herşey yolunda. D ve B12 değerlerim çok düşük onun için de takviye verdi.
Rabbim hepimize kolay sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, Acılarını göstermesin hiç bir zaman

Eklentiler

• IMG_0275.JPG
    IMG_0275.JPG
    63,3 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar çok şükür keselerinizi gordunuz benim pazartesi randevum o zamana insallah degerlerim 5000 i bulur gorurum keseyi :)

Herkese merhaba
D dilarazeynel beni de ekler misin gruba. Beklenen Doğum tarihi 09.10.2017
Doktordan geldik. Keseyi gördük çok şükür herşey yolunda. D ve B12 değerlerim çok düşük onun için de takviye verdi.
Rabbim hepimize kolay sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, Acılarını göstermesin hiç bir zaman
Maşallah ya inşallah kalp atışını duymak nasip olur ilerde de hemen ekliyorum bu arada hoşgeldin aramıza

Merhaba kizlar bende gebelikten supheleniyorum eger olursa inslalah 21 ekim 4 gunum var adetime dua edin bol bol olsun 1 düsügüm var 5 aylik evliyim

X