- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.661
Hi ewet baktim benmkide emerken birden hizli hizli emmeye basliyo agliyodu bi yandan da deli gibi boyle resmen corpiniyo gibi oluyo cocuk dunden beri benden agzinda fln pamukcuk mu cikti acaba diye agzina felan bakiyorum beslenme bozuklugu olabilir fln yaziyo bizimkide mi bi atak acaba :)beyinleri belli haftalarda hızla büyüyomuş o hafta 2 3 gün çocuğun huyu suyu değişiyomuş sonundada bi beceri kazanıyomuş bi bak netten :)
Küfür mü etti !!! Çocuk ağlıyorsa kalksın bi zahmet kendisi baksın neticede babamızın evinden getirmedik bu çocukları, bizde insaniz robot değiliz..Sen bide kalk bu adama pasta yap yazık emeğine..Kızlar eşimle konuşmama kararı aldım resmen doğumdan beri bana karşı ilgisiz ilgisiz olmasını da geçtim bi aşağılayıcı davranıyor ve kendini haklı görüyor gece kızın altını değiştirdim tuvalete gittim diye kufretti neymiş ağlıyor mus normal doğum yapanlar bilir tutamiyorsun onu da geçtim elimi yıkamak zorundayım iki dakika ağladı diye sanki üvey anneyim öyle davranıyor Şabah da birşey olmamış gibi gunaydin sizi seviyorum diyo hastaneye tek gittim hem kadın doğuma hem göze (annesi erken kalkamazmis benim annem de babaanneme bakiyor) yoruldum öldüm bidaha tek gitmem dedim diye mizmizlanma dedi çocukla PTT den para için sıra beklemedim eczane de krem yokmuş depodan bı saate gelir dediler beklemedim giren çıkan bı ton insan kızın arabası da yok bu arada elimde hem çanta hem ana kucağı her işin yarım diyo akıl verin napayım ben bu adama yaptıklarını söyledim seninle konusmuycam dedim keyfin bilir diyo
Kanli ishal hastaliginin asisi canim. Ozel asi patayla sen aliyosun saglik ocagi yapiyo agizdan zaten. Kanli ishalde geciren kiside virisu 6ay kafat kaliyormus ve esyalara vs bulasiyormus. Bizim drun 1 yasinda kizi var yaptirdim ben dedi cunku 10 15 gun cocuk ishal oluyor ve tedavisi yokmus o surecyede cocukta cok kilo kaybi fln oluyormus.Ne icin bu aşı canım bizmi aliyoruz sağlık ocağı yapmiyormu
Bende yaptirmakda cok kararsizim kimisi yaptir kimisi yaptirma diyor.Merhaba kizlar. Benim yaramaz huysuz birnkizim oldugu icin ancak ev isleri ve ona yatisiyorum giremiyorum. Nasilsiniz? Kizlar rota virusu asisi yaptiracakmisiniz hangisinden? Drumuz rotateq yazdi ama herkes rotarix iyi diyor kafam karisti
kaçıncı ay yaptırılıoKanli ishal hastaliginin asisi canim. Ozel asi patayla sen aliyosun saglik ocagi yapiyo agizdan zaten. Kanli ishalde geciren kiside virisu 6ay kafat kaliyormus ve esyalara vs bulasiyormus. Bizim drun 1 yasinda kizi var yaptirdim ben dedi cunku 10 15 gun cocuk ishal oluyor ve tedavisi yokmus o surecyede cocukta cok kilo kaybi fln oluyormus.
Canım bı tanıdığın çocuğu o virüsü kaptı 2 gün hastahanelerde yattı. Ben bir daha ki ay yaptircam .Bende yaptirmakda cok kararsizim kimisi yaptir kimisi yaptirma diyor.
Doktorumuz siz bilursiniz dedi. Tanidigimiz bi doktor kendi bebegine yaptirmamis gerek yok cocuga virus enjekte ediyorsunuz birakin kendisi alsin virusu dedi bilmiyorum.
Sonra pisman olmaktan korkuyorum
2 ya da 3kaçıncı ay yaptırılıo
Ama garantiside yokmus canim. Belki hafif atlatmasini saglayabilirmis belki etkisi olmazmis.Canım bı tanıdığın çocuğu o virüsü kaptı 2 gün hastahanelerde yattı. Ben bir daha ki ay yaptircam .
Biz doktora siz bilirsiniz dedik oda bir daha ki aya yaparız diye söyledi. Herkes yaptırıyor etraftaAma garantiside yokmus canim. Belki hafif atlatmasini saglayabilirmis belki etkisi olmazmis.
Bide arastirdim yan etkileride varmis.
Ama ilerde isale falan yakalanirsa pisman olcam en iyisi iyice arastirayim
Canım nereye gidiyor sun çocuk doktorunaBiz doktora siz bilirsiniz dedik oda bir daha ki aya yaparız diye söyledi. Herkes yaptırıyor etrafta
Iki doz mu yaptiracaksin tek doz mu? Doktor bize ilac ismi vermedi eczaneden alabilirsiniz dediBiz doktora siz bilirsiniz dedik oda bir daha ki aya yaparız diye söyledi. Herkes yaptırıyor etrafta
O kadar canımı sıktı ki beddua ettim ölse şu an umurunda olmaz o dereceKüfür mü etti !!! Çocuk ağlıyorsa kalksın bi zahmet kendisi baksın neticede babamızın evinden getirmedik bu çocukları, bizde insaniz robot değiliz..Sen bide kalk bu adama pasta yap yazık emeğine..
Kusura bakma ama bu tarz erkek duydummu sinirlerim hopluyor, bin kere kurban olayım eşime diyorum..
Allah sana yardım etsin onu da ıslah etsin !!!
canım zeytinyağın varsa ısıt karnına sürYa kızlar kızım gazını çıkaramıyor 4 saat uyudu sabah 6.30 dan bu yana napacagimi şaşırdım gaz ilacı ise yarıyordu ama 3 gündür yaramıyor sanki 8 saatte bir veriyorum
kaçar damla hangi ilaçYa kızlar kızım gazını çıkaramıyor 4 saat uyudu sabah 6.30 dan bu yana napacagimi şaşırdım gaz ilacı ise yarıyordu ama 3 gündür yaramıyor sanki 8 saatte bir veriyorum
ay bu ara herkesinki aynı demek ki bnmkide kucağımda uyuyo yatağa koyunca diken vsrmış gibi gözlerini açıo yarım saat bile sürmüoYa kızlar 3 .30 uyandı hala uyumuyor bu çocuk 10 dakka uyuyor kalkıyor
2 galiba doktor kendi yapacak .Iki doz mu yaptiracaksin tek doz mu? Doktor bize ilac ismi vermedi eczaneden alabilirsiniz dedi
Akademi Erdal Bey, çok memnunuzCanım nereye gidiyor sun çocuk doktoruna