2017 EKİM Anne adayları

kızım için kusmak artık bir yaşam stili oldu
yarın kırkımız çıkıyoor
sanki milad gibi niye bu kadar heyecanlıysam:) bugün temizlik yapılıyor yarın da kuaföre gidecem

Kizlar bizim bebisin yuzu kollari hep pütür pütür kizariyo ya nedendir acaba bi geciyo sonra yine oluyo

kızım için kusmak artık bir yaşam stili oldu
yarın kırkımız çıkıyoor
sanki milad gibi niye bu kadar heyecanlıysam:) bugün temizlik yapılıyor yarın da kuaföre gidecem
ay o stil bizde de var kustu die üstünü değiştiriym diyorm daha bodyi kafasndan geçirmemle yenisine kusması bir oluo

Kızlar benim bebegımin sancıları 26. Gün başladı. 1. Ay kontrolü için dr a gittiğimde gaz sancısı olsa 10-15 günlükken başlardı kolik olduğunu düşünmüyorum dedi. İdrar tahlili istedi. Ama oğlumun sancıları aynı gaz sancısı gibi. Bacaklarını karnına çekip ağlıyor. Memeyi hızlı hızlı emmeye başlıyor sancısı gelince ağlayıp bırakıyor. Gaz sancısı böyle geç başlayan var mi. İnsallah gazdır başka önemli birşey yoktur diye düşünmeye başladım

Bizimde aynı öyle 20 günden sonra başladı devamlı da değil aynı anlattığın gibi ben doktora söylediğimde gaz ilacı verdi ben almadım 48 günlük olduk bir türlü atlattık bugüne kadar kolik olsa hiç durmazmis gece gündüz seninki oylemi

Devamlı değil. Bazı geceler oldu. Dün gece mesela 3.30 a kadar ağladı sonra uyudu önceki gece 10 da sancisiz uyudu. Dr o yüzden gaz ilacı yazmadı. Gece gündüz değil sadece geceleri oluyor özellikle aksam 10 ve gece 1 arasi.. idrar tahlili sonuclarini bekliyoruz. Gaz ilacını verdin mi?

Almadim gaz ilacini demissin pardon. Geçti mi su an sancıları. Biz 35 gunluguz.

Yok almadım ilacı vermek istemiyorum bazen kimyon veriyorum masaj yapıyorum bir türlü geçiyor hergün olmuyor sonucu yaz bakalım ne dicek canım inşaallah temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…