- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 35
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.701
bnmki geçen kendi yüzüne kdr işediValla canım bazen elini ne kadar cabukta tutsan kızları bilmem ama erkekler bu konuda çok kabiliyetli peçete koyuyorum pipisine altını silerken yoksa hallediyor; )
Benimde yaptı onu soluğu lavobada yikadim kimse yok koluma koydum açtım çeşmeyi allahtan lavoba büyükbnmki geçen kendi yüzüne kdr işedi
senin bebiş baya zıpır ya çok tatlı :))bnmki geçen kendi yüzüne kdr işedi
kızlar kuru incir, kuru kayısı ve kuru üzümü içine çubuk tarçın koyup suda kaynattım. hiç şeker ilavesi yapmadım. süper oldu tavsiye ederim
ay bu ara herkesinki aynı demek ki bnmkide kucağımda uyuyo yatağa koyunca diken vsrmış gibi gözlerini açıo yarım saat bile sürmüo
Valla canım bazen elini ne kadar cabukta tutsan kızları bilmem ama erkekler bu konuda çok kabiliyetli peçete koyuyorum pipisine altını silerken yoksa hallediyor; )
alerji mi acaba doktora sor istersenKizlar bizim bebisin yuzu kollari hep pütür pütür kizariyo ya nedendir acaba bi geciyo sonra yine oluyo
alerji olabilir sıcaktan olabilir sürdüğün yağ krem dokunmuş olabilirKizlar bizim bebisin yuzu kollari hep pütür pütür kizariyo ya nedendir acaba bi geciyo sonra yine oluyo
ay o stil bizde de var kustu die üstünü değiştiriym diyorm daha bodyi kafasndan geçirmemle yenisine kusması bir oluokızım için kusmak artık bir yaşam stili oldu
yarın kırkımız çıkıyoor
sanki milad gibi niye bu kadar heyecanlıysam:) bugün temizlik yapılıyor yarın da kuaföre gidecem
senin bebiş baya zıpır ya çok tatlı :))
Philips avent cam meme ucuyla uyumlu biberon kullandım ben Doğumdan sonra ilk 3 gün. Tavsiye ederim.Biberon ne almaliyim
Arkadaslar
dadından yinmio valla
Bizimde aynı öyle 20 günden sonra başladı devamlı da değil aynı anlattığın gibi ben doktora söylediğimde gaz ilacı verdi ben almadım 48 günlük olduk bir türlü atlattık bugüne kadar kolik olsa hiç durmazmis gece gündüz seninki oylemiKızlar benim bebegımin sancıları 26. Gün başladı. 1. Ay kontrolü için dr a gittiğimde gaz sancısı olsa 10-15 günlükken başlardı kolik olduğunu düşünmüyorum dedi. İdrar tahlili istedi. Ama oğlumun sancıları aynı gaz sancısı gibi. Bacaklarını karnına çekip ağlıyor. Memeyi hızlı hızlı emmeye başlıyor sancısı gelince ağlayıp bırakıyor. Gaz sancısı böyle geç başlayan var mi. İnsallah gazdır başka önemli birşey yoktur diye düşünmeye başladım
Devamlı değil. Bazı geceler oldu. Dün gece mesela 3.30 a kadar ağladı sonra uyudu önceki gece 10 da sancisiz uyudu. Dr o yüzden gaz ilacı yazmadı. Gece gündüz değil sadece geceleri oluyor özellikle aksam 10 ve gece 1 arasi.. idrar tahlili sonuclarini bekliyoruz. Gaz ilacını verdin mi?Bizimde aynı öyle 20 günden sonra başladı devamlı da değil aynı anlattığın gibi ben doktora söylediğimde gaz ilacı verdi ben almadım 48 günlük olduk bir türlü atlattık bugüne kadar kolik olsa hiç durmazmis gece gündüz seninki oylemi
Almadim gaz ilacini demissin pardon. Geçti mi su an sancıları. Biz 35 gunluguz.Bizimde aynı öyle 20 günden sonra başladı devamlı da değil aynı anlattığın gibi ben doktora söylediğimde gaz ilacı verdi ben almadım 48 günlük olduk bir türlü atlattık bugüne kadar kolik olsa hiç durmazmis gece gündüz seninki oylemi
Yok almadım ilacı vermek istemiyorum bazen kimyon veriyorum masaj yapıyorum bir türlü geçiyor hergün olmuyor sonucu yaz bakalım ne dicek canım inşaallah temiz çıkarDevamlı değil. Bazı geceler oldu. Dün gece mesela 3.30 a kadar ağladı sonra uyudu önceki gece 10 da sancisiz uyudu. Dr o yüzden gaz ilacı yazmadı. Gece gündüz değil sadece geceleri oluyor özellikle aksam 10 ve gece 1 arasi.. idrar tahlili sonuclarini bekliyoruz. Gaz ilacını verdin mi?