- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.681
Yeni gördüm cnm msjini uyudu çok şükür çörek otunu suda kaynattim biraz şeker atıp verdim bide ağrı kesici icirdim karnında kiraz çekirdeği yastığı ısıtıp koydum uyurken kucağıma alıp tipislasam mi bilemedimcanım zeytinyağın varsa ısıt karnına sür
Nurse Harvey colex CNm yarım çay kaşığı veriyom 8 saatte bir bilmiyorum sırtını okşuyorum hareket yaptırıyorum yok karnına masaj çıkmıyorkaçar damla hangi ilaç
biz sab kullanıyoruz 20sinden 40 günlüğe kadar günde 3 kez 5er damla verdik 40da sonra günde 3 kez 8er damla veriyoruz
şu büyüme atağı zımbırtısında 7.5 ve 9.5 haftaları arasında kendilipinden çıkan gaz çıkmaz olur yazıodu bugün bnmkide çıkartamadı masaj fln yaptm yok çıkmadı gitti bütğn gün gezdirtiyo kendini
Aynen canım valla kolum ağrıdı gezerken bir şey yok yerine yatır ciligi basıyoray bu ara herkesinki aynı demek ki bnmkide kucağımda uyuyo yatağa koyunca diken vsrmış gibi gözlerini açıo yarım saat bile sürmüo
40 günlüğe kdr güne 3 kere 5er danla sonrasnde günde 3 kere 8er damla kullanıyorzAcil yardim sabsiplex nekadar kullanin dedi doktormkac damla kac kere ben kendim aldim sormamisim
benimkide aynı ya yarım saat uyuyor uyanıyor hemenYa kızlar 3 .30 uyandı hala uyumuyor bu çocuk 10 dakka uyuyor kalkıyor
AC Tok ? Tskler40 günlüğe kdr güne 3 kere 5er danla sonrasnde günde 3 kere 8er damla kullanıyorz
benimkide aynı ya yarım saat uyuyor uyanıyor hemen
farketmiyo herslde bize öyle bişi söylemediler bilen varsa yazsın ben ne zamaan içirebilşrsem ozaman veriyorum ya damla emzirme ya emsirme damlaAC Tok ? Tskler
bnmkide ıkınarak uyandı kaka yaptı azıcık bisürü gaz çıkarttı hala tepinio bitse şu gazlar biran önceİyi geceler kızlar, bende hala oğlumu uyutmaya çalışıyorum
allah kolaylık versin canım. ben de yeni uyuttum 2 saat sonra da uyanmam lazım zaten:/ hergün 2 saat uykuyla iyi ölmüyoruz:)İyi geceler kızlar, bende hala oğlumu uyutmaya çalışıyorum
bnmkide öyle altını aç kapa daha çok üşüo sonra bekliyim biraz daha yapsın diyorum durdurtmuo sıpa pis bezi alıyorum temize yine yapıoyarım saat arayla 3 kez bez değiştirdim yaa böyle bişey var mı. önce uzun zaman değişmedim diye altını açtım. emzirirken kaka yaptı. değiştirdim bezini. sonra yine kaka yaptı. taksit taksit çocuğum:)
:)) temiz bezi taktığım saniye yaptığı da çok. gıcığı var sanki:)bnmkide öyle altını aç kapa daha çok üşüo sonra bekliyim biraz daha yapsın diyorum durdurtmuo sıpa pis bezi alıyorum temize yine yapıo
Sadece beze yapsa benim ki yine iyi bazen altını silerken gaz cikarcam diye her yere yapıyor sıpa sonrada temiz beze:)) temiz bezi taktığım saniye yaptığı da çok. gıcığı var sanki:)
bu arada saat 5te uyutmuştum defalarca uyandı. şimdi yatırdım yeni
bnmkide öyle altını aç kapa daha çok üşüo sonra bekliyim biraz daha yapsın diyorum durdurtmuo sıpa pis bezi alıyorum temize yine yapıo
:)) temiz bezi taktığım saniye yaptığı da çok. gıcığı var sanki:)
bu arada saat 5te uyutmuştum defalarca uyandı. şimdi yatırdım yeni
bende bir tek benim kız yapıyor sanıyordum ben elimi çabuk tutmayı öğrendim kızlarSadece beze yapsa benim ki yine iyi bazen altını silerken gaz cikarcam diye her yere yapıyor sıpa sonrada temiz beze
Valla canım bazen elini ne kadar cabukta tutsan kızları bilmem ama erkekler bu konuda çok kabiliyetli peçete koyuyorum pipisine altını silerken yoksa hallediyor; )bende bir tek benim kız yapıyor sanıyordum ben elimi çabuk tutmayı öğrendim kızlar
benim de oldu altı açıkken bi fışkırttı pantolon çarşaf battı hep:)Sadece beze yapsa benim ki yine iyi bazen altını silerken gaz cikarcam diye her yere yapıyor sıpa sonrada temiz beze
benim kız altı açıkken çok mutlu ağırdan alıyordum bazen bezlemek için. ama artık çabuk çabuk yapıyorum baktım ki olmuyorbende bir tek benim kız yapıyor sanıyordum ben elimi çabuk tutmayı öğrendim kızlar