2017 EKİM Anne adayları

canım zeytinyağın varsa ısıt karnına sür
Yeni gördüm cnm msjini uyudu çok şükür çörek otunu suda kaynattim biraz şeker atıp verdim bide ağrı kesici icirdim karnında kiraz çekirdeği yastığı ısıtıp koydum uyurken kucağıma alıp tipislasam mi bilemedim
Nurse Harvey colex CNm yarım çay kaşığı veriyom 8 saatte bir bilmiyorum sırtını okşuyorum hareket yaptırıyorum yok karnına masaj çıkmıyor

benimkide aynı ya yarım saat uyuyor uyanıyor hemen

ben kucakta uyutuyorum artik yeterki uyusun diye yapisik ikiz olduk
Annemler dok sikayetci ama yaocak bisey yok
zatenncocuk da gaz aldi basini gidiyor gaz olmasa yatakta yatiyor zaten ama gaz sancisi gelince zor bize bile zor ben hamileyken gzdan acile gidip uc serum yedim bu bebeler napsin

yarım saat arayla 3 kez bez değiştirdim yaa böyle bişey var mı. önce uzun zaman değişmedim diye altını açtım. emzirirken kaka yaptı. değiştirdim bezini. sonra yine kaka yaptı. taksit taksit çocuğum:)

bnmkide öyle altını aç kapa daha çok üşüo sonra bekliyim biraz daha yapsın diyorum durdurtmuo sıpa pis bezi alıyorum temize yine yapıo

bnmkide öyle altını aç kapa daha çok üşüo sonra bekliyim biraz daha yapsın diyorum durdurtmuo sıpa pis bezi alıyorum temize yine yapıo
:)) temiz bezi taktığım saniye yaptığı da çok. gıcığı var sanki:)
bu arada saat 5te uyutmuştum defalarca uyandı. şimdi yatırdım yeni

:)) temiz bezi taktığım saniye yaptığı da çok. gıcığı var sanki:)
bu arada saat 5te uyutmuştum defalarca uyandı. şimdi yatırdım yeni

Sadece beze yapsa benim ki yine iyi bazen altını silerken gaz cikarcam diye her yere yapıyor sıpa sonrada temiz beze
bende bir tek benim kız yapıyor sanıyordum ben elimi çabuk tutmayı öğrendim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…