- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.621
Bn 40dan sonra zorla aldirdim canm vere vere alistirdm çünkü dudağını emiyodu ondan daha iyidir emzik suan da bazn aliyo bazen almiyo özellikle gazi varken alirsa hırsını emzikten aliyo :)Bizimki nerdeyse 2 aylk.40 gecmeden alistrmak gerekiyormus.gec kaldk ama ben yine de deneyecem.büyük cocuklarn el parmak emmesini sevmiyorum.emzik daha iyi
Tamam canım sağol bir araştırayım bakimEvet sakın götürme sakın.... Bir şeyi olmayan çocuğa bile sırayla bakıyorlar yavruma iki kez acı yaşattılar. Marmara'da Suzan Hanım varmış oda iyi diyorlar ona git bence.
Şart mıymış yaptırmak. Yaptırdık ve bir sorun çıktı diyelim Allah korusun, tedavisi varmıymış el kadar bebeye.Kimdi bana göz muayenesini soran hatırlamıyorum ama baya zor hatta sizi dışarı çıkarıyorlar dayanamazsın sütün gider diye kızım çıktığında göz kapağı kırmızısı bide ilaç mi emin değilim derisi soyulmuş gibi uyuduğu için dokunmadim uyanınca silerim yüzünü
Biz de bir aylıkken çapak için gitmiştik sağ gözü hafif capaklaniyo yavrumun. Doktor baktı ilaca gerek yok masaj yapın dedi. 45 günlük olunca da göz testi öneriyoruz yapmak isterseniz dedi. Zorunlu degil dedi. Bende senin gibi 6 aylıkken düşünüyorum o yüzdenŞart mıymış yaptırmak. Yaptırdık ve bir sorun çıktı diyelim Allah korusun, tedavisi varmıymış el kadar bebeye.
Sizinkinin öyle mi bilmiyorum ama benimkinin göz kapakları çok sıkı. Alt kısmına bakayım dedim hiç kımıldamadı bile. Yavruma naparlar kim bilir. Bize Dr iki aylıkken yaptırın dedi ama ben 6aydan önce kurcalatmak istemiyorum artık.
Ben de deniyorum insaallah tutar emzigiBn 40dan sonra zorla aldirdim canm vere vere alistirdm çünkü dudağını emiyodu ondan daha iyidir emzik suan da bazn aliyo bazen almiyo özellikle gazi varken alirsa hırsını emzikten aliyo :)
Ben cumartesi sordum doktora. 1 yaşından sonra yaptırın şuan yapılması şart değil ve bebeğe eziyet dedi. göz damlası damlatarak gözü büyütüyorlarmış. 1 saati buluyormuş.Şart mıymış yaptırmak. Yaptırdık ve bir sorun çıktı diyelim Allah korusun, tedavisi varmıymış el kadar bebeye.
Sizinkinin öyle mi bilmiyorum ama benimkinin göz kapakları çok sıkı. Alt kısmına bakayım dedim hiç kımıldamadı bile. Yavruma naparlar kim bilir. Bize Dr iki aylıkken yaptırın dedi ama ben 6aydan önce kurcalatmak istemiyorum artık.
Canım öyle çapak olunca kendi sütünden damlat azcık hemen geçiyor bizimde oldu iki kereBiz de bir aylıkken çapak için gitmiştik sağ gözü hafif capaklaniyo yavrumun. Doktor baktı ilaca gerek yok masaj yapın dedi. 45 günlük olunca da göz testi öneriyoruz yapmak isterseniz dedi. Zorunlu degil dedi. Bende senin gibi 6 aylıkken düşünüyorum o yüzden
hiç tartıldı mı günde kaç bez değiştiriosun sen aranmasına bakma bebekler sadece emmeyi bildiği için sürekli aranıyolar ağrısı olsa da emmek istio açsa da emmek istio uyumak için emmek istio sürekli emmek istiolarYa kizlar benim sutum yetmiyo gibi emdikten sonra hala agzini acip ariyogoguslerim hic sertlesmiyo cok sık emiyo doymuyo sanirim ondan ne yapcam yaa siz neler yapiyosunuz? (
kız nere gitmiş pipi nasıl içine kaçmış bizimkide sünnetli ya görürsem şok olmayayımAz önce aklım çıkıyordu. Oğlan uyandı altını değiştirmek için bezini açtım. Pipi yok ortada. Uyku hali tabi. Bezin içine bakıyorum. Sünnet olalı 15gün oldu nerdeyse. Meğer içe kaçmış. Ay hiç bilmediğin bir konu ve evladının geleceği söz konusu olunca ne zor bir durum. İnternet iyi ki var. Normal bir durummuş. Karşılaşırsanız korkmayın benim gibi. Bir gün bunlar yüzünden ya sütüm gidecek Allah korusun ya da panik atak olucam
Sütüm yetmiyor deme hemen. Vücuduna mesaj gönderiyorsun farkında değilsin. Bebişler şu dönem gazdan dolayı hep emmek istiyor. Doyma bilinci yok diye düşünüyorum. Haliyle dolup sertleşmeye fırsat olmuyor. Gündüzleri bana lastik gibi geliyor göğüslerim, geceleri yeni yeni sert ve şiş oluyor çünkü emme aralığı uzadı. Ha bir de akşam dışarı çıkıp sahlep içmeye gittik bikaç defa ve o geceler davul gibi oldular. Dışarı çıkmak mı yoksa sahlep mi öyle etki yaptı bilmiyorum. Evde boza içiyorum arada. Sonrasında yine şişiyor gibi hissediyorum.Ya kizlar benim sutum yetmiyo gibi emdikten sonra hala agzini acip ariyogoguslerim hic sertlesmiyo cok sık emiyo doymuyo sanirim ondan ne yapcam yaa siz neler yapiyosunuz? (
Bu makaledeki pipi gibi olmuştu. Yanlardan bastırdım çıktı. Ay ama halaa sakinleşemedim.kız nere gitmiş pipi nasıl içine kaçmış bizimkide sünnetli ya görürsem şok olmayayım
anamm ben olsam bende korkardm hiç aklıma gelmezBu makaledeki pipi gibi olmuştu. Yanlardan bastırdım çıktı. Ay ama halaa sakinleşemedim.
Doğması gereken tarihe göre hesap edip bu tabloya bakabilirsin. Bikaç gün sapma oluyor galiba. Bizimki geçtiğimiz hafta çok huysuzdu. Tablodaki 5.haftada görülen kısımdaymışız. Dünden beri daha iyi, atak haftası bitti ama bikaç gün daha gözlem yapmam lazım , gerçekten böyle bişey var mı doğru mu diye. Gün içinde kendi başına 15dk lık oyalanmaları oldu iki defa, şaşırdımbüyüme ataklarını takip eden var mı
biz 7. haftadayız heralde büyüme atağı geçirio kolları ayakları hiç durmadı bugün sürekli bi çırpınma hali içinfr normalde sürekli emen bebek memeyi reddediyo uykuya dalamıo kucağımda uyuyo yatırınca geri kalkıo sabahtan beri bi kere 3 saat bikere 1 saat uyudu okdr gezdiriyoruz olmuo yatırıyoruz olmuo gazı yok karnı tok altı temiz ama sürekli ağlıo mızmıslanıo ilk defa böyle bigün oldu ölüyorum yorgunluktan
Uyudu şimdi, bezini tekrar açıp baktım. Bastırmam işe yaramış galiba dışarda duruyor. Tabi benim gözüme uyku girer mi artık şüphelianamm ben olsam bende korkardm hiç aklıma gelmez
Cok sk emiosa gogus sut uretirYa kizlar benim sutum yetmiyo gibi emdikten sonra hala agzini acip ariyogoguslerim hic sertlesmiyo cok sık emiyo doymuyo sanirim ondan ne yapcam yaa siz neler yapiyosunuz? (
Emzirdikce meme sur uretiyornus bence pes etmeyin gece daha sk emzirin sut hormonlari daha cok calistiriormusAptamil veriyorum ben. Bilmiyorum ki cok sinir bozucu bi durum. Gece uykulu oluyor emiyo emiyo bisey yok yoruluyo sinirlenip birakiyo
Dogru soyluyorsun canim su icmek icin kendimi fazla zorlamiyorum ama sorun su ki gelmiyo sut akmiyo sadece sizlayinca akiyo.
Gecen gun kvye emanet edip carsiya cikdim dort bes saat falan surdu isim o ara emziremedigim icin toplandi sutum asiri derecede coktu.
Ama bebegide dort saat ac birakamam. Maksimum iki bucuk saatte bir acikiyor
NASIl besleniyorsunuz geceleri yemek yiyorum ben ondan gitmio kilom sanirim siz gece kalkinca bisey yiyomusunuzBenim öyle oldu 10 kilo almıştım hastane den eve geldiğimde oda gitmisti şimdi 3kilo daha vermisim fazlası gitti keşek 5 kilosu kalsaydi