2017 EKİM Anne adayları

Bizimki nerdeyse 2 aylk.40 gecmeden alistrmak gerekiyormus.gec kaldk ama ben yine de deneyecem.büyük cocuklarn el parmak emmesini sevmiyorum.emzik daha iyi
Bn 40dan sonra zorla aldirdim canm vere vere alistirdm çünkü dudağını emiyodu ondan daha iyidir emzik suan da bazn aliyo bazen almiyo özellikle gazi varken alirsa hırsını emzikten aliyo :)

Şart mıymış yaptırmak. Yaptırdık ve bir sorun çıktı diyelim Allah korusun, tedavisi varmıymış el kadar bebeye.
Sizinkinin öyle mi bilmiyorum ama benimkinin göz kapakları çok sıkı. Alt kısmına bakayım dedim hiç kımıldamadı bile. Yavruma naparlar kim bilir. Bize Dr iki aylıkken yaptırın dedi ama ben 6aydan önce kurcalatmak istemiyorum artık.

Biz de bir aylıkken çapak için gitmiştik sağ gözü hafif capaklaniyo yavrumun. Doktor baktı ilaca gerek yok masaj yapın dedi. 45 günlük olunca da göz testi öneriyoruz yapmak isterseniz dedi. Zorunlu degil dedi. Bende senin gibi 6 aylıkken düşünüyorum o yüzden

Ben cumartesi sordum doktora. 1 yaşından sonra yaptırın şuan yapılması şart değil ve bebeğe eziyet dedi. göz damlası damlatarak gözü büyütüyorlarmış. 1 saati buluyormuş.

Canım öyle çapak olunca kendi sütünden damlat azcık hemen geçiyor bizimde oldu iki kere

Ya kizlar benim sutum yetmiyo gibi emdikten sonra hala agzini acip ariyo goguslerim hic sertlesmiyo cok sık emiyo doymuyo sanirim ondan ne yapcam yaa siz neler yapiyosunuz? (

Az önce aklım çıkıyordu. Oğlan uyandı altını değiştirmek için bezini açtım. Pipi yok ortada. Uyku hali tabi. Bezin içine bakıyorum. Sünnet olalı 15gün oldu nerdeyse. Meğer içe kaçmış. Ay hiç bilmediğin bir konu ve evladının geleceği söz konusu olunca ne zor bir durum. İnternet iyi ki var. Normal bir durummuş. Karşılaşırsanız korkmayın benim gibi. Bir gün bunlar yüzünden ya sütüm gidecek Allah korusun ya da panik atak olucam

Ya kizlar benim sutum yetmiyo gibi emdikten sonra hala agzini acip ariyo goguslerim hic sertlesmiyo cok sık emiyo doymuyo sanirim ondan ne yapcam yaa siz neler yapiyosunuz? (
hiç tartıldı mı günde kaç bez değiştiriosun sen aranmasına bakma bebekler sadece emmeyi bildiği için sürekli aranıyolar ağrısı olsa da emmek istio açsa da emmek istio uyumak için emmek istio sürekli emmek istiolar

kız nere gitmiş pipi nasıl içine kaçmış bizimkide sünnetli ya görürsem şok olmayayım

Sütüm yetmiyor deme hemen. Vücuduna mesaj gönderiyorsun farkında değilsin. Bebişler şu dönem gazdan dolayı hep emmek istiyor. Doyma bilinci yok diye düşünüyorum. Haliyle dolup sertleşmeye fırsat olmuyor. Gündüzleri bana lastik gibi geliyor göğüslerim, geceleri yeni yeni sert ve şiş oluyor çünkü emme aralığı uzadı. Ha bir de akşam dışarı çıkıp sahlep içmeye gittik bikaç defa ve o geceler davul gibi oldular. Dışarı çıkmak mı yoksa sahlep mi öyle etki yaptı bilmiyorum. Evde boza içiyorum arada. Sonrasında yine şişiyor gibi hissediyorum.
Ama herşeyden önce psikolojik olarak sütüm bol ve bebeğime yarıyor demelisin. En çok arttıran buymuş. Benim çevreden hep sütün yok akmıyor falan sözler işittim bende inanma eğilimindeydim ve o sıra hep göğsüm sönüktü. Eşim ise hep olumlu sözler söyledi. Sütün yarıyor bezler doluyor, çevreyi dinleme onlar ne bilir ben şahidim sana dedi beni ikna etti ve göğüslerimin dolduğunu hissettim. Sende önce buna İnan.

büyüme ataklarını takip eden var mı
biz 7. haftadayız heralde büyüme atağı geçirio kolları ayakları hiç durmadı bugün sürekli bi çırpınma hali içinfr normalde sürekli emen bebek memeyi reddediyo uykuya dalamıo kucağımda uyuyo yatırınca geri kalkıo sabahtan beri bi kere 3 saat bikere 1 saat uyudu okdr gezdiriyoruz olmuo yatırıyoruz olmuo gazı yok karnı tok altı temiz ama sürekli ağlıo mızmıslanıo ilk defa böyle bigün oldu ölüyorum yorgunluktan

kız nere gitmiş pipi nasıl içine kaçmış bizimkide sünnetli ya görürsem şok olmayayım
Bu makaledeki pipi gibi olmuştu. Yanlardan bastırdım çıktı. Ay ama halaa sakinleşemedim.

Eklentiler

• A202E9D7-2FA6-42DC-9639-1F9E718DF285.png
    260 KB · Görüntüleme: 79
Doğması gereken tarihe göre hesap edip bu tabloya bakabilirsin. Bikaç gün sapma oluyor galiba. Bizimki geçtiğimiz hafta çok huysuzdu. Tablodaki 5.haftada görülen kısımdaymışız. Dünden beri daha iyi, atak haftası bitti ama bikaç gün daha gözlem yapmam lazım , gerçekten böyle bişey var mı doğru mu diye. Gün içinde kendi başına 15dk lık oyalanmaları oldu iki defa, şaşırdım

Eklentiler

• A8D7BD4A-84EA-4B80-BB9A-D17D1C9B64C5.jpeg
    35,4 KB · Görüntüleme: 83
Cok sk emiosa gogus sut uretir
Emdikxe sut uretir gogus yemek icmekle alakasiz yani once surekli emzirme sonra psikoloji sonra yemek icmek
Surekli emdiginden yunusaktir yada gogsunuz terbiyelenmistir yani bu da su demek cocugugn istedigi kadar sut uretir olmus ki ne guzel
Birde gazdan dolayi xoxuklar surekli emmek isterlermis rahatlio diye ama tabi kisir dongu
Ben gaz olunca kucaginda uyutuyorum indirmiyorum yataga yere

Emzirdikce meme sur uretiyornus bence pes etmeyin gece daha sk emzirin sut hormonlari daha cok calistiriormus
Birde 24 saatte bir margarin agirliginda cis yapiyorsa doyuyormus
Surekli ve sk sk emzirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…