- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 34
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.581
30da 1 saat yıkıyorm çift durulama ile herşeyini ütülüyorm sonra
Canım duruma göre değişiyor benim yikamam.
günlük çamaşır degistitiyorum çok kirlenmiyor onları 30 derecede kısa programda yikiyorum. Ama eğer çok kirliyse kusmuk idrar vs bulasmissa 40 derecede yikiyorum.
Bende 15 kilo almıştım 10 kilosu gitmis. 5 kilo kaldı başlangic kiloma ama hedefim 8.Ben 25 kilo almistim ilk kez dogumdan 1 hafta sonra tartildim 10u gitmisti suan daha giden var mi bilmiyorum.
bnde 800de yıkıyrm 40da yıkasam mı diye düşünüyodm hiç denemiyim ozaman :) hijyeni ütüyle sağkçlarsnBende 30 hijyenik degldir diye 40 da yıkıyordum ama bundan sonra 30da yıkayayım bari bi görseniz giyilemez hale gelmişler acaba devirden mi kaynaklı? 800 devirde yıkamıstım cok mu?
bnmki ağzına ne depse emio yeleğini kolunu eldivenini ondan ütülüyorum bndeBen tek başıma olduğum için yetisemedim utulemeye ilk başta utulemistim bir daha utuleyemedim öyle giydirdim alıştı kuzucum.
Bence Çok değil canım ben bazen 1000 devirde yikiyorum. Öyle oluyor pamuklu ya bide çekiyor. O yüzden iki kat büyük almak gerek giyecekleri. Hem yiksninca cekiyor hrmde masallah boylari uzuyor kuzucuklarin. Tecrübe edinmiş olduk :)Bende 30 hijyenik degldir diye 40 da yıkıyordum ama bundan sonra 30da yıkayayım bari bi görseniz giyilemez hale gelmişler acaba devirden mi kaynaklı? 800 devirde yıkamıstım cok mu?
Benimki de emiyo emzik verdim tuttu çok şükürbnmki ağzına ne depse emio yeleğini kolunu eldivenini ondan ütülüyorum bnde
Bence Çok değil canım ben bazen 1000 devirde yikiyorum. Öyle oluyor pamuklu ya bide çekiyor. O yüzden iki kat büyük almak gerek giyecekleri. Hem yiksninca cekiyor hrmde masallah boylari uzuyor kuzucuklarin. Tecrübe edinmiş olduk :)
Senin yine iyiymis.ben 100 kilo ile dogum yaptm.dogumdan 5 gün sonra kilom 99 çıktı.cok fazla ödem vardı.bebekten sonra dadece 1 kilo fark vardı.simdi de kilomdan haberim yok. tartm kırıldi alamadm henüz.daha doğrusu acı gercekle yüzleşmek istemiyorum sanrm.Yani bende 54 ile hamile kaldim 64e kadar cikti kilom ve dogumdan sonra 60 kiloyum bunun neresi bebis neresi suyu nasrettin hoca fıkrası misal bu cigerse bizim tekir kedi nerede diyorum
Emzigi kacinci gün verdin..benimki sevmedi emzigi.gec kaldm sanrmBenimki de emiyo emzik verdim tuttu çok şükür
Senin yine iyiymis.ben 100 kilo ile dogum yaptm.dogumdan 5 gün sonra kilom 99 çıktı.cok fazla ödem vardı.bebekten sonra dadece 1 kilo fark vardı.simdi de kilomdan haberim yok. tartm kırıldi alamadm henüz.daha doğrusu acı gercekle yüzleşmek istemiyorum sanrm.
bnmkide bazen alıo bazen almıo yeni veriyorum 44günlük olduk sab kullabıyoruz damla tatlı sabah onu damlatmıştm kaşığı yıkamaya üşenip şap dieyapıştı emziğe ama tadı geçince atarmuydı bilmiyorum ben kendim çektim çünküEmzigi kacinci gün verdin..benimki sevmedi emzigi.gec kaldm sanrm
Hangi emziği denedin canım bizimki aventi tutmadı ne yaptıysam ,sonra nete bi bakim dedim bu insanlar nasıl alıştırmış emziğe diye videonun başında kadın her çocuk her emziği tutmaz dedi benim lambalar yandı eşime hemen iki ayrı markanın aldırdım bi tanesini şap diye tuttu şok oldum sen de başka marka dene istersenEmzigi kacinci gün verdin..benimki sevmedi emzigi.gec kaldm sanrm
Son kilolar gitmiyor ben 54 ile hamile kaldım 70 ile doğuma gittim bir hafta sonra tartıldım 60 tım şimdi 57 bu son üç kilo gitmiyor diyeceksiniz 3 kilo ne olacak bu 3 kilo sanki hepsi göbek kısmında pantolonlar olmuyor üstler de göğüsler dolayısıyla olmuyoraynen ben ben 68le hamile kaldm 80le doğuma gittim hastaneden geldiö ertesi gün tartıldım 78kiloyum balon gibi şişmiştim 10 gün sonra indi ödemim şimdi 71im ama aslında olmam gereken 58 60 fln nasl olcak bilmiyorum
ben 60 derecede 3 saat yıkıyorum utulemiyorum vaktim yokKızlar bebeklerinizin camasırlarını kac derecede kac dk yıkıyosunuz? 40 derecede yıkadıgımda bazı kıyafetleri bozuldu çok üzüldüm
Kızlar bebeklerinizin camasırlarını kac derecede kac dk yıkıyosunuz? 40 derecede yıkadıgımda bazı kıyafetleri bozuldu çok üzüldüm
ben 60 derecede 3 saat yıkıyorum utulemiyorum vaktim yok
Ben 60da onyıkamalı yikiyorum sonra bide 15 dakkalikta hic bisey koymadan yikiyorum hicde bozulma olmadi hicbiseyde
Yok CNm ben giydirmeden hepsini yikamistim zaten gelen kıyafeti de giydirmeden yıkıyomBozulup cekmiyor mu :/
Yok CNm ben giydirmeden hepsini yikamistim zaten gelen kıyafeti de giydirmeden yıkıyom