2017 EKİM Anne adayları

Kizlar ya benim sutum doyurmuyor bebegimi.
Veriyorum Emiyor en az birkac dakika bos bos emiyor. Sonra bi sizlama hissi geliyo o anda en fazla bi dakika sut geliyo onu emiyo.
Sonra yine gelmiyo.
Boyle oluncada Sinirleniyo birakiyo. Ozellikle gece emzirmek hayal benim icin. Mama veriyorum

Gercekten şaşırdım benim 40da bozuldu bazıları cekti hic giydiremeden. Sizinkiler nasıl oluyor da cekmiyor bozulmuyor

Valla bilmiyorum ki aldiklarinin kumasindan felan mi kaynaklaniyo acaba canim. Ben bugun cocugun kiyafetlerini ayirdim hatta farkettim ki durmadan ayni seyleri yikayip giydiriyorum aldigim cogu sey giyilmeden kaldi oyle 3 4 tane ust 3 4 tane alt 6 7 tane citcitli badi giydirmisin cocuga tek sık sık da yikiyorum yani ona ragmen cekmedi hic. Utulemiyorum bide o yuzden 60da yikiyorum ben

ben sormuştum bize öyle bişi söylemediler diyr

Kızlar bebeklerinizin camasırlarını kac derecede kac dk yıkıyosunuz? 40 derecede yıkadıgımda bazı kıyafetleri bozuldu çok üzüldüm
Bende 40 yikiyorum 1 saat hiç bozulan da olmadı çeken de çok fazla ufak da almadım boy boy aldım ufaklarida devamlı iki gün de bir yikiyorum hatta ama her zaman ütü yapma fırsatım olmuyor

Az kilo alanlar dogumdan sonra ole vermio demekki
Milet diyo hastane cikisi on kilom gitmis falan
Nerdeeee
Bende diyordum on kilo hemen gidrr ama nerdee 74le doguma girdim suan 70im.
Evin bi odasina kucuk bi spor salonu yapmaya karar verdim. Bi calisma istasyonu ve mekik aleti alcam.
Kendimden gicik aliyorum aynaya bakinca. Yirtiklar zaten almis basini gitmis

ben de geceleri aynı durumdayım. niye gece oluyor özellikle acaba. hangi marka mama ?

Gercekten şaşırdım benim 40da bozuldu bazıları cekti hic giydiremeden. Sizinkiler nasıl oluyor da cekmiyor bozulmuyor
Makinada bi sorun olabilir canm . Bn bazen 30 bazen 40da yıkıyorum ütülemeye vaktim kalmıyor hiç hele bu ara ilk zamn 1 2 bnde ütüledm ama ondan sonra oyle bi zamanım olmadı :/

Beni orada tuttular kapağı yukarı çeviriyolar ...Benim kızında yeni yeni iyileşiyor üniversitede yaptırdık hem hoca hem öğrencisi iki kere canını acitti ... Biri normal biri tekrar gel dedi. Bir daha gitmeyeceğim ama çok kötü bişey.

Umut tepede mi yaptirdin canım çocuk için göz varmı bende gotursemmi acaba

Bizimki nerdeyse 2 aylk.40 gecmeden alistrmak gerekiyormus.gec kaldk ama ben yine de deneyecem.büyük cocuklarn el parmak emmesini sevmiyorum.emzik daha iyi

Canm bol sıvı tüket.gercekten cok etkiliyo benim su ictigim günle icmedigim gün arasnda aşırı fark var simdi başla aklina geldikce su ic gece sütüne sasirirsn.varsa biiki tane de kuru incir ye.

Makinada bi sorun olabilir canm . Bn bazen 30 bazen 40da yıkıyorum ütülemeye vaktim kalmıyor hiç hele bu ara ilk zamn 1 2 bnde ütüledm ama ondan sonra oyle bi zamanım olmadı :/

Olabilir mi ki acaba arada battaniye falan atıyorum servis sakın atma demişti belkide bozulmuştur bişeyleri garantisi bitmeden çağırayım bari. Bu arada sen dedikten sonra dikişlerime cesaret edip baktım bi dikişimin üzerinde hafif kanama vardı peçeteye iz cıkaracak kadar korkulacak bişey mi degil mi daha önce hic bakmadıgım icin bilemedim

ben de geceleri aynı durumdayım. niye gece oluyor özellikle acaba. hangi marka mama ?
Aptamil veriyorum ben. Bilmiyorum ki cok sinir bozucu bi durum. Gece uykulu oluyor emiyo emiyo bisey yok yoruluyo sinirlenip birakiyo
Canm bol sıvı tüket.gercekten cok etkiliyo benim su ictigim günle icmedigim gün arasnda aşırı fark var simdi başla aklina geldikce su ic gece sütüne sasirirsn.varsa biiki tane de kuru incir ye.
Dogru soyluyorsun canim su icmek icin kendimi fazla zorlamiyorum ama sorun su ki gelmiyo sut akmiyo sadece sizlayinca akiyo.
Gecen gun kvye emanet edip carsiya cikdim dort bes saat falan surdu isim o ara emziremedigim icin toplandi sutum asiri derecede coktu.
Ama bebegide dort saat ac birakamam. Maksimum iki bucuk saatte bir acikiyor

biz 40 kontrolünde gece emzirmesini sorduk doktora 3 4 saati geçirmryin dedi arkadaşıma başka bi doktr acıkınca uyanır demiş bnmki uyanmıo mesela bn kaldırıyorum 3 saat olunca

Umut tepede mi yaptirdin canım çocuk için göz varmı bende gotursemmi acaba
Evet sakın götürme sakın.... Bir şeyi olmayan çocuğa bile sırayla bakıyorlar yavruma iki kez acı yaşattılar. Marmara'da Suzan Hanım varmış oda iyi diyorlar ona git bence.

biz 40 kontrolünde gece emzirmesini sorduk doktora 3 4 saati geçirmryin dedi arkadaşıma başka bi doktr acıkınca uyanır demiş bnmki uyanmıo mesela bn kaldırıyorum 3 saat olunca
Ben uyandirmiyorum kendisi iki bucuk satte uyaniyo en gec 3 saatte.
Artik kucuk degil ilk gunler gibi yarim sat bi satte bir emzirme geregi duymuyoruz sarilik ihtimalide gecdi kendide artik aciktigini belli ediyor.
Pek kasmiyorum yani
Tabi uyanmiyorsa mecbur uyandirman lazim. Uc saati gecmesin yinede

Hc bilmiyorum ki canm bi araştır istersen kanama sorun çıkarıyormu . Zorlamadan olabilir ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…