2017 EKİM Anne adayları

Bende bu dediklerini düşündüm ve kendime kızdım ama yine düşündüm hiç kendime eşime zaman ayıramıyorum erken miydi benim için kaldırmakta zorlanacak mıyım o kafama göre yaşamaları özlersem diyorum ama bencede geçecek bunlar daha lohusayız

Insallah hemencecik saglikli ruh haline kavusurum canim su gibi gecer insallah bu gunler hepimiz icin.
Slm canım nasılsın bebeğine kavuşmuşsun çok şükür sağlıcakla büyütün inşallah
Yaşadığın psikolojiyi çok iyi anlıyorum ben ilk oğlumda yaşamıştım aynı durumu
Çocuk büyük sorumluluk demek hayatını ona göre düzenlemek değiştirmek demek o yüzden çocuk öncesi dönemde fazlaca bir sorumluluk taşımadığımız için bebek ilk başta ağır geliyor bi markete gitmek bile fazlaca lüks olabiliyor eski hayatını özlemen kadar normal bi durum da yok sonuçta daha rahattın istediğin zaman geziyor istediğin saatte kalkıp yatıyordun şimdi bunları tamamen değiştiren minik bir mucizen var birbirinize yavaş yavaş alışaşacaksınız vicdan azabı yaşamana gerek Yok herşey rayına yavaş yavaş oturacak çoook keyifli eğlenceli anlarınız olacak şu bi kaç ay sıkıntılı sonrası gerçekten çok keyifli
İlk oğlum büyüdüğü zaman çok pişman olmuştum bebekliğinin tadını çıkartamadığım için çünkü keyif almaktan ziyade bi görev gibiydi benim için o zamanlar
Şimdi 2. Oğlum 14 günlük oldu olabildiğince tadını çıkartmaya çalışıyorum ilk oğlumda ki psikolojiyi yaşamıyorum gece 10 kez uyanırken bile yüzüm gülüyor çok şükür kolay değil tabiki ama hepsi geçiyor
Allahım hepimize sabır versin yavrularımıza Sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin

zafrina89 benimde ilk oğlum çok kusardı fışkırtarak ağzından burnundan çıkartırdı reflüsü vardı 8. Ayda bitmişti kusması ama o zamana kadar aynı şiddette devam etmedi yavaş yavaş azalarak bitti
Kilo alımını etkilemiyor o kadar kusmaya rağmen ayda 2 kilo alıyordu oğlum

Kizlar yaa gobek indikce bu catlaklar igrenc gorunmeye basliyo..sünmüş gibi bi karnim var artik sıkılaşmaz mi acaba 24 kilo almistim ben 16.gundeyiz 10 kilosu gitmis daha nasil gecicek bu görüntü
öncelikle tebrik ederim sağlıcakla büyütün bebeğinizi inşallah
Bende ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım çatlakların haddi hesabı yoktu Doğumdan sonra kıpkırmızı çatlamış ve sarkmış bir karın bakmaya korkuyordum
Ama zamanla o çatlaklar beyazlayıp küçülüyor o sarkıklık kendini tamamen topluyor merak etme benimki eski haline dönmüştü kilolarımda 4 ayda gitmişti biraz dikkat ederek

Kizlar korselerinizi ne zamandan itibaren taktiniz ve ne kadar sure takip cikariyosunuz? Ben 10 gun oldu dogum yapali annem takmama izin vermiyo icin hala yara diye bende gobegim kalacak korkusu ile takmak istiyorum

ayy nekdr geç ya brnde 3. ayda fln hafifler mi diodum bizimkinde fışkırtma yok öyle ağzından akıp geliyo ama miktar çok

ayy nekdr geç ya brnde 3. ayda fln hafifler mi diodum bizimkinde fışkırtma yok öyle ağzından akıp geliyo ama miktar çok
Bizimkide başladı çıkarmaya ya korkuyorum üşüttü de ondanmi cikariyor diye dün doktora da götürdüm oda normal dedi 3saatte bir emzir çok emmesin dedi benim oglan guzduz hiç ayrılmak istemiyor memeden 1500 kilo almış diye çok dedi

Ya kızlar besigimin yani kan olmuş eşim benden bulaşması diyor ben elime koluma bakıyorum birşey yok normalde inanmam ama albasmasi ne derler kızımın baş ucunda iğne sapliydi kuran da vardı korktum kızımı kucağımdan bırakmak istemiyorum

bnmki 1 aylık 1 kg almış ama öylr 3 saat fln duramıyoruz nasl becercekmişiz onı bnmki gündüz memeye yağışık yaşıo en çok oyalayabilidiğimiz yarım saat sonra kıyameti kopartıo

bnmki 1 aylık 1 kg almış ama öylr 3 saat fln duramıyoruz nasl becercekmişiz onı bnmki gündüz memeye yağışık yaşıo en çok oyalayabilidiğimiz yarım saat sonra kıyameti kopartıo
Seninki memeyi yalancı emzik olarak da kullanıyor bence,yarım saat arayla meme sure olarak çok az çünkü, kusması biraz da ona bağlı olabilir...Benimki 38 günlük şu anda, 2 - 2,5 saat sıklıkta emiyor,kilo alımı beklenenden iyi çıktı. Kırkı çıktıktan sonra süreyi az az uzatmaya çalış, işe dönmesen çok sorun değil ama işe döneceksin sonuçta zor olur bebeğe ve bakacak kişiye..

ben Aptamil kullanıyorum çok memnunum, anne sütü de alıyor, Doktorum anne sütüne en yakın ve bağışıklığı destekleyen mamadır dedi

Benimki her gün az az emdiğinin fazla gelenini çıkarıyordu. Bugün ilk defa foş diye musluktan akar gibi kustu. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok korktum. Üstünü değiştirdik hemen. Neden olabilir acaba? Aklımdaki seçenekler:
1. Sırtımdan biraz üşümüştüm emzirirken
2. 4 saat sonra emmişti. Çok mu ara olmuş?
3. Sütüm soğuk geldi
4. Midesini üşüttü
5. Çok hızlı emdi. Hazmedemedi mi?
6. Çok mu fazla emdi?

Galiba farketmez ekte soğuk alıyorlar dünden beri arkasına önüne sıcak havlu koydum ellerini disarda bırakıp yarım kundakta yaptım bugün daha iyi dün benimde öyle oldu emdiginin hepsini ikimizin üstünde cikardi

Emairme sanati fave de uye olun yardimci olurlar size

Ben kendimi cok kotu hissediyorum bu halime hic alisamadim gercekten sanki hic gecmicekmis gibi geliyo. Kendi kendime bunlari dusundukce gidip kocama sen artik beni sevmiyosun diyorum durmadan hep bi aglama modundayim hergun baska bisey buluyorum igrenc biseymis. Daha once boyle seyleri okudugum zaman ne kadar abartiyolar diyodum ama resmen aynilarini yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…