- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.121
Canım o kadr aşırı değildi tabı ama bizde çok ugrasirdik tutana kadar 3 4 dk resmen boğuşuyor gbiydik. Suanda bile tutana kadar sinirleniyo agliyo bazen. Sonra bide ih ih diye ses çıkarıyor tutamadikca sinirleniyo öyle çok gülüyorm ona bide kuş gbi ağzını açıp dakikalarca memeyi bulmaya çalışırdı halbuki meme ağzında anlayacağın her bebek bu sorunları yaşıyor.Selam kızlar bişe sorucam lütfen yardımcı olun tavsiyelerinize ihtiyacım var bebeğim ilk gün hastanede emmedi sütüm gelmediği için hazır mama verildi ertesi gün akşam sütüm gelmeye başladı göğsümü tutmak da çok zorlanıyor göğsümde deliryo kıpkırmızı oluyor ağlıyor tutamıo diyemi tutunca da aglıo çok hızlı süt geliyo ondan heralde. İkimizde kan ter içinde kalıyoruz mücadele ediyo bende yardım etmeye çalışıyorum olmuyo.biberonlara sütü koyup öyle verıyorum çok çıldırınca ama moralim çok bozuluo göğsümden emmesini istiyorum napıcam bılmıyorum. Bu arada öyle gazını alıyorum hanı bı sıkıntısı olmadan emzirdiğimde de ağlıyo kavga ediyo göğsümle.
Son düzenleme: