2017 EKİM Anne adayları

Hayırlı olsun :) fitil bizede verdi bende sokamadım suyla ıslatıyolarmıs ama ben zeytinyagıyla ıslatıp sokmustum.

bizde sargı yoktu bizim bebek 10.40da oldu sünnet biz öğlen 2 de ayrıldık hastaneden doktor odaya gelip kendi açmıştı gazlı bezi bide fitil ne için ağrı kesici mi bize de ağrısı olur ağlarsa verirsiniz dedi ama bizim bebğin ağrısı ol adı çok şükür sadece göz merhemi var ya terramicyn ondan sürdük 4 gün 2 gün dikişlere 2 günde deriyi geri çekerek okdr

bizimde 2 yıl sonra oldu bunum 1 yılı yumurtlama fln takip edip öyle habersiz kalırsam çok gülerim

bizde yanar ağlar dedik ama ağlamadı hiç inşallah kolay atlatırsınız bizim ğskiolojik kısmı kötüydü

çatlayan bayanlar çatlaklara naptınız kantaron yağı süren var mı beyazlayıncs geçmez yazıoda nette hala kırmızıyken bi çare bulmak lazm

bizim 10. gün düştü

Fitil uyutuyor evet ilkinde bir bağırıyor ama sonrası yok sende yıka istersen daha çabuk iyi oluyormuş öylede oldu gerçekten 3 günde gecti ben fitilı 3 bölerek verdim 2 gün sonra daha vermedim kremleri kullandım 6 filan ama

Hayırlı olsun :) fitil bizede verdi bende sokamadım suyla ıslatıyolarmıs ama ben zeytinyagıyla ıslatıp sokmustum.
Çok sağ ol canım. Ay yağ ile çok kolay yerleştirdik sağ olasın.
Dr a bende özellikle sordum çektirecekmiyiz bezlemede dedim. Yok hiç uğraşmanıza gerek yok yarın muayenede görüşelim dedi.
Kaç saat uyur mesela. Emzirmek için ben mi uyandırmalıyım kendisi uyanır mı. 6saatte bir yarım fitil verin dedi. Melhemi daha sürmedik. Sargı bezi var nasıl süreceksem. Ucuna mı değdiricem. Baba zaten korkudan hiç yanaşmıyor. Bize bir de caprol yazdı. Onu nasıl kullandınız. Çok soru sordum hakkınızı helal edin

Kizlar yaa gobek indikce bu catlaklar igrenc gorunmeye basliyo..sünmüş gibi bi karnim var artik sıkılaşmaz mi acaba 24 kilo almistim ben 16.gundeyiz 10 kilosu gitmis daha nasil gecicek bu görüntü

Bende aynı düşüncede yım spiral batıyor ne diyor taktıran lar sonuçta diğeri o iş esnasında takılıyor oldu da bitti

Selam kızlar bişe sorucam lütfen yardımcı olun tavsiyelerinize ihtiyacım var bebeğim ilk gün hastanede emmedi sütüm gelmediği için hazır mama verildi ertesi gün akşam sütüm gelmeye başladı göğsümü tutmak da çok zorlanıyor göğsümde deliryo kıpkırmızı oluyor ağlıyor tutamıo diyemi tutunca da aglıo çok hızlı süt geliyo ondan heralde. İkimizde kan ter içinde kalıyoruz mücadele ediyo bende yardım etmeye çalışıyorum olmuyo.biberonlara sütü koyup öyle verıyorum çok çıldırınca ama moralim çok bozuluo göğsümden emmesini istiyorum napıcam bılmıyorum. Bu arada öyle gazını alıyorum hanı bı sıkıntısı olmadan emzirdiğimde de ağlıyo kavga ediyo göğsümle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…