- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 34
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.101
ben kantaron yağı sürdüm. içinde zeytinyağı da var. bulamazsan hakiki zeytinyağı varsa sürebilirsin
2saat önce sünnet oldu oğlum. Lokal olduğu için zorlanmadık, yanında bizde vardık. İğne sırasında ağladı biraz ama aylık aşı da daha fazla ağlamıştı.
Zor olan kısım eve gelince oldu. Fitili sokamıyorum totosuna. Geri çıkıyor. Bir de bize Dr sargı bezini yarın çıkartıcaksınız dedi ama internette hemen çıkarın yoksa yapışır yazıyor. Sennet ettirenler yardııııııımmmm.zafrina89
bizde sargı yoktu bizim bebek 10.40da oldu sünnet biz öğlen 2 de ayrıldık hastaneden doktor odaya gelip kendi açmıştı gazlı bezi bide fitil ne için ağrı kesici mi bize de ağrısı olur ağlarsa verirsiniz dedi ama bizim bebğin ağrısı ol adı çok şükür sadece göz merhemi var ya terramicyn ondan sürdük 4 gün 2 gün dikişlere 2 günde deriyi geri çekerek okdr2saat önce sünnet oldu oğlum. Lokal olduğu için zorlanmadık, yanında bizde vardık. İğne sırasında ağladı biraz ama aylık aşı da daha fazla ağlamıştı.
Zor olan kısım eve gelince oldu. Fitili sokamıyorum totosuna. Geri çıkıyor. Bir de bize Dr sargı bezini yarın çıkartıcaksınız dedi ama internette hemen çıkarın yoksa yapışır yazıyor. Sennet ettirenler yardııııııımmmm.zafrina89
hayır sürüp bıraktım canım. baya pişik olmuştu 1 günde geçti.Uzerine bişey koyuyo musun canım mendil falan? Onuda denedim acaba teri emer geçer mi diye ama işe yaramadı da ondan soruyorum
hayır sürüp bıraktım canım. baya pişik olmuştu 1 günde geçti.
Boşver anacm biz prezervatif yöntemini kullanalm. Bn spiral taktrmak istemiyorm . Yumurtlama dönemlerinde dahada dikkatli oluruz olur biter.
Hem zaten 3 senede ne badirelerle yapabildk bi tane kolay hamile kalan biri de değilim öyle bisi olmaz Allah in izniyle..
bizde yanar ağlar dedik ama ağlamadı hiç inşallah kolay atlatırsınız bizim ğskiolojik kısmı kötüydüYok demedi. Yada dedi ben algılayamadım, pipisinin kesildiğini gördüm iptal oldum zaten. Halaa algılarım kapalı resmen. İlk çişinde çok ağlar dedi şuan onun gerginliği var bir de. Fırtına öncesi sessizlik misali uyuyor şuan.
bizim 10. gün düştüMavi soyle oluyor sarilik olmadik cok sukur ama sekeri dusup dusmedigini bilmiyorum islak bezle vucuduna suruyorum urperiyor gozunu aciyor ama geri kapatiyor gecince bende artik biraktim ne zaman uyanirsa o zaman emziriyorum en uzun uyuma saati 5 saat oluyo her zaman degil tabi emmesi uzun suruyo herhalde acikmiyor diye dusunuyorum cunku az emince 1 saatten uyaniyor bende boyle bi cikarim yaptim bugun 9 gunluk oldu bebisim:) gobegi bi dusmedi yaa bir an once ilk banyosunu yaptirmak istiyorum anneannesi gitmeden
Fitil uyutuyor evet ilkinde bir bağırıyor ama sonrası yok sende yıka istersen daha çabuk iyi oluyormuş öylede oldu gerçekten 3 günde gecti ben fitilı 3 bölerek verdim 2 gün sonra daha vermedim kremleri kullandım 6 filan amaYok demedi. Yada dedi ben algılayamadım, pipisinin kesildiğini gördüm iptal oldum zaten. Halaa algılarım kapalı resmen. İlk çişinde çok ağlar dedi şuan onun gerginliği var bir de. Fırtına öncesi sessizlik misali uyuyor şuan.
Gözün aydın canım :)Kizlar basardim yaa 2 gundur emzirmeyine uc takiyorum ne bisey gogsumu tuttu bebegim. Cok gidip geldim sagip vereyim diye ne kadar aglasa da zorla tutturdum ve 2 gundur sorunsuz emiyo cok sukur Allah'ima
Çok sağ ol canım. Ay yağ ile çok kolay yerleştirdik sağ olasın.Hayırlı olsun :) fitil bizede verdi bende sokamadım suyla ıslatıyolarmıs ama ben zeytinyagıyla ıslatıp sokmustum.
Dr a bende özellikle sordum çektirecekmiyiz bezlemede dedim. Yok hiç uğraşmanıza gerek yok yarın muayenede görüşelim dedi.bizde sargı yoktu bizim bebek 10.40da oldu sünnet biz öğlen 2 de ayrıldık hastaneden doktor odaya gelip kendi açmıştı gazlı bezi bide fitil ne için ağrı kesici mi bize de ağrısı olur ağlarsa verirsiniz dedi ama bizim bebğin ağrısı ol adı çok şükür sadece göz merhemi var ya terramicyn ondan sürdük 4 gün 2 gün dikişlere 2 günde deriyi geri çekerek okdr
Kaç saat uyur mesela. Emzirmek için ben mi uyandırmalıyım kendisi uyanır mı. 6saatte bir yarım fitil verin dedi. Melhemi daha sürmedik. Sargı bezi var nasıl süreceksem. Ucuna mı değdiricem. Baba zaten korkudan hiç yanaşmıyor. Bize bir de caprol yazdı. Onu nasıl kullandınız. Çok soru sordum hakkınızı helal edinFitil uyutuyor evet ilkinde bir bağırıyor ama sonrası yok sende yıka istersen daha çabuk iyi oluyormuş öylede oldu gerçekten 3 günde gecti ben fitilı 3 bölerek verdim 2 gün sonra daha vermedim kremleri kullandım 6 filan ama
Spiral kayıyor iltihap kanama yapıyo ama prezervatif in birşey yaptığı yok benceAhh bende buralardayım...prezervatif ne kadar güvenli. Arkadaş spiralle hamile kaldı kaymış o arada kaldı yine en temiz prezvtif diyorlar
Bende aynı düşüncede yım spiral batıyor ne diyor taktıran lar sonuçta diğeri o iş esnasında takılıyor oldu da bittiBoşver anacm biz prezervatif yöntemini kullanalm. Bn spiral taktrmak istemiyorm . Yumurtlama dönemlerinde dahada dikkatli oluruz olur biter.
Hem zaten 3 senede ne badirelerle yapabildk bi tane kolay hamile kalan biri de değilim öyle bisi olmaz Allah in izniyle..
Bulursan bana da de cnm çok çirkin gözüküyorKizlar yaa gobek indikce bu catlaklar igrenc gorunmeye basliyo..sünmüş gibi bi karnim var artik sıkılaşmaz mi acaba 24 kilo almistim ben 16.gundeyiz 10 kilosu gitmis dahanasil gecicek bu görüntü
Bulursan bana da de cnm çok çirkin gözüküyor
Bnm de özellikle göbek çevrem iğrenç kocamla birlikte olacağım zaman ışıkları söndürmek şart olduGercekten psikolojim bozuldu bacaklarim mor mor catlaklar karnim harita gibi sarkık
Ahhaha . Bnde gülerim valla :)bizimde 2 yıl sonra oldu bunum 1 yılı yumurtlama fln takip edip öyle habersiz kalırsam çok gülerim