- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.161
Kizlar korselerinizi ne zamandan itibaren taktiniz ve ne kadar sure takip cikariyosunuz? Ben 10 gun oldu dogum yapali annem takmama izin vermiyo icin hala yara diye bende gobegim kalacak korkusu ile takmak istiyorum
Benimki her gün az az emdiğinin fazla gelenini çıkarıyordu. Bugün ilk defa foş diye musluktan akar gibi kustu. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok korktum. Üstünü değiştirdik hemen. Neden olabilir acaba? Aklımdaki seçenekler:
1. Sırtımdan biraz üşümüştüm emzirirken
2. 4 saat sonra emmişti. Çok mu ara olmuş?
3. Sütüm soğuk geldi
4. Midesini üşüttü
5. Çok hızlı emdi. Hazmedemedi mi?
6. Çok mu fazla emdi?
Gazı olunca hep meme de kalmak istiyor bnm kızda belki gazı vardır ben çareyi iki kaşık anason vermekte buldum bende içiyorum bı bardak sabah akşam ona da iki kaşık veriyorum dene bir istersenKızlar benim bebiş de sürekli meme istiyor ağzında çoğu zaman oyalanıyor çekiyorum acayip hırslanıp sürekli ağlıyor emziğe de alıştıramadım sürekli ağlayan bi bebek oldu gecem hiç yok zaten şimdi gündüz de aynısı nolur akıl verin acaba yetmiyor mu ama dr baya iyi demişti 2 hafta önce acaba sütüm mü azaldı sorun ne anlayamadım
Anne soguk biseyler yiyince bebek midesini üşütüp kusabilir.ya da bebek cok sarsilinca yolculuk falan da olabilir.ya da bebis kendisi usutmustur.Benimki her gün az az emdiğinin fazla gelenini çıkarıyordu. Bugün ilk defa foş diye musluktan akar gibi kustu. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok korktum. Üstünü değiştirdik hemen. Neden olabilir acaba? Aklımdaki seçenekler:
1. Sırtımdan biraz üşümüştüm emzirirken
2. 4 saat sonra emmişti. Çok mu ara olmuş?
3. Sütüm soğuk geldi
4. Midesini üşüttü
5. Çok hızlı emdi. Hazmedemedi mi?
6. Çok mu fazla emdi?
Bana dr 2.gunu tak demistiben de 2.gununden itibaren 40 cikana kadar taktm.sabah uyanr uyanmaz takip gece cikardm.zaten hemen takman lazm.yürüyünce hareket edince dikisler gerilmiyo daha saglam kaynasiyo rahik daha cabuk buzusup toplaniyo ve dıştan göbek de toparlanıyor.bir de gaz icin de faydası oluyo korseninKizlar korselerinizi ne zamandan itibaren taktiniz ve ne kadar sure takip cikariyosunuz? Ben 10 gun oldu dogum yapali annem takmama izin vermiyo icin hala yara diye bende gobegim kalacak korkusu ile takmak istiyorum
Ben normal dogum yaptim ama 10. Gunden takmaya basladim ilk zamanlar takarken kendimde rahatsiz oldum simdi daha iyi gibi psikolojikte olabilir bilmiyorum belkide gec kaldimBana dr 2.gunu tak demistiben de 2.gununden itibaren 40 cikana kadar taktm.sabah uyanr uyanmaz takip gece cikardm.zaten hemen takman lazm.yürüyünce hareket edince dikisler gerilmiyo daha saglam kaynasiyo rahik daha cabuk buzusup toplaniyo ve dıştan göbek de toparlanıyor.bir de gaz icin de faydası oluyo korsenin
Cok onemli bu ya annem normal icme suyuma bile sicak su katiyo lohusalik ne kadar berbatmis yaa birde insan habire terliyoAnne soguk biseyler yiyince bebek midesini üşütüp kusabilir.ya da bebek cok sarsilinca yolculuk falan da olabilir.ya da bebis kendisi usutmustur.
Canım rezene çayı aldım humana dr verdi ama hiç sakinlemedi anason çay mı içiyorsunGazı olunca hep meme de kalmak istiyor bnm kızda belki gazı vardır ben çareyi iki kaşık anason vermekte buldum bende içiyorum bı bardak sabah akşam ona da iki kaşık veriyorum dene bir istersen
Cok onemli bu ya annem normal icme suyuma bile sicak su katiyo lohusalik ne kadar berbatmis yaa birde insan habire terliyo
Evet CNm Humana bizde de ise yaramadı maalesef anason iyi geliyor sancısı olsa bile kizariyor çıkartmak için aglamiyo ben de içiyorum kizada veriyorum iki çay kaşığıCanım rezene çayı aldım humana dr verdi ama hiç sakinlemedi anason çay mı içiyorsun
nasıl olcak o ya çok ağlıo memeyi verince susuyo gezdirioruz konuşuyoruz fln oyalayamıyoruz bi türlüSeninki memeyi yalancı emzik olarak da kullanıyor bence,yarım saat arayla meme sure olarak çok az çünkü, kusması biraz da ona bağlı olabilir...Benimki 38 günlük şu anda, 2 - 2,5 saat sıklıkta emiyor,kilo alımı beklenenden iyi çıktı. Kırkı çıktıktan sonra süreyi az az uzatmaya çalış, işe dönmesen çok sorun değil ama işe döneceksin sonuçta zor olur bebeğe ve bakacak kişiye..
hadi ya anne soğuk yerse bebeğe de soğuk mu geçiyor? benim bebeğim sürekli fazla miktarda kusuyor. sütümden şüphelenmeye başladım artıkAnne soguk biseyler yiyince bebek midesini üşütüp kusabilir.ya da bebek cok sarsilinca yolculuk falan da olabilir.ya da bebis kendisi usutmustur.
Biz mümkün mertebe çıkarttırmaya çalışıyoruz zorlanırsak relamax gaz ilacı veriyoruz ama gaz çıkarmaktan çok sersemlik veriyor sanki. Ne zaman damlatsam memeyi ağzına zor alıyor.Kızlar gaz icin ne kullaniyosunuz. Zinco damla kullandim hic bi ise yaramiyo colinox onerdiler ondan alcam smdi kullanan var mi hic iyi midir acaba 1 gunde bıktım gaz sancisindan ya
Anosan çayı sabah akşam bir bardak bana iki çay kaşığı onaKızlar gaz icin ne kullaniyosunuz. Zinco damla kullandim hic bi ise yaramiyo colinox onerdiler ondan alcam smdi kullanan var mi hic iyi midir acaba 1 gunde bıktım gaz sancisindan ya
Bnm kide kanamisti düştükten bı gün sonra batikon sürdüm hiç dokunmadim şimdi birşey yok çok şükürKızlar bebegimin göbegi 5. Gun düştü hastanedeydik zaten o gün doktor yakalım da kurusun diye yaktı. 12. Gun göbegi kanadı doktor tekrar yaktı bugun 15. Gun ve yine kanadı. Sizlerde böyle birsey oldu mu? Ne yapmamı önerirsiniz
yaktırma artık. bizim de 12. gün düştü ufak bir iltihap akıntısı oldu hatta az bişey kanadı. sadece batikon sürdük. iyileşti şimdi.Kızlar bebegimin göbegi 5. Gun düştü hastanedeydik zaten o gün doktor yakalım da kurusun diye yaktı. 12. Gun göbegi kanadı doktor tekrar yaktı bugun 15. Gun ve yine kanadı. Sizlerde böyle birsey oldu mu? Ne yapmamı önerirsiniz