2017 EKİM Anne adayları

Kizlar korselerinizi ne zamandan itibaren taktiniz ve ne kadar sure takip cikariyosunuz? Ben 10 gun oldu dogum yapali annem takmama izin vermiyo icin hala yara diye bende gobegim kalacak korkusu ile takmak istiyorum :KK43:

Ben 1 hafta sonra takmaya basladim 3 kademeliydi benim kullandigim 1. Kademeden basladim 2 3 gunde 3. Kademeye gecebildim ama suan bol gelmeye basladi bile kucugunu almam lazim. Doktorm 1 hafta snra kullanabilirsin demisti bence bsy olmaz ben korseyi taktigim gun yuzustu yatmaya basladim dikis yerleri daha rahat ediyo korse takinca

Benimki her gün az az emdiğinin fazla gelenini çıkarıyordu. Bugün ilk defa foş diye musluktan akar gibi kustu. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok korktum. Üstünü değiştirdik hemen. Neden olabilir acaba? Aklımdaki seçenekler:
1. Sırtımdan biraz üşümüştüm emzirirken
2. 4 saat sonra emmişti. Çok mu ara olmuş?
3. Sütüm soğuk geldi
4. Midesini üşüttü
5. Çok hızlı emdi. Hazmedemedi mi?
6. Çok mu fazla emdi?

Bende gecen gun sagip biberonla verdim 60 70 cc arasi biseydi hepsini de icene kadar bekledim daha once sagdigimda en fazla 40 veriyorum 60 70 arasi emdigi gun biberonu birakir birakmaz nerdeyse yarisini kustu. Ilk ve son defa o kdar kustu bidaha hic oyle olmadi bence cok fazla emmis olabilur

Kızlar benim bebiş de sürekli meme istiyor ağzında çoğu zaman oyalanıyor çekiyorum acayip hırslanıp sürekli ağlıyor emziğe de alıştıramadım sürekli ağlayan bi bebek oldu gecem hiç yok zaten şimdi gündüz de aynısı nolur akıl verin acaba yetmiyor mu ama dr baya iyi demişti 2 hafta önce acaba sütüm mü azaldı sorun ne anlayamadım

Kızlar benim bebiş de sürekli meme istiyor ağzında çoğu zaman oyalanıyor çekiyorum acayip hırslanıp sürekli ağlıyor emziğe de alıştıramadım sürekli ağlayan bi bebek oldu gecem hiç yok zaten şimdi gündüz de aynısı nolur akıl verin acaba yetmiyor mu ama dr baya iyi demişti 2 hafta önce acaba sütüm mü azaldı sorun ne anlayamadım
Gazı olunca hep meme de kalmak istiyor bnm kızda belki gazı vardır ben çareyi iki kaşık anason vermekte buldum bende içiyorum bı bardak sabah akşam ona da iki kaşık veriyorum dene bir istersen

Benimki her gün az az emdiğinin fazla gelenini çıkarıyordu. Bugün ilk defa foş diye musluktan akar gibi kustu. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok korktum. Üstünü değiştirdik hemen. Neden olabilir acaba? Aklımdaki seçenekler:
1. Sırtımdan biraz üşümüştüm emzirirken
2. 4 saat sonra emmişti. Çok mu ara olmuş?
3. Sütüm soğuk geldi
4. Midesini üşüttü
5. Çok hızlı emdi. Hazmedemedi mi?
6. Çok mu fazla emdi?
Anne soguk biseyler yiyince bebek midesini üşütüp kusabilir.ya da bebek cok sarsilinca yolculuk falan da olabilir.ya da bebis kendisi usutmustur.

Kizlar korselerinizi ne zamandan itibaren taktiniz ve ne kadar sure takip cikariyosunuz? Ben 10 gun oldu dogum yapali annem takmama izin vermiyo icin hala yara diye bende gobegim kalacak korkusu ile takmak istiyorum :KK43:
Bana dr 2.gunu tak demistiben de 2.gununden itibaren 40 cikana kadar taktm.sabah uyanr uyanmaz takip gece cikardm.zaten hemen takman lazm.yürüyünce hareket edince dikisler gerilmiyo daha saglam kaynasiyo rahik daha cabuk buzusup toplaniyo ve dıştan göbek de toparlanıyor.bir de gaz icin de faydası oluyo korsenin

Bana dr 2.gunu tak demistiben de 2.gununden itibaren 40 cikana kadar taktm.sabah uyanr uyanmaz takip gece cikardm.zaten hemen takman lazm.yürüyünce hareket edince dikisler gerilmiyo daha saglam kaynasiyo rahik daha cabuk buzusup toplaniyo ve dıştan göbek de toparlanıyor.bir de gaz icin de faydası oluyo korsenin
Ben normal dogum yaptim ama 10. Gunden takmaya basladim ilk zamanlar takarken kendimde rahatsiz oldum simdi daha iyi gibi psikolojikte olabilir bilmiyorum belkide gec kaldim:KK43: ise yarar insallah

Anne soguk biseyler yiyince bebek midesini üşütüp kusabilir.ya da bebek cok sarsilinca yolculuk falan da olabilir.ya da bebis kendisi usutmustur.
Cok onemli bu ya annem normal icme suyuma bile sicak su katiyo lohusalik ne kadar berbatmis yaa birde insan habire terliyo:KK43:

Gazı olunca hep meme de kalmak istiyor bnm kızda belki gazı vardır ben çareyi iki kaşık anason vermekte buldum bende içiyorum bı bardak sabah akşam ona da iki kaşık veriyorum dene bir istersen
Canım rezene çayı aldım humana dr verdi ama hiç sakinlemedi anason çay mı içiyorsun

Seninki memeyi yalancı emzik olarak da kullanıyor bence,yarım saat arayla meme sure olarak çok az çünkü, kusması biraz da ona bağlı olabilir...Benimki 38 günlük şu anda, 2 - 2,5 saat sıklıkta emiyor,kilo alımı beklenenden iyi çıktı. Kırkı çıktıktan sonra süreyi az az uzatmaya çalış, işe dönmesen çok sorun değil ama işe döneceksin sonuçta zor olur bebeğe ve bakacak kişiye..
nasıl olcak o ya çok ağlıo memeyi verince susuyo gezdirioruz konuşuyoruz fln oyalayamıyoruz bi türlü

hadi ya anne soğuk yerse bebeğe de soğuk mu geçiyor? benim bebeğim sürekli fazla miktarda kusuyor. sütümden şüphelenmeye başladım artık

Selam kızlar
Ben bebeğime sebamedin vucut yağını aldım fakat arkasını okuduğumda bez bölgesi için diyor vucuda sürülmüyor mu acaba hiç dikkat etmemiştim bilgi verebilirmisiniz kullanmadım mustelanın bebek yagını aldım ama o da felaket agır kokuyo ve kızımın cildinde kırmızı sivilceler attı hemen hiç iyi gelmedi.

Kızlar gaz icin ne kullaniyosunuz. Zinco damla kullandim hic bi ise yaramiyo colinox onerdiler ondan alcam smdi kullanan var mi hic iyi midir acaba 1 gunde bıktım gaz sancisindan ya :KK43:

Kızlar bebegimin göbegi 5. Gun düştü hastanedeydik zaten o gün doktor yakalım da kurusun diye yaktı. 12. Gun göbegi kanadı doktor tekrar yaktı bugun 15. Gun ve yine kanadı. Sizlerde böyle birsey oldu mu? Ne yapmamı önerirsiniz

Kızlar gaz icin ne kullaniyosunuz. Zinco damla kullandim hic bi ise yaramiyo colinox onerdiler ondan alcam smdi kullanan var mi hic iyi midir acaba 1 gunde bıktım gaz sancisindan ya :KK43:
Biz mümkün mertebe çıkarttırmaya çalışıyoruz zorlanırsak relamax gaz ilacı veriyoruz ama gaz çıkarmaktan çok sersemlik veriyor sanki. Ne zaman damlatsam memeyi ağzına zor alıyor.
Başka okuduğum topiklerde sap sumplex mi ne öyle bir gaz ilacının kurtarıcı olduğunu okudum. Çoğunluk bunu kullanıyormuş.

Kızlar bebegimin göbegi 5. Gun düştü hastanedeydik zaten o gün doktor yakalım da kurusun diye yaktı. 12. Gun göbegi kanadı doktor tekrar yaktı bugun 15. Gun ve yine kanadı. Sizlerde böyle birsey oldu mu? Ne yapmamı önerirsiniz
Bnm kide kanamisti düştükten bı gün sonra batikon sürdüm hiç dokunmadim şimdi birşey yok çok şükür

yaktırma artık. bizim de 12. gün düştü ufak bir iltihap akıntısı oldu hatta az bişey kanadı. sadece batikon sürdük. iyileşti şimdi.

X