2017 EKİM Anne adayları

selam. ben bebeğimi yağlamıyorum? gerekli mi bu işlem? yağlayacak olsaydım da hakiki zeytinyağı kullanırdım ben.

Oğlum bir aylık oldu kontrole gittik
2 kilo almış doktor çok fazla beslenme aralığını uzat dedi
Deniyorum ama olmuyor
Ağlıyor vermeyince
Konuşarak masajla yalancı emzikle oyalamaya çalışıyorum ama en fazla 15 dk falan oyalanıyor
İlk aşısını oldu dün
İki gündür calpol bebek şurubu veriyorum ateşlenmesin diye
Bugün 4. Gün kakasını yapmadı hala
Doktoru aradım 10 güne kadar normal dedi ama oğlum çok ıkınıyor kabız gibi
Tecrübesiz olmak ne kadar zormuş

Kızlar kanguru alan varmı içinizde
Öneride bulunabilirmisiniz

Maşallah yaa,ben iki ay oldu 2 kilo anca aldı hatta 1900 falan ancadir,süreklimi emmek istiyor

Maşallah yaa,ben iki ay oldu 2 kilo anca aldı hatta 1900 falan ancadir,süreklimi emmek istiyor
En fazla bir saat uyuyor bir saatte bir emerse on dk kadar emiyor süreyi biraz uzatsam 2 saat gibi yarım saatden fazla emiyor
Vermezsem ağlıyor susturamıyorum
Hızlı kilo almasıda iyi değilmiş ayda ortalama 750 gr normal olanıymış

Yaa bilmiyorum kilolu tombik tombik bebeklere bayılıyorum ben:)sütün ne güzel yariyor bebegine,azcik spor yaptir olmazsael kolbacak hareketleri falan

Bende yaktirdim iki gün oldu ama kan filan görmedim bizim akıyordu

Maşallah sadece anne sütüyle mi besliyorsun. Benim oğlum 800 gr almış sadece anne sütüyle. Göğsümde uyuyor beşiğe yatırınca uyanıyor ağlamaya başlıyor çok bitkinim.

Aşı olduktan sonra bize de calpol onerdiler ama çok şükür ateş falan olmadı.

Sünnet ettirmeyi düşünüyordum erkenden ama kiyamiyorum ne zaman yaptıracaksak hiç bilmiyorum

Nadirde olsa mamada veriyorum
Doymadığı zamanlarda
Benim oğlumda ateşlenmedi ama yinede verdim şurubunu
Sünnet bende ettirecektim vazgeçtim 6. Ayında ettireceğiz inşallah

Pisik icin ne kullaniyorsunuz ben sudocream ve bepantol kullandım ama banamisin demedi doktor travazol yazdi ama kullanmaya cekiniyorum.bir de gaz icin de sap simplex in yanina gaviscon yazdi bebekler icin olandan hem bagirsaklari duzenler hem de kusma varsa iyi gelir dedi ama ona da bir supheyleyaklaştım ne yapsam bilemiyorum

Canım benim oglanda 1500 kilo almış 1ay da doktor banada 3saatte bir emzir dedi ama durmuyor ki devamlı emmek istiyor

sağlıkocağı bana ilk aşı ateş yapmıo dedi yanlış mı

peki kaka yapmaması onu rahatsız ediyo mu bnm bebek acayip çok ıkınıo ve ağlıo kaka yapacağı zaman

bnm bebek çok kusuo ama bişey kullanmak istemedim doktorda gaviscon diilde bebelac thickener die bişey önermişti ama almadm sab ı bizde kullanıyoruz uyurken pırt pırt attırıo kendi bizim sorunda kaka

Canim egitimde pisik kremi degil pisik onleyici krem kullanmalisiniz demislerdi. Ben mustelanin pisik onleyici kremini her kakadan sonra kullaniyorum hic pisik olmadi cok şükür.

bnm bebek çok kusuo ama bişey kullanmak istemedim doktorda gaviscon diilde bebelac thickener die bişey önermişti ama almadm sab ı bizde kullanıyoruz uyurken pırt pırt attırıo kendi bizim sorunda kaka
Bizimki cok ikiniyor kakasink yapiyor ama yapana kadar neler cekiyor yavrum bir de pisik olmus ki hem de nasil kiyamiyorum icim eziliyor resmen.sizinkinin nesi var kakasini mi yapamiyor

Bende aynı şeyleri hissediyorum eşimin omzuna yatmayı özledim tam yatıyorum bizim kız ağlıyor beraber yemek bile yiyemiyoruz ama yine de herşeye değer diyorum kızıma baktıkça
Cok şükür bugünümuze iyiki varlar zamanla biz de bu yasam tarzina alisicaz bunu kabullenmeliyiz sanirim canim

Umarim hemen cikariz şu lohusa psikolojisinden. Benim yasim var canım 4 yilin ardindan tedaviyle geldi bebegimiz cok şükür. Bugunlerde bu yasam tarzini kabullenmenin psikolojimizi daha cabuk duzeltecegine inandim. Cok bocaliyorum ama kabullenmeliyizki artik hayatimiz bu yasadiklarimizdan ibaret. Her anımıza bin şükür.
Amin hepimize inşallah canim sana da hayirli olsun saglikla buyusun bebeklerimiz inşallah. Ne guzelde yazmissin canim şu an senin ilk cocugunda yasadiklarini yasiyorum heleki bu sabah oyle bi uyandimki saatlerce agladim ve kendime bu ruh halinde oldugum icin cok kiziyorum cunku biliyorsun kayiplar yasadim 4 yildir her seyim bebek olmustu çok şükür ki rabbim nasip etti. Bir an once toparlanip bu yasadiklarimi kabullenmeliyim yoksa vicdanim hep rahatsiz.

bende sünnet istiyorum doktorla da görüştük genel cerrah 15 dk da yanında dedi.ama bende korkuyorum.yiğenim olmuştu daga büyüktü tabi tıkanıklık var diye uzun sürmüş nedense üşümüş hasta olmuştu çocuk bir daha da toparlayamadı
ama bizim doktor çocuklar için ayrı oda var soğutmayı kapatıyoruz alttan ısıtmalı yatağa yatırıyoruz falan dedi.1 aylık kontrolü olalımda yaptırıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…