2017 EKİM Anne adayları

Bakıyorum da doktora gidip kese görenleriniz var maşallah size bununla mutlu olun ki ortada bir gebelik anneler bebislerinizi de önümüzdeki haftalarda görürsünüz inşallah lütfen güzel şeyler düşünün stres yapmayın bak aranızda benim gibi daha kesesini bile görmeyenler var üzülürseniz bize haksızlık yapmış olursunuz kızarım size hiiiiiii ona göre :)

Ay çok şükür buldum kızlar yaa bakın daha minicik 8mm ya doktor bir sıkıntı yok dedi kesenin yapısı düzgün kanama alanı falnda yokmuş kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi :anneadayı: en yakın zamanda kalp atışlarıni duyarz inslh..:KK200:

Eklentiler

• IMG_20170209_114634.jpg
    IMG_20170209_114634.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 56
Ben 6+3 kese ve bebeği görür müyüm ya çok merak ediyorum :KK17::KK70:
Canm tam bilmiyorum ama 10mmden sonra yolk saç gözüküyormus 18mmde falanda bebek görünür bnce ya gorebilirsn de goremeyebilirsinde geç dollendiyse zor sanırm bnm ayin 17 sinde sağ kasigim akşama kadr sizlamisti onda catladi ama o gün ilişki olmadi bir sonraki günde oldumu hatrlamiyorum hayırlısı bakalm ... Geç olms epey yani bnm ki doktorda öyle dedi

Canm tam bilmiyorum ama 10mmden sonra yolk saç gözüküyormus 18mmde falanda bebek görünür bnce ya gorebilirsn de goremeyebilirsinde geç dollendiyse zor sanırm bnm ayin 17 sinde sağ kasigim akşama kadr sizlamisti onda catladi ama o gün ilişki olmadi bir sonraki günde oldumu hatrlamiyorum hayırlısı bakalm ... Geç olms epey yani bnm ki doktorda öyle dedi
Tam hatırlamıyorum ki yumurtlama gününü neyse artık hayırlısı o kadar bekledim inş güzel haberlerle dönerim doktordan :)

Ay çok şükür buldum kızlar yaa bakın daha minicik 8mm ya doktor bir sıkıntı yok dedi kesenin yapısı düzgün kanama alanı falnda yokmuş kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi :anneadayı: en yakın zamanda kalp atışlarıni duyarz inslh..:KK200:
Oy oy oy maşallah minicik kesenin görmüşsün gözün aydın darısı bebeği görüp kalp atışını duymaya inşallah

tekrar hayırlı olsun canım. ben gelecek hafta gitcem. iki hafta çok uzun geliyor bana :)

tekrar hayırlı olsun canım. ben gelecek hafta gitcem. iki hafta çok uzun geliyor bana :)
Çok sağol cnm snada hayırlı olsn. Evet banda uzun geldi bilmiyorum bna kalsa bn haftaya giderm ama doktorum kızar hatta o kizr diye bn devlet hastanesine giderm ama eşim goturmez herşeyin bir zamanı var diyor eşim asla goturmez. 2 hafta geçecek mecbur..

Kesenin icinde ki minik nokta da bebegin cnm olusmaya baslamis bnm kese fotomda boyleydi bebek olusmaya baslamis demisti drm

X