2017 EKİM Anne adayları

canım geç döllenme olabiliyor bazen. henüz çok küçük görünmeyebilir. vajinal ultrasonla mı bakılmıştı. karından zaten görünmez bu dönemde.

Günaydınlarr:)

Evet canım vajınal muayne ile bakıldı.Dr bugun cağırdı ama beklim 2 gun daha öyle gidim diyorum...sürekli muayne de çok içime sinmiyor..acele etmim diyorum

Kızlar yarn kontrolüm var bna dua edin lütfen

Bebeğimi goreym dağa erken ama oladabilir yani :)

canım ne yaptın ben yeni geldim. çok şükür bi sıkıntı yok dedi. kese ve yolk sac görünüyor dedi ama çok küçük olduğu için bebeği göremedik. vajinal ultrasondan görünür istersen bakalım dedi. ben istemedim. haftaya bi daha gidecem. kan değerlerine de kalp atışını gördüğümüz zaman bakarız dedi.

canım ne yaptın ben yeni geldim. çok şükür bi sıkıntı yok dedi. kese ve yolk sac görünüyor dedi ama çok küçük olduğu için bebeği göremedik. vajinal ultrasondan görünür istersen bakalım dedi. ben istemedim. haftaya bi daha gidecem. kan değerlerine de kalp atışını gördüğümüz zaman bakarız dedi.

Darisi basima insallah bende gorurum kesesini sali gun gidicem rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Canm bnde yeni ciktm bnada çok küçük bebek görünmez dedi keseye 8 mm dedi 2 hafta sonra goruselm dedi ya gene olmadi

X