- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Hamileliğin tadını çıkar bol bol dinlen, meyve sebze süt yoğurt tüket çok şükür her şey yolunda işteİnslh canm benm ya :) daha yolk saç bile yok. 2 hafta sakin olmam lazm kese oluşmuş hersy yolunda :) kendimi motive etmem gerk
Öyle yapalm canm artk sükurler olsun yaaHamileliğin tadını çıkar bol bol dinlen, meyve sebze süt yoğurt tüket çok şükür her şey yolunda işte
Canm bnde yeni ciktm bnada çok küçük bebek görünmez dedi keseye 8 mm dedi 2 hafta sonra goruselm dedi ya gene olmadi
2 hafta sonra ddi canm yani 7+5te falan gelirim yine :)
Ben 6+3 kese ve bebeği görür müyüm ya çok merak ediyorumÖyle yapalm canm artk sükurler olsun yaa
Canm tam bilmiyorum ama 10mmden sonra yolk saç gözüküyormus 18mmde falanda bebek görünür bnce ya gorebilirsn de goremeyebilirsinde geç dollendiyse zor sanırm bnm ayin 17 sinde sağ kasigim akşama kadr sizlamisti onda catladi ama o gün ilişki olmadi bir sonraki günde oldumu hatrlamiyorum hayırlısı bakalm ... Geç olms epey yani bnm ki doktorda öyle dediBen 6+3 kese ve bebeği görür müyüm ya çok merak ediyorum
Tam hatırlamıyorum ki yumurtlama gününü neyse artık hayırlısı o kadar bekledim inş güzel haberlerle dönerim doktordan :)Canm tam bilmiyorum ama 10mmden sonra yolk saç gözüküyormus 18mmde falanda bebek görünür bnce ya gorebilirsn de goremeyebilirsinde geç dollendiyse zor sanırm bnm ayin 17 sinde sağ kasigim akşama kadr sizlamisti onda catladi ama o gün ilişki olmadi bir sonraki günde oldumu hatrlamiyorum hayırlısı bakalm ... Geç olms epey yani bnm ki doktorda öyle dedi
Oy oy oy maşallah minicik kesenin görmüşsün gözün aydın darısı bebeği görüp kalp atışını duymaya inşallahAy çok şükür buldum kızlar yaa bakın daha minicik 8mm ya doktor bir sıkıntı yok dedi kesenin yapısı düzgün kanama alanı falnda yokmuş kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedien yakın zamanda kalp atışlarıni duyarz inslh..
İnslh canm benm guzl haberlerle gel:) ya bu kalp atışları döllenme ile alakalı yani geç yumurtalarsan geç dollemiyo haliyleTam hatırlamıyorum ki yumurtlama gününü neyse artık hayırlısı o kadar bekledim inş güzel haberlerle dönerim doktordan :)
İnslh canm benm sende gorde gel inslh :)Oy oy oy maşallah minicik kesenin görmüşsün gözün aydın darısı bebeği görüp kalp atışını duymaya inşallah
tekrar hayırlı olsun canım. ben gelecek hafta gitcem. iki hafta çok uzun geliyor bana :)Ay çok şükür buldum kızlar yaa bakın daha minicik 8mm ya doktor bir sıkıntı yok dedi kesenin yapısı düzgün kanama alanı falnda yokmuş kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedien yakın zamanda kalp atışlarıni duyarz inslh..
Çok sağol cnm snada hayırlı olsn. Evet banda uzun geldi bilmiyorum bna kalsa bn haftaya giderm ama doktorum kızar hatta o kizr diye bn devlet hastanesine giderm ama eşim goturmez herşeyin bir zamanı var diyor eşim asla goturmez. 2 hafta geçecek mecbur..tekrar hayırlı olsun canım. ben gelecek hafta gitcem. iki hafta çok uzun geliyor bana :)
Kesenin icinde ki minik nokta da bebegin cnm olusmaya baslamis bnm kese fotomda boyleydi bebek olusmaya baslamis demisti drmAy çok şükür buldum kızlar yaa bakın daha minicik 8mm ya doktor bir sıkıntı yok dedi kesenin yapısı düzgün kanama alanı falnda yokmuş kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedien yakın zamanda kalp atışlarıni duyarz inslh..
Hersey yolunda olsun da gec gorsen de zarari yok canim. Ben bugun gidemedim yarin ogleden sonraya randevu bulursam gidicemKızlar keseyi gorduk bebeği goremedk daha çok kücük dedi doktor 4 haftalk ancK var dedi sanırm gec döllenme kese 8mmZanamm174