- 26 Nisan 2016
- 202
- 138
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Şükür senin de guzel darisi keseye insallahhhh:)831 cikmisti canim
İnslh canm onu çok istiyorm inancanım belli olmaz. bakarsın yarın görürüz pıt pıtları inşallah
Canim ben kullanıyordum. Ogrenince buraktim ama canim cok istiyor ve geriliyirum. Su icerek bastirmaya calisiyorumKızlar sigara kullaniyomusunuz. Ben kullaniyodum ogrenir ogrenmez biraktim ama bazen cok canim istiyo yemeklerden sonra bi bilginiz varmi ne yiyerek gecistircem unutcammm
1700 dekarindan mi vajinal ultrason mu canimCok normal canim beta hcg 1500 den sonr gorunuyor ben 1700 de gordum ferah tut icini
Yok canim karnimdan gorduk ultrasonda hcg 1720 di benimki zorlamadi gosterdi kendini :)1700 dekarindan mi vajinal ultrason mu canim
Aynen canim millet tiksinir sanki benim canim daha cok istiyo esim icerken bikez cekip verdigim oluyo ama vicdanim rahat etmiyoo gunde bir tane bile icmiyorum ama vicdan azabi cekiyorum bi kez ceksemdeCanim ben kullanıyordum. Ogrenince buraktim ama canim cok istiyor ve geriliyirum. Su icerek bastirmaya calisiyorum
Ben de bugun olctum yarin ultrasonda gorurum belki. Insallah görürümYok canim karnimdan gorduk ultrasonda hcg 1720 di benimki zorlamadi gosterdi kendini :)
Aynen biz de oyleyiz. Esime sen birakmazsan yapamam falan dedim. Onun da isinde stres var bu donem gecsin birakcam dedi. O birakirsa kolaylaşır herseyAynen canim millet tiksinir sanki benim canim daha cok istiyo esim icerken bikez cekip verdigim oluyo ama vicdanim rahat etmiyoo gunde bir tane bile icmiyorum ama vicdan azabi cekiyorum bi kez ceksemde
Zor canim ya nerden bulastik buna bikere tiryaki olunca zorlaniyoruzz. Ama stres yapmak daha kotu. Senin esin birakabilirmis en azindan benimki hayatta birakamaz.Aynen biz de oyleyiz. Esime sen birakmazsan yapamam falan dedim. Onun da isinde stres var bu donem gecsin birakcam dedi. O birakirsa kolaylaşır hersey
İnsallah canim bende yarin gidicem tekrar kontrole bu gece gecmezBen de bugun olctum yarin ultrasonda gorurum belki. Insallah görürüm
İnsallah canim bende yarin gidicem tekrar kontrole bu gece gecmezBen de bugun olctum yarin ultrasonda gorurum belki. Insallah görürüm
Ekliyorum hemen hoşgeldin aramizaMerhabalar beni de ekleyin listeye :)
Ah ahhh keske hic bulasmasydim. Walla sanirim beni oyaliyor birakcam diyeZor canim ya nerden bulastik buna bikere tiryaki olunca zorlaniyoruzz. Ama stres yapmak daha kotu. Senin esin birakabilirmis en azindan benimki hayatta birakamaz.
Evet ya hele benim ilk kontrolum olucak. Uyku halim var ama uyuyamiyirum bu geceİ
İnsallah canim bende yarin gidicem tekrar kontrole bu gece gecmez
Insallah gorursun bebisini tatlim. Iyi haberler alirsin da bizimle paylasirsin. Ben de yarin gidicem beta hcg yuksek cikti bugun. belki ben de gorurumKızlar yarn kontrolüm var bna dua edin lütfen
Bebeğimi goreym dağa erken ama oladabilir yani :)
Hadi bakalimmm hayirlisii yollara dustukEvet ya hele benim ilk kontrolum olucak. Uyku halim var ama uyuyamiyirum bu gece
Kac çıktı canm takip edemedim . İnslh görürsn haberleselmInsallah gorursun bebisini tatlim. Iyi haberler alirsin da bizimle paylasirsin. Ben de yarin gidicem beta hcg yuksek cikti bugun. belki ben de gorurum