- 2 Kasım 2016
- 206
- 196
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
canım geç döllenme olabiliyor bazen. henüz çok küçük görünmeyebilir. vajinal ultrasonla mı bakılmıştı. karından zaten görünmez bu dönemde.
hoşgeldinnnMerhabalar aranıza bizide alır misiniz
H.geldin meleginle sen .:)Merhabalar aranıza bizide alır misiniz
Hosbuldum canımhoşgeldinnn
Hosbuldum canimm çok teşekkür ederimH.geldin meleginle sen .:)
Kızlar yarn kontrolüm var bna dua edin lütfen
Bebeğimi goreym dağa erken ama oladabilir yani :)
canım ne yaptın ben yeni geldim. çok şükür bi sıkıntı yok dedi. kese ve yolk sac görünüyor dedi ama çok küçük olduğu için bebeği göremedik. vajinal ultrasondan görünür istersen bakalım dedi. ben istemedim. haftaya bi daha gidecem. kan değerlerine de kalp atışını gördüğümüz zaman bakarız dedi.
Canım sen bugün gidecen doktora de miH.geldin meleginle sen .:)
Birazdan girecegm canm doktorun yanına :)Canım sen bugün gidecen doktora de mi
Darisi basima insallah bende gorurum kesesini sali gun gidicem rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Canm bnde yeni ciktm bnada çok küçük bebek görünmez dedi keseye 8 mm dedi 2 hafta sonra goruselm dedi ya gene olmadicanım ne yaptın ben yeni geldim. çok şükür bi sıkıntı yok dedi. kese ve yolk sac görünüyor dedi ama çok küçük olduğu için bebeği göremedik. vajinal ultrasondan görünür istersen bakalım dedi. ben istemedim. haftaya bi daha gidecem. kan değerlerine de kalp atışını gördüğümüz zaman bakarız dedi.
Canm bnde yeni ciktm bnada çok küçük bebek görünmez dedi keseye 8 mm dedi 2 hafta sonra goruselm dedi ya gene olmadi
Haberdar et olur mu canım :)Birazdan girecegm canm doktorun yanına :)
Yeni gördüm mesajını ,bu da iyi canım yakında bebişi de görürsün inş, ne zaman gel dediKızlar keseyi gorduk bebeği goremedk daha çok kücük dedi doktor 4 haftalk ancK var dedi sanırm gec döllenme kese 8mmZanamm174
İnslh canm benm ya :) daha yolk saç bile yok. 2 hafta sakin olmam lazm kese oluşmuş hersy yolunda :) kendimi motive etmem gerkolsun canım sağlıklı olsun da geç olsun. önemli değil. inşallah 2 hafta sona kalp atışıyla beraber görürsün canım.
2 hafta sonra ddi canm yani 7+5te falan gelirim yine :)Yeni gördüm mesajını ,bu da iyi canım yakında bebişi de görürsün inş, ne zaman gel dedi