- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
İnş canım az kaldı cumartesiye :)) haber veririm inşİnslh canm benm guzl haberlerle gel:) ya bu kalp atışları döllenme ile alakalı yani geç yumurtalarsan geç dollemiyo haliyle
İnslh canm daha önce ki gebeligmde eski doktorum demişti bu oluşan bebek diye bnde benzettm ya bebek ya yolk saç bence çok ufakti kese zor gördü zaten iyice bastırdı .Kesenin icinde ki minik nokta da bebegin cnm olusmaya baslamis bnm kese fotomda boyleydi bebek olusmaya baslamis demisti drm
Git bakalm canm ya inslh görürsn sendeHersey yolunda olsun da gec gorsen de zarari yok canim. Ben bugun gidemedim yarin ogleden sonraya randevu bulursam gidicem
Aynen canm yaHerkes bebişi görme telaşında
Maşallah ya inşallah kalp atışını duymak nasip olur ilerde de hemen ekliyorum bu arada hoşgeldin aramızaHerkese merhaba
D dilarazeynel beni de ekler misin gruba. Beklenen Doğum tarihi 09.10.2017
Doktordan geldik. Keseyi gördük çok şükür herşey yolunda. D ve B12 değerlerim çok düşük onun için de takviye verdi.
Rabbim hepimize kolay sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, Acılarını göstermesin hiç bir zaman
Canm birde ben sata Gore 5+5 haftalk gözüküyorm 8mm kese normal mi ?? Sanırm gec catlams yumurtam bu ay S Sempatikhatun20
Himm o zaman daha 1 aylk yok bebis :) sağol canm sen gordun mu keseyi fotu attinmi?CNm satı boşver ultrasona göre gitçez artık
Himm o zaman daha 1 aylk yok bebis :) sağol canm sen gordun mu keseyi fotu attinmi?
Canim bende memurum ama hakkimiz var diye biliyorum devletten heyet raporu ile ozelde zaten ucret karsiligi yazıyorlarKızlar benim gibi memur olup düşük riski olup rapor sıkıntısı çeken var mı acaba
Ben ogretmenim. Bir düşüğüm oldugu icin riskliyim. Ama ara ara raporlar alarak ilk uc ayi atlatmayi dusunuyorumKızlar benim gibi memur olup düşük riski olup rapor sıkıntısı çeken var mı acaba
Büşracım benim 17 ekim doğum gözüküyor 20 ekim yıldönümümüzBende bu ay olmazsam ekim annesi olcam tarihe bile baktm 19 ekim kocamn bir gun oncesi dogm gnu sansa bakarmsnz ins tutarda esimle bebegmn dogm gunu ayni ay olur :))
Canm senn ki ne guzel tutmus ama ben dun regli oldum bu ay da olmadıartk aglamaktan yorldm bktm blymsnBüşracım benim 17 ekim doğum gözüküyor 20 ekim yıldönümümüz