2017 EKİM Anne adayları

Karaciger enzimlerim de yuksek cikmis. Ohoooo kendinden gecmis benim kan degerleri:)

Arkadaşlar dün geceden beri kasiklarimda agri var ozellikle sol tarafimda bir batma var....benim gibi olan var mı?

Bana folik aait vermedi biliyor musun ben bayagi suredir iciyordum onun fazlasi da cocuga zarar veriyormus demir ilaci verdi bir de vitamin . Coraspini kullaniriz da belko progestani genelde 12 haftadan sonra kesiyorlar neden devam ettiriyor ki . Bana şimdilik birsey demedi ben birak diyene kadar devam et dedi

Hadi inslh hemen gelsin cumartesi valla maşallah büyüms :) kafası faln belli dur ataym .. 17mm olmuş çok şükür 10 gün önce 6mm di
Bi musait olup yazamadim masallah ya cok tatli sekli semali cikmis ben daha gitmedim ya ondan sekilsiz bisey bekliyodun fasulye gibi ama bu masallah subhanallah ya mucize mucizeler

Anlamadm valla geçen 14.haftada progestani kesecegz demişti bugn progestanm bitti deyince aksatma 30.haftaya kadr kullanacağız dedi belkide kafası karıştı :) şimdi bnde saglk ocağına gttim geldim aile hekimi demir ilacı yazdı doktorun neden yazmams dedi hct düşk çıkmış bunu kullanman gerek folik asiti de aksatma dedi . Canm fazlalk olmaz seninde MTHFR a1298c genin HOMOZİGOT bu gen folik asit ve b12 yi bosaltiyor belkide bnm o yüzden dusuk çıkıyor hct bilmiyorum 12. Hafta devlet hastanesinde kan akış hızı olcturecegm bn eğer iğne dozajı eksik geliyorsa artırır doktor . Ama şimdi kafam karıştı doktor vermedi bn bu demir ilacını iceym mi icmeyeymmi?

Bi musait olup yazamadim masallah ya cok tatli sekli semali cikmis ben daha gitmedim ya ondan sekilsiz bisey bekliyodun fasulye gibi ama bu masallah subhanallah ya mucize mucizeler
Valla mucize gerçekten arkadaşlar sakasini yapıyoruz şekli semali duzgn poz verms kesin kız diyor arkadaş. kese yi bende şekilsiz bekliyordum ama gayet yuvarlak yani :)

Benim lökosit 5-6 farkli olarak digerleri benzer. Ben de kararsizim.icip icmeme konusunda ama ilerlerse diye korkuyorum. Doktorum alaninda iyi bir doktor
İç canm iç enfeksiyon iyi birşey değil. Aile hekimnden geliyorum o ilaç verdimi diye sordu vermedi dedm bol su iç dedi dedm iyi bakalm bir bildiği vardır dedi bol su iç o zamn dedi geri yazmadı brsey ama demir yazdı senin hct düşk neden yazmams ki bunu diyede söylendi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…