- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.921
Hadi hayırlısı bna benzesin inslh :)))))Hehehe aynen kiz gibi duzgun haklilar yani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı bna benzesin inslh :)))))Hehehe aynen kiz gibi duzgun haklilar yani![]()
Canlar doktoruma gittim geldim çok şükür bir sıkıntı yokmuş 8+1 olmusuz keyfi yerindeydi . Allahım korusuntahlil sonuclarimda iyi çıkti hiç bir sorun yok gbi sadece HCT dusuk o ne bilgisi olan varmı bnde hep düşuk çıkar o
![]()
Ohh ne guzl bnde zıbın begensem alacaktm sevmedm hc birini çorap baktm onlarda hos değildi civile giderm birgünBen aldım kendime tayt pantolon falanbebeğinde 3 zıbını iki eldiveni var şimdiden
![]()
Hadi insallahHadi hayırlısı bna benzesin inslh :)))))![]()
Amin ablacm fire vermedn ekim ayını görürz inslh hepimizde :)Maşallah canım benim. Sonuna kadar böyle sorunsuz güzel güzel geçer insaşşah hamileliğin![]()
Ben de aile hekimimden geliyorum.ilaci yazdi ic ve ayaklarini sicak tut dedi. 2 gunluk rapor da aldim dinlenmek istiyorum. Benim bağışıklık sisitemim alisamdi bebise sanirim. Bi uyaniyorum ucuk cikiyor bi uyaniyorum gozum ilthaplanmisİç canm iç enfeksiyon iyi birşey değil. Aile hekimnden geliyorum o ilaç verdimi diye sordu vermedi dedm bol su iç dedi dedm iyi bakalm bir bildiği vardır dedi bol su iç o zamn dedi geri yazmadı brsey ama demir yazdı senin hct düşk neden yazmams ki bunu diyede söylendi .
Hadi ya biraz zor alisacan anlaşılan. Çok şükür smdilk iyiym bn bulantı hariciBen de aile hekimimden geliyorum.ilaci yazdi ic ve ayaklarini sicak tut dedi. 2 gunluk rapor da aldim dinlenmek istiyorum. Benim bağışıklık sisitemim alisamdi bebise sanirim. Bi uyaniyorum ucuk cikiyor bi uyaniyorum gozum ilthaplanmis![]()
Gözün aydn canmÇok şükür duyduk pıt pıtları rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Benimki cok küçük ve karanlik duruyor sizinkiler cok net...cok gaz var demişti acaba ondan mı?Bebişimin 2 gün önceki haliKese resmen yamukkk
Bennnnnn cok istiyom bi tane ajandam var hatta :)Kızlar hamilelik anı defteri diye birşey gördüm internette aranızda böyle birşey hazırlayan ya da düşünen var mı![]()
Kiz ben nabim doktorun makinasinin kartusu bitmis bembeyaz golge verdi bana:)Benimki cok küçük ve karanlik duruyor sizinkiler cok net...cok gaz var demişti acaba ondan mı?
Yeni kafaya takilacak konum hayirli olsun![]()
Kızlar hamilelik anı defteri diye birşey gördüm internette aranızda böyle birşey hazırlayan ya da düşünen var mı![]()
Gazdan olsaydı bebişi hiç göremezdin kuzum bizde göremedik çünkiBenimki cok küçük ve karanlik duruyor sizinkiler cok net...cok gaz var demişti acaba ondan mı?
Yeni kafaya takilacak konum hayirli olsun![]()
Ben canim nolduarkadaşlar aranızda düşük riski yaşayan ve progestan kulllanan var mı
Ya niye peki boyle karanlik ve minicik ben anlamadımGazdan olsaydı bebişi hiç göremezdin kuzum bizde göremedik çünki