- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.921
Hadi hayırlısı bna benzesin inslh :)))))Hehehe aynen kiz gibi duzgun haklilar yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı bna benzesin inslh :)))))Hehehe aynen kiz gibi duzgun haklilar yani
Canlar doktoruma gittim geldim çok şükür bir sıkıntı yokmuş 8+1 olmusuz keyfi yerindeydi . Allahım korusun tahlil sonuclarimda iyi çıkti hiç bir sorun yok gbi sadece HCT dusuk o ne bilgisi olan varmı bnde hep düşuk çıkar o
Ohh ne guzl bnde zıbın begensem alacaktm sevmedm hc birini çorap baktm onlarda hos değildi civile giderm birgünBen aldım kendime tayt pantolon falan bebeğinde 3 zıbını iki eldiveni var şimdiden
Hadi insallahHadi hayırlısı bna benzesin inslh :)))))
Amin ablacm fire vermedn ekim ayını görürz inslh hepimizde :)Maşallah canım benim. Sonuna kadar böyle sorunsuz güzel güzel geçer insaşşah hamileliğin
Ben de aile hekimimden geliyorum.ilaci yazdi ic ve ayaklarini sicak tut dedi. 2 gunluk rapor da aldim dinlenmek istiyorum. Benim bağışıklık sisitemim alisamdi bebise sanirim. Bi uyaniyorum ucuk cikiyor bi uyaniyorum gozum ilthaplanmisİç canm iç enfeksiyon iyi birşey değil. Aile hekimnden geliyorum o ilaç verdimi diye sordu vermedi dedm bol su iç dedi dedm iyi bakalm bir bildiği vardır dedi bol su iç o zamn dedi geri yazmadı brsey ama demir yazdı senin hct düşk neden yazmams ki bunu diyede söylendi .
Hadi ya biraz zor alisacan anlaşılan. Çok şükür smdilk iyiym bn bulantı hariciBen de aile hekimimden geliyorum.ilaci yazdi ic ve ayaklarini sicak tut dedi. 2 gunluk rapor da aldim dinlenmek istiyorum. Benim bağışıklık sisitemim alisamdi bebise sanirim. Bi uyaniyorum ucuk cikiyor bi uyaniyorum gozum ilthaplanmis
Gözün aydn canmÇok şükür duyduk pıt pıtları rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Benimki cok küçük ve karanlik duruyor sizinkiler cok net...cok gaz var demişti acaba ondan mı?Bebişimin 2 gün önceki hali Kese resmen yamukkk
Bennnnnn cok istiyom bi tane ajandam var hatta :)Kızlar hamilelik anı defteri diye birşey gördüm internette aranızda böyle birşey hazırlayan ya da düşünen var mı
Kiz ben nabim doktorun makinasinin kartusu bitmis bembeyaz golge verdi bana:)Benimki cok küçük ve karanlik duruyor sizinkiler cok net...cok gaz var demişti acaba ondan mı?
Yeni kafaya takilacak konum hayirli olsun
Kızlar hamilelik anı defteri diye birşey gördüm internette aranızda böyle birşey hazırlayan ya da düşünen var mı
Gazdan olsaydı bebişi hiç göremezdin kuzum bizde göremedik çünkiBenimki cok küçük ve karanlik duruyor sizinkiler cok net...cok gaz var demişti acaba ondan mı?
Yeni kafaya takilacak konum hayirli olsun
Ben canim nolduarkadaşlar aranızda düşük riski yaşayan ve progestan kulllanan var mı
Ya niye peki boyle karanlik ve minicik ben anlamadımGazdan olsaydı bebişi hiç göremezdin kuzum bizde göremedik çünki