2017 EKİM Anne adayları

Canlar doktoruma gittim geldim çok şükür bir sıkıntı yokmuş 8+1 olmusuz keyfi yerindeydi . Allahım korusun:nazar: tahlil sonuclarimda iyi çıkti hiç bir sorun yok gbi sadece HCT dusuk o ne bilgisi olan varmı bnde hep düşuk çıkar o :63:

Maşallah canım benim. Sonuna kadar böyle sorunsuz güzel güzel geçer insaşşah hamileliğin :nazar::anne:

Bebişimin 2 gün önceki hali :KK70: Kese resmen yamukkk

Eklentiler

• 768c972a-d8f2-48a9-b7cf-78c7b56026a3.jpg
    768c972a-d8f2-48a9-b7cf-78c7b56026a3.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 51
İç canm iç enfeksiyon iyi birşey değil. Aile hekimnden geliyorum o ilaç verdimi diye sordu vermedi dedm bol su iç dedi dedm iyi bakalm bir bildiği vardır dedi bol su iç o zamn dedi geri yazmadı brsey ama demir yazdı senin hct düşk neden yazmams ki bunu diyede söylendi .
Ben de aile hekimimden geliyorum.ilaci yazdi ic ve ayaklarini sicak tut dedi. 2 gunluk rapor da aldim dinlenmek istiyorum. Benim bağışıklık sisitemim alisamdi bebise sanirim. Bi uyaniyorum ucuk cikiyor bi uyaniyorum gozum ilthaplanmis :deli:

Ben de aile hekimimden geliyorum.ilaci yazdi ic ve ayaklarini sicak tut dedi. 2 gunluk rapor da aldim dinlenmek istiyorum. Benim bağışıklık sisitemim alisamdi bebise sanirim. Bi uyaniyorum ucuk cikiyor bi uyaniyorum gozum ilthaplanmis :deli:
Hadi ya biraz zor alisacan anlaşılan. Çok şükür smdilk iyiym bn bulantı harici

Kızlar hamilelik anı defteri diye birşey gördüm internette aranızda böyle birşey hazırlayan ya da düşünen var mı :kahve:

Canım ben de d&r da görmüştüm bir kaç ay önce çok güzeldi. Hatta hafta hafta ultrason görüntülerini bile koyabileceğin küçük çerçeveler bile vardı içinde :dondurma: Adını şu an hatırlamıyorum ama internetten bakabilirsin d&r sitesine. :KK15:

X