2017 EKİM Anne adayları

Maşallah canım benim. Sonuna kadar böyle sorunsuz güzel güzel geçer insaşşah hamileliğin

Bebişimin 2 gün önceki hali Kese resmen yamukkk

Eklentiler

• 768c972a-d8f2-48a9-b7cf-78c7b56026a3.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 51
Ben de aile hekimimden geliyorum.ilaci yazdi ic ve ayaklarini sicak tut dedi. 2 gunluk rapor da aldim dinlenmek istiyorum. Benim bağışıklık sisitemim alisamdi bebise sanirim. Bi uyaniyorum ucuk cikiyor bi uyaniyorum gozum ilthaplanmis

Ben de aile hekimimden geliyorum.ilaci yazdi ic ve ayaklarini sicak tut dedi. 2 gunluk rapor da aldim dinlenmek istiyorum. Benim bağışıklık sisitemim alisamdi bebise sanirim. Bi uyaniyorum ucuk cikiyor bi uyaniyorum gozum ilthaplanmis
Hadi ya biraz zor alisacan anlaşılan. Çok şükür smdilk iyiym bn bulantı harici

Kızlar hamilelik anı defteri diye birşey gördüm internette aranızda böyle birşey hazırlayan ya da düşünen var mı

Canım ben de d&r da görmüştüm bir kaç ay önce çok güzeldi. Hatta hafta hafta ultrason görüntülerini bile koyabileceğin küçük çerçeveler bile vardı içinde Adını şu an hatırlamıyorum ama internetten bakabilirsin d&r sitesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…