- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.861
Bende de enfeksiyon çıktı. Akintim cok zaten. Bugun ilac alicam ben de. Bol su onerdi bi deSata gore yapmayin hesaplamayi:) lekelenmelerin ne alemde? Bende bugun basladi bi kahveye yakin leke hayir olsun. Tahlil sonuclarimi aldim vala yerle bir olmus ortalik yarin aksam gidixem doktora. İdrarda enfeksiyon cikmis akintilar ondan mi acaba
yumÇok çok çok sevindim gözün aydın canım rabbim herkeze versin inşallah bu güzel haberi alacağımıza emindim valla mutlu oldum senin adına çokça
Canm senin tahlil sonucu nasildi bnmkini atıyorum bnde yanma vardi ama doktor enfeksiyon var faln demedi hc varmı bnde acaba ??Bende de enfeksiyon çıktı. Akintim cok zaten. Bugun ilac alicam ben de. Bol su onerdi bi de
Inşallah :) Baya belli olmusmuydu bebek sen gordun mu :) Gecen gittigimizde kalp atisi icin yuvarlak biseydi :) Simdi neye benzedi acaba :) Yaklasik 5 yıl önce yaşadığım gebelikten hicbisey kalmamis aklimda ne ilginç .Cumartesiyi iple çekiyorum...Canm benm bugn sata Gore 8+5 . Tahmini doğum hc konuşmadı daha bnde sormadm zaten bna kesenin durumunu söylüyor boyunu ölçüyor ilaclarimi tembihliyr her seferinde başka bise demiyo :) şimdilik işte bakalm bir dahaki ne 3 hafta sonra cagrdi bnde ayın 27sinde gidecem. İnslh sende guzl haber al gel :)
Degerlerin normal miydi? Benim degerler almis basini gitmis. Doktor tam 65 farkli seye bakmis idrar kulturu haric.onun sonucu cikmamis daha. O degerlerde de bi suru cincik cikmis. İdrar tahlili lokosit maksimum 5 olmasi gerekirken 42 gorunuyo bendeCanm senin tahlil sonucu nasildi bnmkini atıyorum bnde yanma vardi ama doktor enfeksiyon var faln demedi hc varmı bnde acaba ??kirmizigitar
Smdi attım canm fotiya baksana tekrar referans aralığı yazmamslarDegerlerin normal miydi? Benim degerler almis basini gitmis. Doktor tam 65 farkli seye bakmis idrar kulturu haric.onun sonucu cikmamis daha. O degerlerde de bi suru cincik cikmis. İdrar tahlili lokosit maksimum 5 olmasi gerekirken 42 gorunuyo bende
Gunde 4 litre su iciyorum daha ne icim patlicak bobrekler. Yarin aksam randevum gidelim bakalim ne dicekBende de enfeksiyon çıktı. Akintim cok zaten. Bugun ilac alicam ben de. Bol su onerdi bi de
Hadi inslh hemen gelsin cumartesi valla maşallah büyüms :) kafası faln belli dur ataym .. 17mm olmuş çok şükür 10 gün önce 6mm diInşallah :) Baya belli olmusmuydu bebek sen gordun mu :) Gecen gittigimizde kalp atisi icin yuvarlak biseydi :) Simdi neye benzedi acaba :) Yaklasik 5 yıl önce yaşadığım gebelikten hicbisey kalmamis aklimda ne ilginç .Cumartesiyi iple çekiyorum...
Normal gorunuyor ki...Canm senin tahlil sonucu nasildi bnmkini atıyorum bnde yanma vardi ama doktor enfeksiyon var faln demedi hc varmı bnde acaba ??kirmizigitar
Kac haftalik canim bu?benim 7 haftalikti gittigimde tam 8,55 mm boyu merak ettim ama internette 7. Haftada 8-11 mm araligi yaziyor hep normal sanirimHadi inslh hemen gelsin cumartesi valla maşallah büyüms :) kafası faln belli dur ataym .. 17mm olmuş çok şükür 10 gün önce 6mm di
Olabilit canımSata gore yapmayin hesaplamayi:) lekelenmelerin ne alemde? Bende bugun basladi bi kahveye yakin leke hayir olsun. Tahlil sonuclarimi aldim vala yerle bir olmus ortalik yarin aksam gidixem doktora. İdrarda enfeksiyon cikmis akintilar ondan mi acaba
41 kere maşallah gerçekten bebeğe benzemeye başladılar demekki :) Ayakları falan baya belli olmaya başlamış dahada heyecan bastı şimdi :) Allahım çok zor günlerden geçtik ,artık şimdi sağ salim kucagimiza aldığımız günleride göstersin, amin...Hadi inslh hemen gelsin cumartesi valla maşallah büyüms :) kafası faln belli dur ataym .. 17mm olmuş çok şükür 10 gün önce 6mm di
Doktora sali gunu sordum lekeleri gecen haftada bi kere olmustu cunku rahim tertemiz kanama alani yok dedi rahat ol dedi cok takilmiyorum o yuzden. Ama ister istemez korkuyor insanOlabilit canım
İdrarda benimde çıkmıştı ama ilaç almadım bol su ile halledicem
Lekeler geçti ama progestan kullanmaya devam ediyorum
Seninde geçer inşallah
Oyyy MaşaAllah annesi. Çok güzelHadi inslh hemen gelsin cumartesi valla maşallah büyüms :) kafası faln belli dur ataym .. 17mm olmuş çok şükür 10 gün önce 6mm di
MAŞALLAH CANIM KOCAMAN OLMUŞ, BENDE ÇOK HEYECANLANDIM HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA DA ALIRIZ İNŞALLAHHadi inslh hemen gelsin cumartesi valla maşallah büyüms :) kafası faln belli dur ataym .. 17mm olmuş çok şükür 10 gün önce 6mm di
Benim de böyleydiCanm senin tahlil sonucu nasildi bnmkini atıyorum bnde yanma vardi ama doktor enfeksiyon var faln demedi hc varmı bnde acaba ??kirmizigitar
Ekleyemedim galibaBenim de böyleydi
Normal gorunuyor ki...
Normal canm seninki bence ya bnm önceki gittiğimde ultrasonda 6+3 çıkmıştı 6mm di bu gittim 8+1 çıktı 17mm çok normal diyor doktor bakalm inslh böyle ilerler . Bnce seninkide iyi ne zamn gideceksin geri? Demi aksi olsa derdi canm sna bide şunu soracagim. Bnm hct en düşük 34 olması gerekken hala 32, 3 aydır folik asit kullanıyorum 1 ay b 12 kullandm genede yükselmemis . Bu kez NEUda yüksek çıkmış referans aralığı 40-64benm ki 72 buda kandaki beyaz hücre çokluğu enfeksiyon veya romatizmal hastalıklarda olurmuş bnmde dizimde var sanırım romantizma tedaviye cagirmislardi tıpta ama gitmedim hc baktrmadm bebek olsun diye. Smdi sorun bunlar için ilaç yazmadı gerekli mi acaba ya ??Kac haftalik canim bu?benim 7 haftalikti gittigimde tam 8,55 mm boyu merak ettim ama internette 7. Haftada 8-11 mm araligi yaziyor hep normal sanirim
Aynen ya kirpta denesene sna ne dedi doktorEkleyemedim galiba