2017 EKİM Anne adayları

Hapşırmaktan mıdır nedir kaslarım ağrıyor yaa. Karın mekiği çekmiş de hamlamış gibiyim. Göbeğim de ağrıyor sanki.
Aman kızlar hasta olmayın. Dün geceden beri çok fenayım.

atlatabildinmi riski, senin kanaman olmuşmuydu? canım geçmiş olsun bu arada. bende geçengün hastahanede yatış yaptım çıktım ara ara kahverengi lekeler oluyor bu norml mi. korkuyorum bebeğim için
Canim benim once pembe lekelenmem oldu doktorumu aradim progestan al sabah aksam dedi 2 gun sonra benden bir kan bosaldi apar topar acile gittik acildeki doktor beni korkuttu bebegim
Daha cok kucuktu zaten o zaman kese kan dolu icinde bebek gorunmuuor kalbi atiyo mu atmiuomu bilmiuoruz dedi igne yapti rapor verdi sonra kendi doktoruma gittim bakti kanama gorunmuyo dedi ama risk devam ediyor dedi o da 10 gun rapor verdi igne felan simdi kanama alanim gecti ama kahverengi lelelerim oluyo aea sira doktora sordum sali gunu eski kanamadan kalanlardir icerde bisey yok dedi bugun yine epey lekelenmem oldu ama doktor bisey yok deyince dikkate almadim pek

Bana verdigi vitaminin icinde folik asit de var ama icerigine baktim da simdi

benimde pazartessi işyerinde kanama başlayınca dru aradım gel bakalım dedi hastahaneye yatırdılar serum iğne falan 24 saat kaldım salı ve çarşamba yine kanama vardı zaman zaman bugün kahverengi lekelenmeyle devam ediyo. inşallah tekrar kanamamız olmaz. ilk bebeği ve gerçekten korkuyorum lavabya bile giderken düşecek diye.bende evdeyim yatıyorum pzrtesine kadar rprluyum

Cok degisik bisey biliyomusun ilk gebeligimde hic bir leke gormemistim ama kalbi durdu 2,5 aylikken simdi bunda da dusuk riski ayri lekelenme ayri kapp atisinin tekrar durma ihtimali ayri sikiyor canimi allah yardim etsin hepimize

Cok degisik bisey biliyomusun ilk gebeligimde hic bir leke gormemistim ama kalbi durdu 2,5 aylikken simdi bunda da dusuk riski ayri lekelenme ayri kapp atisinin tekrar durma ihtimali ayri sıkıyor canimi allah yardim etsin hepimize
evet bilmezmiyim daha bi hafta önce kalp atışını görüp nasıl heyecanlanmıştım, mutlu olmuştum. sonra bu olay oldu mutluluğun yerini endişe aldı... Allah korusun bebeklerimizi. birbirimize dua edelim canım

Kan sulandırıcı kullananlar!
Ben normalde kullanmıyorum yani hiç araştırmadım ben de varmı pıhtılaşma diye.
1 saat önce limon yedim grip için, şimdi burnum kanadı biraz. Limon kanı sulandırır bilirsiniz
Sizde ilaç kullanımına bağlı burun kanaması oluyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…