- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.881
Ben anca 3 litre icebiliyorum. Daha da icememGunde 4 litre su iciyorum daha ne icim patlicak bobrekler. Yarin aksam randevum gidelim bakalim ne dicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anca 3 litre icebiliyorum. Daha da icememGunde 4 litre su iciyorum daha ne icim patlicak bobrekler. Yarin aksam randevum gidelim bakalim ne dicek
ayy kızlar yaa ben 1,5 litreyi zor içiyorum. akşam 5 ten sonra da hiç içemiyorum. ne olcak benim halimBen anca 3 litre icebiliyorum. Daha da icemem
Benim doktorum il dışında ama mesafe yaklaşık bi bucuk saat. Test sonuclarimi whatsapptan yorumladi pek soru soramadim. Tek kullanimlik bi ilac ismi verdi onu kullanip bol bol su icicemAynen ya kirpta denesene sna ne dedi doktor
Ya doktor o yönden görüntü vermedi daha maşallah ayakları daha belliydi göbek kordonunu faln gördüm ya çok heyecanlandm inan ki bide hızlı hızlı atıyor kalbi veren Rabbim e şükürler olsun Allah ım olmayanlarda nasip etsn inslh..41 kere maşallah gerçekten bebeğe benzemeye başladılar demekki :) Ayakları falan baya belli olmaya başlamış dahada heyecan bastı şimdi :) Allahım çok zor günlerden geçtik ,artık şimdi sağ salim kucagimiza aldığımız günleride göstersin, amin...
İnslh canm ya :) haber verin gittikçe bni 3 hafta sonra çağırdı o zamana tam br insan gbi görünr artk. Nasl mutluyum anlatamam ya çok şükür :)))MAŞALLAH CANIM KOCAMAN OLMUŞ, BENDE ÇOK HEYECANLANDIM HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA DA ALIRIZ İNŞALLAH
İnslh canm guzl haberle gel inslh :)Kızlar ne olur dua edin bana doktora gidiyorum şimdi kalp atışlarını duyarız inşallah
:))) Maşallah canm inslh doğduktan sonrada resmini koymak nasip olur :)Oyyy MaşaAllah annesi. Çok güzel
Al benden de o kadr icemiyorum valla çok rahatsız ediyorayy kızlar yaa ben 1,5 litreyi zor içiyorum. akşam 5 ten sonra da hiç içemiyorum. ne olcak benim halim
Senin sonuçta mi benimkine benziyordu bna vermedi daha önce idrarda yanma var demistm bol su iç dedi ama smdi yok testi o yanma olduğu zaman verdm böyle çıkmış anlamadm referans aralığı yok karşısında . Zatn olsa bile vermem dedi ki doktorum ilk 3 ay ilaç yok diyor hepBenim doktorum il dışında ama mesafe yaklaşık bi bucuk saat. Test sonuclarimi whatsapptan yorumladi pek soru soramadim. Tek kullanimlik bi ilac ismi verdi onu kullanip bol bol su icicem
Oy guzummmm , büyümüşşş balım benimmmm :) kız bu kızzzzHadi inslh hemen gelsin cumartesi valla maşallah büyüms :) kafası faln belli dur ataym .. 17mm olmuş çok şükür 10 gün önce 6mm di
Amin canım inşallah Rabbim gonlumuze göre hamilelik ve rahat doğum versin
O kadr çok etkileniyorsa giyme canm arkadaşlar süngerli yarm atletten bahsediyor onu br dene istersen.
deemi yuvarlak gbi kendisiOy guzummmm , büyümüşşş balım benimmmm :) kız bu kızzzz
Aynen bugn gttim kendime hamilelk bebeğe kiyaft baktm sonrada baka baka geldm :) kislikti hamilelkler bebegede cinsiyet belli degl almadm bise br tane zıbın aldmvalla bir ay daha geçsin bakalım canım ondan sonar zaten rahat çamaşırlar bakcam
Şimdiden poz vermiş , ve nazlı duruyordeemi yuvarlak gbi kendisi
Ay maşallah ya :) Ben de görür müyüm böyle tütütütütüHadi inslh hemen gelsin cumartesi valla maşallah büyüms :) kafası faln belli dur ataym .. 17mm olmuş çok şükür 10 gün önce 6mm di
Benimki arayı kapatmaya başladı :) sat tarihini yakaladık sanırımİnş cnm :)
Benim lökosit 5-6 farkli olarak digerleri benzer. Ben de kararsizim.icip icmeme konusunda ama ilerlerse diye korkuyorum. Doktorum alaninda iyi bir doktorSenin sonuçta mi benimkine benziyordu bna vermedi daha önce idrarda yanma var demistm bol su iç dedi ama smdi yok testi o yanma olduğu zaman verdm böyle çıkmış anlamadm referans aralığı yok karşısında . Zatn olsa bile vermem dedi ki doktorum ilk 3 ay ilaç yok diyor hep
Bende de lokosit yüksek çıktı bugün tekrarladık tahlili sonuc için doktoru aradım sorun yok dedi internetten baktım hamilelerde kan değerlerinin yüksek çıkması normalmiş o da yetmedi hemşire arkadaşa gönderdim sonuçları sıkıntı yok dedi sende takma kafana stresden de değerler yüksek çıkarmışDegerlerin normal miydi? Benim degerler almis basini gitmis. Doktor tam 65 farkli seye bakmis idrar kulturu haric.onun sonucu cikmamis daha. O degerlerde de bi suru cincik cikmis. İdrar tahlili lokosit maksimum 5 olmasi gerekirken 42 gorunuyo bende