2017 EKİM Anne adayları

41 kere maşallah gerçekten bebeğe benzemeye başladılar demekki :) Ayakları falan baya belli olmaya başlamış dahada heyecan bastı şimdi :) Allahım çok zor günlerden geçtik ,artık şimdi sağ salim kucagimiza aldığımız günleride göstersin, amin...
Ya doktor o yönden görüntü vermedi daha maşallah ayakları daha belliydi göbek kordonunu faln gördüm ya çok heyecanlandm inan ki bide hızlı hızlı atıyor kalbi veren Rabbim e şükürler olsun Allah ım olmayanlarda nasip etsn inslh..

MAŞALLAH CANIM KOCAMAN OLMUŞ, BENDE ÇOK HEYECANLANDIM HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA DA ALIRIZ İNŞALLAH :anne:
İnslh canm ya :) haber verin gittikçe bni 3 hafta sonra çağırdı o zamana tam br insan gbi görünr artk. Nasl mutluyum anlatamam ya çok şükür :)))

altı hafalık gebeliğinde yoğun kaygı ve anksyete yaşayan varmı varsa nasıl başa çıkyor lütfen yazın

Benim doktorum il dışında ama mesafe yaklaşık bi bucuk saat. Test sonuclarimi whatsapptan yorumladi pek soru soramadim. Tek kullanimlik bi ilac ismi verdi onu kullanip bol bol su icicem
Senin sonuçta mi benimkine benziyordu bna vermedi daha önce idrarda yanma var demistm bol su iç dedi ama smdi yok testi o yanma olduğu zaman verdm böyle çıkmış anlamadm referans aralığı yok karşısında . Zatn olsa bile vermem dedi ki doktorum ilk 3 ay ilaç yok diyor hep

Senin sonuçta mi benimkine benziyordu bna vermedi daha önce idrarda yanma var demistm bol su iç dedi ama smdi yok testi o yanma olduğu zaman verdm böyle çıkmış anlamadm referans aralığı yok karşısında . Zatn olsa bile vermem dedi ki doktorum ilk 3 ay ilaç yok diyor hep
Benim lökosit 5-6 farkli olarak digerleri benzer. Ben de kararsizim.icip icmeme konusunda ama ilerlerse diye korkuyorum. Doktorum alaninda iyi bir doktor

Degerlerin normal miydi? Benim degerler almis basini gitmis. Doktor tam 65 farkli seye bakmis idrar kulturu haric.onun sonucu cikmamis daha. O degerlerde de bi suru cincik cikmis. İdrar tahlili lokosit maksimum 5 olmasi gerekirken 42 gorunuyo bende
Bende de lokosit yüksek çıktı bugün tekrarladık tahlili sonuc için doktoru aradım sorun yok dedi :KK76:internetten baktım hamilelerde kan değerlerinin yüksek çıkması normalmiş o da yetmedi hemşire arkadaşa gönderdim sonuçları sıkıntı yok dedi :eğlence:sende takma kafana stresden de değerler yüksek çıkarmış:halay:

X