2017 EKİM Anne adayları

Bende gittim doktora yeniden
Sata göre 8+2 doktorun söylediği 7+3 bir hafta geriden geliyor şimdilik
kirmizigitar kirmizigitar gibi şimdiden göbeğim çıktı benimde
Boy 1.68 kilo 58

Kızlarrrrre çok şükür hamdolsun duyduk tospağanın kalbini kendisini de gördük allahım her isteyene yaşatsın inşallah inanılmaz güzel bişey 7+2 olmuşuz

Hayirli olsun canim son adet tarihine gore mi 7+2sin ben de gidicem de ona gore gideyim kalp atisi icin

Kızlarrrrre çok şükür hamdolsun duyduk tospağanın kalbini kendisini de gördük allahım her isteyene yaşatsın inşallah inanılmaz güzel bişey 7+2 olmuşuz
Çok çok çok sevindim gözün aydın canım rabbim herkeze versin inşallah bu güzel haberi alacağımıza emindim valla mutlu oldum senin adına çokça :KK50:

aramızda 1 gün var o zaman , ama tahmini doğum tarihi söylememişti bana unuttumda sormayı heyecandan , bebişimin kalp atışını duyunca :) ultrason kağıdındada yazmıyor
Evet çok heyecanli yaaa ....nasil atiyor ya maşallah mucize resmen elim ayağım kilitlendi kadin yazdi kağıda saglik ocagina verecekmisiz :)
Yaaa ayniyiz demek ki :))))

Canlar doktoruma gittim geldim çok şükür bir sıkıntı yokmuş 8+1 olmusuz keyfi yerindeydi . Allahım korusun:nazar: tahlil sonuclarimda iyi çıkti hiç bir sorun yok gbi sadece HCT dusuk o ne bilgisi olan varmı bnde hep düşuk çıkar o :63:
Gözün aydın canım :) Benimde kontrolüm cumartesi,heyecanlıyım :) Beklenen doğum için ne dedi doktorun aramızda bir gun var seninle.. Sata göre cumartesi 8+6 olacak insalllah bakalım doktorum ne diyecek..Bir an evvel geçse şu günler buyuse bebeklerimiz sağlıkla, sabırsızlanıyorum :)

Himm birden dokuz kutu alabiliyoruz yani iyiymis cunku çabuk biter benim evimin hemen altında da aile saglik merkezi var yazdiririm hemen ben de cikartirayim o zaman
Evet canm bnde birazdan gidecegm yazdirayim da toptn alaym bari onlami ugrasaym. Ya bn şaşkınlıkla ilaç alacagm şifre kağıdını almamism sekreterden onu öyle verirlermi ? progestan faln yazmıştı doktor. Bu arada progestani ve coraspini 30. Haftaya kadr kullanackmism folik asiti sormayı unuttum onu keser belki 14.haftada

Son düzenleme:
Bende gittim doktora yeniden
Sata göre 8+2 doktorun söylediği 7+3 bir hafta geriden geliyor şimdilik
kirmizigitar kirmizigitar gibi şimdiden göbeğim çıktı benimde
Boy 1.68 kilo 58
Sata gore yapmayin hesaplamayi:) lekelenmelerin ne alemde? Bende bugun basladi bi kahveye yakin leke hayir olsun. Tahlil sonuclarimi aldim vala yerle bir olmus ortalik yarin aksam gidixem doktora. İdrarda enfeksiyon cikmis akintilar ondan mi acaba

Gözün aydın canım :) Benimde kontrolüm cumartesi,heyecanlıyım :) Beklenen doğum için ne dedi doktorun aramızda bir gun var seninle.. Sata göre cumartesi 8+6 olacak insalllah bakalım doktorum ne diyecek..Bir an evvel geçse şu günler buyuse bebeklerimiz sağlıkla, sabırsızlanıyorum :)
Canm benm bugn sata Gore 8+5 . Tahmini doğum hc konuşmadı daha bnde sormadm zaten bna kesenin durumunu söylüyor boyunu ölçüyor ilaclarimi tembihliyr her seferinde başka bise demiyo :) şimdilik işte bakalm bir dahaki ne 3 hafta sonra cagrdi bnde ayın 27sinde gidecem. İnslh sende guzl haber al gel :)

X