- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.821
bakalım bugün belli olur sanırım. teşekkür ederim. kalp atışını ne zaman duyuyoruz pekiKesenin görünmesi lazım ultrasonda farklı çıkabiliyor haftası
Canım bebek göründükten sonra keseyi ölçmüyorlar ki bebeği ölçüyorlarama her gün 1 mm büyüyormuş kese. bu arada siz bebekten ben keseden bahsediyorum sanırım
Bende onu diyorum 18 mm ne kadar buyuk bebek oluyo oyle bizimkiler bit kadar kalmis diyorum:)Canım bebek göründükten sonra keseyi ölçmüyorlar ki bebeği ölçüyorlar
Benim doktorum dinletmedi hiç 6. Haftada ultrasonda gösterdi bebeğe zararlı ses açmıyorum dedi bugün kontrol vardı yine dinletmedi gösterdi sadecebakalım bugün belli olur sanırım. teşekkür ederim. kalp atışını ne zaman duyuyoruz peki
Doktorum sat a gore yapmadi hesabi benim keseye ve bebege gore yapti bilgisayara da son adeti 9 ocak mi ne girdi.benimde tıpkı sizin gibi..9 haftalık olmamız gerekiyordu ama 7 haftalıkmış. doktorum hep geç gelişiyor diyip duruyor.sizinkide mi geç döllenme acaba?
İki haftada 10 mm büyümüşBende onu diyorum 18 mm ne kadar buyuk bebek oluyo oyle bizimkiler bit kadar kalmis diyorum:)
ozaaman benim doktor bana hiç bilgi vermiyor sinir oldumCanım bebek göründükten sonra keseyi ölçmüyorlar ki bebeği ölçüyorlar
sanırım artık benimkide keseye ve bebeğe göre yapacak.. çünkü ondan önce hep son adet tarihime göre yapıldı. öyle olumsuz şeyler söylediler ki ilk ay ağlayarak geçtiDoktorum sat a gore yapmadi hesabi benim keseye ve bebege gore yapti bilgisayara da son adeti 9 ocak mi ne girdi.
Sat a gore hesap mi yapilirmis ya:) benim adetimsanırım artık benimkide keseye ve bebeğe göre yapacak.. çünkü ondan önce hep son adet tarihime göre yapıldı. öyle olumsuz şeyler söylediler ki ilk ay ağlayarak geçti
Rahmin icinde ise sogan kuru yapsaydin keske icindekine ise yariyor benimki duvarinda oldugu icin sogan kuru ise yaramiyor benimde ilk gebelik ve 2 cm diye almadilarRahmin icinde canim b3n de aldirmak istedim hic doğum yapmamissin bir de 2.5 cm dediler ama ilk gebeligimde 5.5 _6 cm olmuştu simdi de kese miyoma yakin
benimki düzenli olduğu içinmi acaba öyle yaptılar... o zaman size kesin dış gebelik diyiverirlerdiSat a gore hesap mi yapilirmis ya:) benim adetim
Hic duzenli degil bir onceki hamileligimde sat mayisti hamile kaldigim ay agustos dusunsene sat a gore hesapladiklarinj:)
Allahtan doktorum iyi o konuda hic korkutmuyo beni zaten dis gebelik demeesine imkan yok agustos sonuydu 226 cikmisti kan sonucu:)benimki düzenli olduğu içinmi acaba öyle yaptılar... o zaman size kesin dış gebelik diyiverirlerdi
Keseye göre aramızda 2 gün var cnm :)
İmzaya bakma bugünmü 6+3 dedi cnm benimkide bugün 6+5 işte :)Ya dr 6+3 dedi tarihe göre imza 7 hafta gosteriyor :)
Bn geldim canm çok şükür br sorun yok iyiymis :) sn ne yaptnİnşallah ya eşimi bekliyorum dru aradm gel dedi eşim görevden gelince gtcez
Evet canm doktor bna bugn 3 aylık çıkardı aile hekimine yazdırıp 9 kutu alacagm. :)Canim siz ogneler icin rapordan falan bahsediyordunuz daha cok almak icin mi oluyor o
O kadr çok etkileniyorsa giyme canm arkadaşlar süngerli yarm atletten bahsediyor onu br dene istersen.valla acısı olmasa ben şişmesinden memnunum ama çok acıyor ya dokunamıyorum birde destekli sütyen taktığım için onunda kenarları batıyor daraltıyor içimi valla birde yanıyorlar ya çok
bana da 3 hafta sonrasına verdi randevu 1 haftayı geçirdim kaldı 2 haftaaa.... çok zormuş valla . çok merak ediyor insan neler oluyor diyeYazilanlari okuyunca sabirsizlaniyorum hastaneye gitmek icinhaftaya kadar nasil dayancam