-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.841
ayy inşallah canım haftalar geçmiyor ya resmenRabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yasi en buyuk boyu en minnaklardan biri benim sanirim:) yas 30 boy 150 kilo 51
Dun dedi 6+3 gördü ultrason dedi....22 Ekim 2017 çıktısı verdi :)İmzaya bakma bugünmü 6+3 dedi cnm benimkide bugün 6+5 işte :)
Kızlarrrrre çok şükür hamdolsun duyduk tospağanın kalbini kendisini de gördük allahım her isteyene yaşatsın inşallah inanılmaz güzel bişey 7+2 olmuşuzGüzel dualarına bolca amin diyorum
Evet canım normal udrasonla duyduk çok şükür
aramızda 1 gün var o zaman , ama tahmini doğum tarihi söylememişti bana unuttumda sormayı heyecandan , bebişimin kalp atışını duyunca :) ultrason kağıdındada yazmıyorDun dedi 6+3 gördü ultrason dedi....22 Ekim 2017 çıktısı verdi :)
Senin sat kaçtıki ? seninki baya ilerlemiş benımkı minnak kalmış ya 9 ocak sat benim bugün 6+5 olduBende gittim doktora yeniden
Sata göre 8+2 doktorun söylediği 7+3 bir hafta geriden geliyor şimdilik
kirmizigitar gibi şimdiden göbeğim çıktı benimde
Boy 1.68 kilo 58
Ohh ohh rahatladın hadi gözünaydın :)Kızlarrrrre çok şükür hamdolsun duyduk tospağanın kalbini kendisini de gördük allahım her isteyene yaşatsın inşallah inanılmaz güzel bişey 7+2 olmuşuz
Kızlarrrrre çok şükür hamdolsun duyduk tospağanın kalbini kendisini de gördük allahım her isteyene yaşatsın inşallah inanılmaz güzel bişey 7+2 olmuşuz
Senin sat kaçtıki ? seninki baya ilerlemiş benımkı minnak kalmış ya 9 ocak sat benim bugün 6+5 oldu
çokta biişe yokmuş aslında4 ocaktı canım
çokta biişe yokmuş aslında
İnş cnm :)Zamanla seninde arası kapanır kuzum merak etme
Çok çok çok sevindim gözün aydın canım rabbim herkeze versin inşallah bu güzel haberi alacağımıza emindim valla mutlu oldum senin adına çokçaKızlarrrrre çok şükür hamdolsun duyduk tospağanın kalbini kendisini de gördük allahım her isteyene yaşatsın inşallah inanılmaz güzel bişey 7+2 olmuşuz
Evet çok heyecanli yaaa ....nasil atiyor ya maşallah mucize resmen elim ayağım kilitlendi kadin yazdi kağıda saglik ocagina verecekmisiz :)aramızda 1 gün var o zaman , ama tahmini doğum tarihi söylememişti bana unuttumda sormayı heyecandan , bebişimin kalp atışını duyunca :) ultrason kağıdındada yazmıyor
Himm birden dokuz kutu alabiliyoruz yani iyiymis cunku çabuk biter benim evimin hemen altında da aile saglik merkezi var yazdiririm hemen ben de cikartirayim o zamanEvet canm doktor bna bugn 3 aylık çıkardı aile hekimine yazdırıp 9 kutu alacagm. :)
Gözün aydın canım :) Benimde kontrolüm cumartesi,heyecanlıyım :) Beklenen doğum için ne dedi doktorun aramızda bir gun var seninle.. Sata göre cumartesi 8+6 olacak insalllah bakalım doktorum ne diyecek..Bir an evvel geçse şu günler buyuse bebeklerimiz sağlıkla, sabırsızlanıyorum :)Canlar doktoruma gittim geldim çok şükür bir sıkıntı yokmuş 8+1 olmusuz keyfi yerindeydi . Allahım korusuntahlil sonuclarimda iyi çıkti hiç bir sorun yok gbi sadece HCT dusuk o ne bilgisi olan varmı bnde hep düşuk çıkar o
Evet canm bnde birazdan gidecegm yazdirayim da toptn alaym bari onlami ugrasaym. Ya bn şaşkınlıkla ilaç alacagm şifre kağıdını almamism sekreterden onu öyle verirlermi ? progestan faln yazmıştı doktor. Bu arada progestani ve coraspini 30. Haftaya kadr kullanackmism folik asiti sormayı unuttum onu keser belki 14.haftadaHimm birden dokuz kutu alabiliyoruz yani iyiymis cunku çabuk biter benim evimin hemen altında da aile saglik merkezi var yazdiririm hemen ben de cikartirayim o zaman
Sata gore yapmayin hesaplamayi:) lekelenmelerin ne alemde? Bende bugun basladi bi kahveye yakin leke hayir olsun. Tahlil sonuclarimi aldim vala yerle bir olmus ortalik yarin aksam gidixem doktora. İdrarda enfeksiyon cikmis akintilar ondan mi acabaBende gittim doktora yeniden
Sata göre 8+2 doktorun söylediği 7+3 bir hafta geriden geliyor şimdilik
kirmizigitar gibi şimdiden göbeğim çıktı benimde
Boy 1.68 kilo 58
Canm benm bugn sata Gore 8+5 . Tahmini doğum hc konuşmadı daha bnde sormadm zaten bna kesenin durumunu söylüyor boyunu ölçüyor ilaclarimi tembihliyr her seferinde başka bise demiyo :) şimdilik işte bakalm bir dahaki ne 3 hafta sonra cagrdi bnde ayın 27sinde gidecem. İnslh sende guzl haber al gel :)Gözün aydın canım :) Benimde kontrolüm cumartesi,heyecanlıyım :) Beklenen doğum için ne dedi doktorun aramızda bir gun var seninle.. Sata göre cumartesi 8+6 olacak insalllah bakalım doktorum ne diyecek..Bir an evvel geçse şu günler buyuse bebeklerimiz sağlıkla, sabırsızlanıyorum :)