- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.801
evet ama doktorumuz daha küçük dedi 7 haftalık yani miniğim.. ama inşallah kapatırız farkıVay canına seninki 9. hafta diye gözüküyor
Canım herkese farklı şey fayda ediyor. Ben çubuk krakerle dolanıyorum hafif bulantıda ağzıma atıyorum hemen. Mide boşluğu gibi bir bulantı olduğunda ayva yiyorum. Midem ağzıma gelecek gibi olduğunda portakal dilimleyip üstüne tuz döküp yiyorum hemen geçiyor.kızlar bende bulantıdan ölücem galiba ya ne yapsam geçmiyor ne yapıcam böyle bilmiyorum, çalışıyorum o kadar zor oluyor ki önerebileceğiniz bir şey var mı?
Canım herkese farklı şey fayda ediyor. Ben çubuk krakerle dolanıyorum hafif bulantıda ağzıma atıyorum hemen. Mide boşluğu gibi bir bulantı olduğunda ayva yiyorum. Midem ağzıma gelecek gibi olduğunda portakal dilimleyip üstüne tuz döküp yiyorum hemen geçiyor.
Son adet tarihin ne cnm senin benim ki 9 ocak bugün 6+5 oldu :) aramızda o zaman 2-3 gün filan var keseye göreevet ama doktorumuz daha küçük dedi 7 haftalık yani miniğim.. ama inşallah kapatırız farkı
sen artık sata göre değilde doktorun ultrasonda gördüğü haftasını hesaplıyorsun sanırım dimiSon adet tarihin ne cnm senin benim ki 9 ocak bugün 6+5 oldu :) aramızda o zaman 2-3 gün filan var keseye göre
Aynen , doktor keseye göre söylüyor :)sen artık sata göre değilde doktorun ultrasonda gördüğü haftasını hesaplıyorsun sanırım dimi
benim son adet tarihim 28.12.2016 . Doktorum geç döllenme geç gelişim diyor..Son adet tarihin ne cnm senin benim ki 9 ocak bugün 6+5 oldu :) aramızda o zaman 2-3 gün filan var keseye göre
18 mm ne kadarlik ki?Bugün tekrar doktora gittik 18 mm olmuş miniğim doğum tarihi iki gün önce görünüyor ultrasona göre4 hafta sonra tekrar gel dedi doktor amcamız
arayı kapatır acele etme sağlıklı olsunda cnm benım :)benim son adet tarihim 28.12.2016 . Doktorum geç döllenme geç gelişim diyor..
Benim de son adet 29 aralik. Su an 7 haftalik doktorun hesabina gore. Sata gore hesaplasaydik epey buyuktu:)benim son adet tarihim 28.12.2016 . Doktorum geç döllenme geç gelişim diyor..
1.8 cm 2 cm yakın18 mm ne kadarlik ki?
benimde tıpkı sizin gibi..9 haftalık olmamız gerekiyordu ama 7 haftalıkmış. doktorum hep geç gelişiyor diyip duruyor.Benim de son adet 29 aralik. Su an 7 haftalik doktorun hesabina gore. Sata gore hesaplasaydik epey buyuktu:)
benimkide en son geçtiğimiz ctesi 16 mm ydi1.8 cm 2 cm yakın
8+3 haftalık göründü ultrasonda :)18 mm ne kadarlik ki?
Benimkine 0,63 cm dedibenimkide en son geçtiğimiz ctesi 16 mm ydi
Evet boyut olarak öyle hafta olarak 8+31.8 cm 2 cm yakın
Kesenin görünmesi lazım ultrasonda farklı çıkabiliyor haftasıkızlar merhaba benim de adet gecikmemim 10. günü çıktı gebeliğim. 105 hcg di kanda geçen cumartesi. benim bugün doktor kontrolüm var sizce görebilir miyim keseyi. çok merak ediyorum benim de geç döllenme oldu sanırım sat 16 ocaktı benim
ama her gün 1 mm büyüyormuş kese. bu arada siz bebekten ben keseden bahsediyorum sanırımBenimkine 0,63 cm dedi2 gün önce
Keseyi değil bebeği ölçüyor doktor , sizin ki keseyi ölçtüyse bilemicemama her gün 1 mm büyüyormuş kese. bu arada siz bebekten ben keseden bahsediyorum sanırım