- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.781
Agrilar beni genelde korkutmuyor da... ben sese takildim...hiçbirşey olmaz Allahın izniyle merak etme.çok okuma insan okudukça dahada çok siniri bozuluyor .benim ilk kızımda doktorum bana artık internetten bişeyler okuyorum diye çok kızıyordu.sen internetten oku zamanı gelince evde doğur derdi.
Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize.Ben yarın sana haber veririm ,ağrılarım benimde var yani korkmayalım.
Rahmin icinde canim b3n de aldirmak istedim hic doğum yapmamissin bir de 2.5 cm dediler ama ilk gebeligimde 5.5 _6 cm olmuştu simdi de kese miyoma yakinBenimde var miyom aldirmak istedim kucuk diye almadilar insallah buyumez gebelik suresince senin nerede rahmin icinde mi disinda mi duvarinda faln mi?
bence ses tamamen makina ile alakalı.ben bir önceki hafta gıtmıstım o zaman 5+6 ydı.Doktor çok derinden alıyorum demişti bende çok derinden olmasına takılmıştım.İnan duysaydında başka şeye takıcaktın biz şu an herşeye evham yapmaya hazırız.Agrilar beni genelde korkutmuyor da... ben sese takildim...
Canim siz ogneler icin rapordan falan bahsediyordunuz daha cok almak icin mi oluyor oAynen canm biraz öyle oldu umarm kalır iskelet gbi halimden memnun değilim en azından 50 kilo olmam lazm :)
Hoşgeldin balım , İmza alanınıda etiketle bari :) Ağrılarla başa çıkıyoruz kuzum ne yapalım 6+5 :) benimkideMerhaba güzel anneler bende geldim...THEY- in önerisiyleee... Nasıl gidiyor hamilelikk?
İnsallah hersey yolundadir ya rabbim yavrularimizi bagislasin nolurbence ses tamamen makina ile alakalı.ben bir önceki hafta gıtmıstım o zaman 5+6 ydı.Doktor çok derinden alıyorum demişti bende çok derinden olmasına takılmıştım.İnan duysaydında başka şeye takıcaktın biz şu an herşeye evham yapmaya hazırız.
Amin canım inşallah.Ağrılarını sen sormuşmuydun doktoruna.İnsallah hersey yolundadir ya rabbim yavrularimizi bagislasin nolur
Canim mayhoş ekşi elma iyi geliyorkızlar bende bulantıdan ölücem galiba ya ne yapsam geçmiyor ne yapıcam böyle bilmiyorum, çalışıyorum o kadar zor oluyor ki önerebileceğiniz bir şey var mı?
Duyarsin canım Allahın izniyle tren geçiyor gibi çok değişik ben de 18 martta gidicem ve 2 ay 3 haftalık olmuş olacak çok heyecanlıyım zaman gelmiyor gibi
İmza alanı derken ? Mazur görün beni hiç duymadımHoşgeldin balım , İmza alanınıda etiketle bari :) Ağrılarla başa çıkıyoruz kuzum ne yapalım 6+5 :) benimkide
Bak şu linke https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-detailsİmza alanı derken ? Mazur görün beni hiç duymadımBende hep bulantı var Bebişin kalp atışını duydunuz mu
Kanama olmadigi surece normal demisti bana. Olacak annesin sen aliss korkma dedi:)Amin canım inşallah.Ağrılarını sen sormuşmuydun doktoruna.
Tuzlu kraker ye canım benm sürekli çantamda çok iyi geliyorkızlar bende bulantıdan ölücem galiba ya ne yapsam geçmiyor ne yapıcam böyle bilmiyorum, çalışıyorum o kadar zor oluyor ki önerebileceğiniz bir şey var mı?
çok teşekkür ederimBak şu linke https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details
linke gir oraya son adet tarihini gir çıkacak ve kaydet :)
Evet cnm 2 gün önce duydum :)
Vay canına seninki 9. hafta diye gözüküyorçok teşekkür ederimBenim bebiş geriden geldiği için sadece kalp atımlarını babası gördü
İyi bari canm bnm diğer gebeligimde sigmiyordu almistm yeni ama bunda şişmedi hepside oluyo :) bnmde göğsüm yok malesf
Canım bizim burda Pazar da bile satılıyor İnan yani heryerde kolaylıkla bulursun ben iç çamaşır dükkanından almıştım direk dolgulu yarım atlet dedim verdiler sporcu sütyeni diye de geçiyor adıNereden aldınız acaba ?