2017 EKİM Anne adayları

Aminnnn.. sn iğne kullanıyormuydun?? Bnm sezaryen olursa 38+larda olucak eylül 22den sonra yani . Normal çok istiyorum ama doktorum riskli buluyo o yüzden risk almak istemiyorz hayırlısı
Yok ben iğne kullanmadım.
Benim sorunum daha önce rahimden ameliyat geçirmiş olmak (Bikaç dr normale engel değil yapan var dedi, bazısı rahmin yırtılır dedi) İlk 4ay kanamalı gebelik geçirdim, plasentada halaa kan gölcükleri var, gebeliğin başından beri progestan kullandım son bir aydır dozunu düşürebildik, bebeğimin başı haftasına göre büyük,,, sebep çok aslında.
Bizim 27eylül evlilik yıldönümümüz. O zamana kadar beklerse o tarihte belki sezaryen isterim hem çok büyüdüğü için :)
hayırlısı

Kızlar bende değişmeye karar verdim boyayı çok bunaltıcı bir renk eşyayı beyaZda alsam hiç hzuur vermedi renk bana yeni aeçtiğim renk tam istediğim gibi:):) 4713 te ki pembeye boyatcam.çok tatlış bi tül beğendim onun altına güneşlik olarak stor mu alayım sizce yoksa normql güneşlik perde mi.

Evinin başka odalarında stor perde var mı benim olmadığı için kullanışlı olur mu bilmiyorum. Mobilyaların sade ise stor olabilir aslında. Duvarlara çok fazla aksesuar takıcaksan ama benim fikrim tabi sade güneşlik ve perde yeterli olur.

Stor ve zebra kullandım ama nedense sevemıyorum ama tül güneşlik perde öyle değil istediğin gibi makınaya atıp yenıden asıyosun mis gibi oluyo stor veya zebra taktırsam silmekle ığraşcam senede bir kuru temizleme olayı fılan.

bnmde tüller sık yıkanıo storlar öyleee duruo bide geçen çocuklar storların ipine dolanıp boğuluo die haber çıktı ya stor takarsan bile ipini yuksrı bi yere sabitle

Günaydın hanımlar,

Size birşey sorucam ben şuan çalışıyorum 34+0 haftalığım. 37de izne çıkmam gerekiyor ya. 37+6 bittiğinde mi yok 37+0 da mı izne çıkmış olmam gerekiyor. Kafam karıştı biri beni aydınlatsın :)

37. haftayı doldurman gerekiyor diye biliyorum ben canım. Yani dediğin gibi 37+0 da doktora gitmen lazım. Tabi doktor ultrasonda yazan haftaya göre mi veriyor bilmiyorum. Benimki sat a göre bir kaç gün geri çıkıyor çünkü kontrollerde cihazda.

Çalışmıyorum ama Bendeki gebelik uygulamasında 37+0 gösteriyor.

Eklentiler

• IMG_1127.PNG
    119,2 KB · Görüntüleme: 41
37 dolduğunda çıkman gerekio 37+1 37+2 diyr giden hafta 38. haftan olmuş oluo yani 37+0da ayrılcaksn canım

37 dolduğunda çıkman gerekio 37+1 37+2 diyr giden hafta 38. haftan olmuş oluo yani 37+0da ayrılcaksn canım
Çalışmıyorum ama Bendeki gebelik uygulamasında 37+0 gösteriyor.
Teşekkür ederim bilgiler için kızlar :)

Ben de igne kullanyrm.doger dogumum sezaryan oldugu icin bu da sezaryan olacak.doktor doguma kadar göbekten vurmaya devam et dedi.büyük ihtimal 1 Gün oncesinden vurunma der

Kızlar merhaba bir sorum var sizlere dün 32 haftalıktım 33 girdim bugün ve dün kontrolüm vardı.
Doktor baktı, radyoloji uzmanından da ölçüm istedi sonuç herşey normal sadece biraz iri kilolu bebek olabilir dediler. Telefondaki gebelik takviminde de bu haftada bebeğin kafasının daha hızlı büyüdüğünü söylüyor ama yinede değerlerimi atıyorum sizce nasıl?

benim 31+6 da 1800 gr mış :) bnm çocuk iskeletten ibaret doğcak diye korkuyorum bazen ztn ölçümlerin haftaları yanlarında yazıo canım bak senin ki bariz ileri bnm kafası 1 2 hafta geri çıkıo fln her bebek farklı kimi iri kimi ufak sıkıntı olsa doktorun söylerdi elbet

Ay içime oturdu dün sorma gittiğim hastanede ve doktorumda gayet iyi, ben çok fazla özen gösteriyorum beslenmeme. Karın çevresi ve baş çevresi uyumlu bebeğin gelişimi önden gidiyor ne güzel dedi. Lakin takıldı aklıma bir kere tabi söylerdi birşey olsa Allah korusun ama sormak istedim böyle olan varmı diye. Benim 29+3 te 1840 gr dı. Bol protein ve hurma, ceviz,badem,fındık yememe bağladım. Bilmiyorum iste içime kurt düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…