2017 EKİM Anne adayları

Sirt ustu mu yatiyorsun canim oda kabiz yapiyo bizi bebek baski yaptigi icin ben kayisi kurusu yiyince her gun cikiyordum bayagi aktiflestiriyo metabolizmayi hergun yemek lazim birde

Hep soluma yatıyorum riskli dedikleri için hamileliğim boyunca hiç sırt üstü yatmadım. Geçen hafta idrar yolları enfeksiyonu için doktor antibiyotik vermişti. Sanırım o yaptı beni kabız. İlaç bitti şimdi yavaş yavaş düzene girer sanırım her sabah ve akşam kuru kayısı yemeye devam ediyorum yinede.

Kızlar bu arada sırt üstü yatma olayını doktoruma sordum dümdüz sırt üstü yatmak evet tehlikeli dedi ama 2 yastık alırsın öyle yatarsın hiçbişe olmaz dedi. Sol önerilir daha çok evet ama kasmaya gerek yok sağa da dönük yatarsın 2 yastıkla sırt üst de yatarsın dedi.

Suan biraz rahatladim.9 aylik bebegin olme ihtimalini sirt ustu yatmaya bagladiklarini ogrendigimden beri ne saga yatiyorm ne sirt ustu yatiyorum.resmen iki gündür sol tarafim uyusmustu artik:))

Suan biraz rahatladim.9 aylik bebegin olme ihtimalini sirt ustu yatmaya bagladiklarini ogrendigimden beri ne saga yatiyorm ne sirt ustu yatiyorum.resmen iki gündür sol tarafim uyusmustu artik:))
Canım valla doktorum aynen şöyle dedi 'Bebek kilo alsın büyüsün die sola yatılmasını söylüyoruz ha bebeğin kilosunda bi sıkıntı yok şuan da sırt üstü sağa dönük sola dönük yatabılırsın.sırt üstü için tek şart ıkı üc yastk olması gerekıyor dedi. İnternetten çok okuduguna duyduklarona kulak asma dedi.

Bu arada bebeğimin odasını boyattım katalogda gözüktüğü gibi değilmiş hiç çok koyu oldu tekrar boyatcam bu hafta :KK43: oysa ki en açık pembe iatemiştimEki Görüntüle 2038532
Bence de renk çok tatlı olmuş, içine de açık renkli mobilya aldınız mı ferah olur, güle güle kullan canım şimdiden.

Kızlar bu arada sırt üstü yatma olayını doktoruma sordum dümdüz sırt üstü yatmak evet tehlikeli dedi ama 2 yastık alırsın öyle yatarsın hiçbişe olmaz dedi. Sol önerilir daha çok evet ama kasmaya gerek yok sağa da dönük yatarsın 2 yastıkla sırt üst de yatarsın dedi.
Evet bu güzel haber sağol bizi de aydınlattığın için canım

Canım valla doktorum aynen şöyle dedi 'Bebek kilo alsın büyüsün die sola yatılmasını söylüyoruz ha bebeğin kilosunda bi sıkıntı yok şuan da sırt üstü sağa dönük sola dönük yatabılırsın.sırt üstü için tek şart ıkı üc yastk olması gerekıyor dedi. İnternetten çok okuduguna duyduklarona kulak asma dedi.

Bende sirt ustu yatamiyorum zaten bazen belimi dinlendiriyodum sadece zaten rahat nefes alamiyoruz artik sirtustu

Benim oğlum olacağı için bu tonun mavisine boyadım odasını mobilyalarını ve perdeyi beyaz ve krem tonlarında kullandım. Çok güzel oldu, çok içime sindi. Duvara da bi kaç tane krem tonlarında raf almayı düşünüyorum. Bu şekilde değerlendirirsen sen de çok güzel olur bence seninki kiz bi de ayyy çok tatlı olur. :)

Canım fotograf yukleyebilir misin?

Doktorum bana benzetti annemlerde baktı annesi gibi burnu agZı dediler ama hayırlısı dem hep sağlıklı olsunda. Bide canım ben muayeneden 1 saat önce çok hafif kahvaltı yaptım sonra bi fıstıklı çikolata yedim hareketlendirdim bi dene belki yarar ☺️☺️İnşallah görürsün sende
Sağlıkla kucağımıza alırız inş o günleri de görürüz, kız işte meraktan ya en son 4 5 aylıktı yüzünü gördüm yarın görürüm inş, annesine benzeyen minnoş :))

7ay hiç sıkılmadan evde yatış halinde gebelik geçiren ben, son zamanlarda çok sıkılır oldum ya. Sizde de öyle mi. Off ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Çıkıp gezmek istiyorum eşime sarıyorum sürekli.

7ay hiç sıkılmadan evde yatış halinde gebelik geçiren ben, son zamanlarda çok sıkılır oldum ya. Sizde de öyle mi. Off ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Çıkıp gezmek istiyorum eşime sarıyorum sürekli.

Ben hiç yatmadım hatta hergun gezdim desem yeridir ama bu aralar eşim çok gözüme batıyor :) duşakabini temizliyorum gidip duş alıyor diye sinir oluyorum. Kahvaltı hazırlıyorum az yiyor diye sinir oluyorum :) ay adama taktım kafayı gözünün üstünde kaşı var diye sinir olacam yakında. Gebelik haftasıyla mı ilgili hormonlarla mı bilmiyorum ama adam evde yokken de üzülüyorum niye öyle davrandım diye

Aynen bnde oyleym catlicam sıkıntıdan yat yatamiyon otursm oturamiyom. :/

Canm snin doğum kaçıncı haftada ayın kacinda olucak tahmini??

IMG_3234.JPG
Kızlar bayramdan dolayı englısh homeda çok hoş indirmler vardı ben de hastane odasını akendim süsleyeceğim için bişeyler aldım hemde daha sonra bebek odasında aksesuar olarak kullanıcam bakın mutlaka eğer siz yapıcaksanız baya iyi indirim vardı

Ben hiç yatmadım hatta hergun gezdim desem yeridir ama bu aralar eşim çok gözüme batıyor :) duşakabini temizliyorum gidip duş alıyor diye sinir oluyorum. Kahvaltı hazırlıyorum az yiyor diye sinir oluyorum :) ay adama taktım kafayı gözünün üstünde kaşı var diye sinir olacam yakında. Gebelik haftasıyla mı ilgili hormonlarla mı bilmiyorum ama adam evde yokken de üzülüyorum niye öyle davrandım diye
Hep hormonlardan. Dün haberlerde sokakta müzik aleti çalan Suriyeli bir çocuk çıktı. Yarım saat hüngür hüngür ağladım. Hayat niye adaletli değil diye eşime çıkıştım. Adam ne yapacağını şaşırdı. Bugünse dünkü halime şaştım. Şu haftaları da bir atlatsaydık.
Canm snin doğum kaçıncı haftada ayın kacinda olucak tahmini??
Geçen çarşamba kontroldeydim. Doktor konuşmak için erken dedi. Bayramdan sonraki hafta görüşeceğiz.
Planlı sezaryen olmayacak gibi. Sancıları görmek, ne kadar ne yapabilirim kendime ve bebeğine şans vermek istiyorum. Baktım olmuyor, o zaman sezaryen olsun istiyorum. Normal Doğumdan korksam da Sonradan keşke yada acaba dememek için bir deneyelim istedim, sezaryen olmam için birsürü sebep olsa da...
Rabbim doğru yolu göstersin

Hep hormonlardan. Dün haberlerde sokakta müzik aleti çalan Suriyeli bir çocuk çıktı. Yarım saat hüngür hüngür ağladım. Hayat niye adaletli değil diye eşime çıkıştım. Adam ne yapacağını şaşırdı. Bugünse dünkü halime şaştım. Şu haftaları da bir atlatsaydık.

Geçen çarşamba kontroldeydim. Doktor konuşmak için erken dedi. Bayramdan sonraki hafta görüşeceğiz.
Planlı sezaryen olmayacak gibi. Sancıları görmek, ne kadar ne yapabilirim kendime ve bebeğine şans vermek istiyorum. Baktım olmuyor, o zaman sezaryen olsun istiyorum. Normal Doğumdan korksam da Sonradan keşke yada acaba dememek için bir deneyelim istedim, sezaryen olmam için birsürü sebep olsa da...
Rabbim doğru yolu göstersin
Aminnnn.. sn iğne kullanıyormuydun?? Bnm sezaryen olursa 38+larda olucak eylül 22den sonra yani . Normal çok istiyorum ama doktorum riskli buluyo o yüzden risk almak istemiyorz hayırlısı

Eki Görüntüle 2038710 Aaa bu aradaaa lohusa terliğimi kendim yaptım bakın sizce nasıl biraz kaba oldu ama bence napım elimden bu kadarı geldi☺️☺️
Gayet de tatlı olmuş bence, güle güle kullan canım

KAN SULANDIRICI İĞNE
kullanan arkadaşlar, doğum şeklini belirlemede iğnenin etkisi oldu mu? Ne zaman kesecek drunuz, doğumdan sonra devam edilecek mi?
Benim takibimi yapan bir dr 32. haftada diğeri 36. haftada keseceğini söyledi, sizde durumlar nedir?

Gayet de tatlı olmuş bence, güle güle kullan canım

KAN SULANDIRICI İĞNE
kullanan arkadaşlar, doğum şeklini belirlemede iğnenin etkisi oldu mu? Ne zaman kesecek drunuz, doğumdan sonra devam edilecek mi?
Benim takibimi yapan bir dr 32. haftada diğeri 36. haftada keseceğini söyledi, sizde durumlar nedir?
Bana Doğumdan 1 günce kesicez dedi doktorum

Back