2017 EKİM Anne adayları

Anladim canim ben normal istiyorum ya kesinligi olmayan bisey icin sezaryen dusunmek istemiyorum yine de hayirlisi olsun hakkimizda hangisi daha dogeuysa rabbim onu nasip eder insallah
ben bu durumu bildigimden en basından beri sezeryan itimalinin yuksek tuttum cok da arastırdım doktorlar ikiye ayrılmıs durumda:) ben takıntılıyım asırı sonra kafama takmak istemiyorum ama sen kendi doktorların ne diyorsa guveniyorsanda dediklerine inan benim doktor ihtimalleri dusundugunden demistir muhtemelen

Eve tabi sonradan vicdan azabi cekmektense senin yaptigin daha mantikli ama zaten normal istiyorum diyince de pat diye normal doguramiyoz zaten bakalim hayrlisi neyse o olsun insallah:)

Merhabalar canlar, bugün kontrol vardı doktor suyu azalmış dedi 3 litre su içmelisin dedi bunun dışında ne iyi gelir artırmak için

Kızlar sizin de su gbi akışkan akıntıniz var mi çok normal mi acaba
18.haftadan beridir var. İlk zaman afedersin kaçırıyorum sanıyordum.
Ama şeffaf olmayınca fizyolojik akıntı olduğuna kanaat getirdik. Sulandırılmış süt renginde benimki. Özellikle sabahları ve ayakta çok kaldığımda hemen geliyor.
Kanda ve idrarda enfeksiyon tahlili yaptırdım hep temiz çıktı ultrasonda da suyu iyi hamdolsun. Dr. Amniyon olsa bacaklarından sızar diyor.
Eğer şüpheye düşersen ve doktora gidemiyorsan eczanelerde satılan bir ped varmış. Torluson kağıt mı ne öyle bişey. Onu çamaşırına koyup kağıdın renk değiştirip değiştirmediğine göre normal akıntı mı, amniyon sızıntısı mı olduğu anlaşılıyormuş.

O kağıdı bende duydum ne zamandır almak istiyorum unutuyorum hep. Ya böyle azar azar sızarda farketmezsek diye korkuyorum. Topikte bu kağıdı kullanan var mı acaba

Teşekkür ederim cnm bilgilendirmen için icim rahatladı

Normalmiş zaten,bende endişe ediyordum ama bu zamanlarda biraz daha büyüyecekmiş. Doktorlar normal diyor duruma. Sağlıkla gelsinler inşaAllah.
Benım bebeğimin de kafası 31 haftalıktan 33 haftalık çıkmıştı doktor bı sıkıntı olarak bahsetmedi sadece normal doğumu zorlaştırabilir dedi şimdi doğumum zor olacak diye düşünüyorum takıldı kafama :/

Hayrlisi olsn bakalm cidden geçerli çok sebebn var. Bi bak normal olurmu ama bnce zorlama kendini kesinlikle tehlikeye atma :) ve bebegini

Merhabalar canlar, bugün kontrol vardı doktor suyu azalmış dedi 3 litre su içmelisin dedi bunun dışında ne iyi gelir artırmak için
Havuç suyu diye okudum canm bi kaç yerde ise yarams gerçekten de . Gelişimi nasl kaç kilo olmuş oğlusun?? Bide baş aşağı dönms mü?

Havuç suyu diye okudum canm bi kaç yerde ise yarams gerçekten de . Gelişimi nasl kaç kilo olmuş oğlusun?? Bide baş aşağı dönms mü?
Havuç suyu evet iyi diyorlar var mı bu mevsimde havuç? Kilosu boyu iyi dedi, hâlâ ters dönmesi de çok düşük ihtimal dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…