- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.661
Normalmiş zaten,bende endişe ediyordum ama bu zamanlarda biraz daha büyüyecekmiş. Doktorlar normal diyor duruma. Sağlıkla gelsinler inşaAllah.Bpd miydi kafa şeysi oyleyse eger benimki de 2 hafta 1 gun buyuk gozukuyo ama doktor bsy demedi
ben bu durumu bildigimden en basından beri sezeryan itimalinin yuksek tuttum cok da arastırdım doktorlar ikiye ayrılmıs durumda:) ben takıntılıyım asırı sonra kafama takmak istemiyorum ama sen kendi doktorların ne diyorsa guveniyorsanda dediklerine inan benim doktor ihtimalleri dusundugunden demistir muhtemelenAnladim canim ben normal istiyorum ya kesinligi olmayan bisey icin sezaryen dusunmek istemiyorum yine de hayirlisi olsun hakkimizda hangisi daha dogeuysa rabbim onu nasip eder insallah
Normalmiş zaten,bende endişe ediyordum ama bu zamanlarda biraz daha büyüyecekmiş. Doktorlar normal diyor duruma. Sağlıkla gelsinler inşaAllah.
ben bu durumu bildigimden en basından beri sezeryan itimalinin yuksek tuttum cok da arastırdım doktorlar ikiye ayrılmıs durumda:) ben takıntılıyım asırı sonra kafama takmak istemiyorum ama sen kendi doktorların ne diyorsa guveniyorsanda dediklerine inan benim doktor ihtimalleri dusundugunden demistir muhtemelen
Benim de bu hafta gittiğimde 2 hafta önde çıktı kafası normal dedi doktorKoca kafalı bebişler bizi bekliyo o zaman :) ay genetik olsun da başka bişey olmasın. Haklısın canım doktorlarda gebeliklerinizi kıyaslamayın kimseyle diyolar ama işte biz duramıyoruz :)
2 hafta hep öndeydi bebeğimin gelişimi benim ama bu gittiğimde bariz bir fark ile öne geçmişBenim de bu hafta gittiğimde 2 hafta önde çıktı kafası normal dedi doktor
Armut,havuç suyu,karpuz bide dediği gibi bol su. Tam armut zamanı olgun ve sulu olanlardan al canım.Allah şifa versin inşaAllah.Merhabalar canlar, bugün kontrol vardı doktor suyu azalmış dedi 3 litre su içmelisin dedi bunun dışında ne iyi gelir artırmak için
18.haftadan beridir var. İlk zaman afedersin kaçırıyorum sanıyordum.Kızlar sizin de su gbi akışkan akıntıniz var mi çok normal mi acaba
18.haftadan beridir var. İlk zaman afedersin kaçırıyorum sanıyordum.
Ama şeffaf olmayınca fizyolojik akıntı olduğuna kanaat getirdik. Sulandırılmış süt renginde benimki. Özellikle sabahları ve ayakta çok kaldığımda hemen geliyor.
Kanda ve idrarda enfeksiyon tahlili yaptırdım hep temiz çıktı ultrasonda da suyu iyi hamdolsun. Dr. Amniyon olsa bacaklarından sızar diyor.
Eğer şüpheye düşersen ve doktora gidemiyorsan eczanelerde satılan bir ped varmış. Torluson kağıt mı ne öyle bişey. Onu çamaşırına koyup kağıdın renk değiştirip değiştirmediğine göre normal akıntı mı, amniyon sızıntısı mı olduğu anlaşılıyormuş.
Teşekkür ederim cnm bilgilendirmen için icim rahatladı18.haftadan beridir var. İlk zaman afedersin kaçırıyorum sanıyordum.
Ama şeffaf olmayınca fizyolojik akıntı olduğuna kanaat getirdik. Sulandırılmış süt renginde benimki. Özellikle sabahları ve ayakta çok kaldığımda hemen geliyor.
Kanda ve idrarda enfeksiyon tahlili yaptırdım hep temiz çıktı ultrasonda da suyu iyi hamdolsun. Dr. Amniyon olsa bacaklarından sızar diyor.
Eğer şüpheye düşersen ve doktora gidemiyorsan eczanelerde satılan bir ped varmış. Torluson kağıt mı ne öyle bişey. Onu çamaşırına koyup kağıdın renk değiştirip değiştirmediğine göre normal akıntı mı, amniyon sızıntısı mı olduğu anlaşılıyormuş.
Benım bebeğimin de kafası 31 haftalıktan 33 haftalık çıkmıştı doktor bı sıkıntı olarak bahsetmedi sadece normal doğumu zorlaştırabilir dedi şimdi doğumum zor olacak diye düşünüyorum takıldı kafama :/Normalmiş zaten,bende endişe ediyordum ama bu zamanlarda biraz daha büyüyecekmiş. Doktorlar normal diyor duruma. Sağlıkla gelsinler inşaAllah.
Hayrlisi olsn bakalm cidden geçerli çok sebebn var. Bi bak normal olurmu ama bnce zorlama kendini kesinlikle tehlikeye atma :) ve bebeginiYok ben iğne kullanmadım.
Benim sorunum daha önce rahimden ameliyat geçirmiş olmak (Bikaç dr normale engel değil yapan var dedi, bazısı rahmin yırtılır dedi) İlk 4ay kanamalı gebelik geçirdim, plasentada halaa kan gölcükleri var, gebeliğin başından beri progestan kullandım son bir aydır dozunu düşürebildik, bebeğimin başı haftasına göre büyük,,, sebep çok aslında.
Bizim 27eylül evlilik yıldönümümüz. O zamana kadar beklerse o tarihte belki sezaryen isterim hem çok büyüdüğü için :)
hayırlısı
Havuç suyu diye okudum canm bi kaç yerde ise yarams gerçekten de . Gelişimi nasl kaç kilo olmuş oğlusun?? Bide baş aşağı dönms mü?Merhabalar canlar, bugün kontrol vardı doktor suyu azalmış dedi 3 litre su içmelisin dedi bunun dışında ne iyi gelir artırmak için
Çok sağol canım armut ve bol su tüketecem inş bakalımArmut,havuç suyu,karpuz bide dediği gibi bol su. Tam armut zamanı olgun ve sulu olanlardan al canım.Allah şifa versin inşaAllah.
Havuç suyu evet iyi diyorlar var mı bu mevsimde havuç? Kilosu boyu iyi dedi, hâlâ ters dönmesi de çok düşük ihtimal dedi doktorHavuç suyu diye okudum canm bi kaç yerde ise yarams gerçekten de . Gelişimi nasl kaç kilo olmuş oğlusun?? Bide baş aşağı dönms mü?
Benimde azalma vardi havuc suyu tukettim bir haftada duzeldi bilgin olsun canim. Insallah seninde artarÇok sağol canım armut ve bol su tüketecem inş bakalım
Havuç var mı bu mevsimde canım , içecem dua et artsın inşBenimde azalma vardi havuc suyu tukettim bir haftada duzeldi bilgin olsun canim. Insallah seninde artar
migros metro gibi buyuk marketlerde var canim goruyorum ben. 1 ay onceydi.Biz pazarda da bulmustuk ama erken dogum riskimden artik disari cikamadigim icin simdi varmidir bilmiyorumHavuç var mı bu mevsimde canım , içecem dua et artsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?