- 20 Temmuz 2017
- 219
- 219
- 33
- 31
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.581
Bu arada bebeğimin odasını boyattım katalogda gözüktüğü gibi değilmiş hiç çok koyu oldu tekrar boyatcam bu haftaoysa ki en açık pembe iatemiştimEki Görüntüle 2038532
Ya ne bilim çok koyu geldi bana resimdeki gibi aynı eşyalar beyaz olursa tamamlarmı sence ya da krem rengi olsa. Valla ilk oturdum agladım bu rengi gördükten aonraCanım çok tatlı görünüyor tabi içine sinmediyse tekrar boyat ama bence böylede güzel :)
Ya ne bilim çok koyu geldi bana resimdeki gibi aynı eşyalar beyaz olursa tamamlarmı sence ya da krem rengi olsa. Valla ilk oturdum agladım bu rengi gördükten aonra
renk cok tatliymis bence degistirmeyinBu arada bebeğimin odasını boyattım katalogda gözüktüğü gibi değilmiş hiç çok koyu oldu tekrar boyatcam bu haftaoysa ki en açık pembe iatemiştimEki Görüntüle 2038532
Bu arada bebeğimin odasını boyattım katalogda gözüktüğü gibi değilmiş hiç çok koyu oldu tekrar boyatcam bu haftaoysa ki en açık pembe iatemiştimEki Görüntüle 2038532
Tamam o zaman eşya çok almıcam eşyayla bakarım olmadı eşyaları ortada toplar öyle boyatırım.kalsın bu renk iyiki attım yoksa valla strese girmiştimTabiki eşyaların açık renk olursa odayı boğmaz güzel durur. Ama dediğim gibi içine sinmiyorsa en iyisi şimdiden eşya yokken boyatmak sonra daha zor olur. İyi düşün :)
Tamam o zamanBence çok güzel olmuş rengi değiştirme :)
Ne güzel görmüşsün kızını ben aylardır poposunu görüyorum :) yarın kontrol var inş ben de görürüm yüzünü, bu arada kime benzettin yüzünüMuayeneden çıktım sonunda kızımın sırtı dönük değilde agzını burnunu net gördüm çok şükür . 37. Haftada alttan muayene edcek çok tırsıyorum o yönden şimdiden stres oluyorum. Bu arada yürürken bebeğin aşagı doğru vurma hissine iyi birşey bol yuruyus yap doğum kanalını açar o şekilde olursq dedi. Allah hepimize kolaylık versın çok az kaldı hem heyecanlı hemde stresli
Doktorum bana benzetti annemlerde baktı annesi gibi burnu agZı dediler ama hayırlısı dem hep sağlıklı olsunda. Bide canım ben muayeneden 1 saat önce çok hafif kahvaltı yaptım sonra bi fıstıklı çikolata yedim hareketlendirdim bi dene belki yararNe güzel görmüşsün kızını ben aylardır poposunu görüyorum :) yarın kontrol var inş ben de görürüm yüzünü, bu arada kime benzettin yüzünü
asıl amaç zaten dediğin pembeye boyatmaktı ama hata ettim kataloğa aldandım boyacıma hiç danışmadımRenk bana da cok koyu geldi bu renk bi odada bulunmustum daha once ve cok huzursuzlanmistim o yuzden simdi bi renklerden nefret ediyorum nedense :) cok acik seker pembesi var beyaza cok yakin ben o pembeyi cok begeniyorum :)
Sirt ustu mu yatiyorsun canim oda kabiz yapiyo bizi bebek baski yaptigi icin ben kayisi kurusu yiyince her gun cikiyordum bayagi aktiflestiriyo metabolizmayi hergun yemek lazim birdeBana da önerdi doktor bu ilacı bende fayda etmedi anlamadım tuvalete cıkıyorum ama çok zorlana zorlana. Kayısı, kefir herşeyi de denedim devam ediyor hala.
asıl amaç zaten dediğin pembeye boyatmaktı ama hata ettim kataloğa aldandım boyacıma hiç danışmadım(
Bende öyleyim hep böyle pastel huzur verrn renkleri severim bakalım bi yol bulucam artık.Olsun belki esyalarla duzelir :) benim gittigim evin esyalari da sacma sapandi o yuzden bu renk ve yesil renkli duvarlar beni cok olumsuz etkiliyo
Kızlar bu arada sırt üstü yatma olayını doktoruma sordum dümdüz sırt üstü yatmak evet tehlikeli dedi ama 2 yastık alırsın öyle yatarsın hiçbişe olmaz dedi. Sol önerilir daha çok evet ama kasmaya gerek yok sağa da dönük yatarsın 2 yastıkla sırt üst de yatarsın dedi.
Bundan sonra daga çabuk büyür insaallah.benim bildiğim bebisin 2 kg olmadan çıkarmıyorlar kuvezden.büyük ihtimal biraz daha bekletirler.En son gecen haftab975 gr.di sutum gitgide azaldi artirmaya calisiyorum ins artar ne zaman cikacagi belli degil canim
Bence çok güzel olmuş rengi değiştirme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?