- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.601
Sirt ustu mu yatiyorsun canim oda kabiz yapiyo bizi bebek baski yaptigi icin ben kayisi kurusu yiyince her gun cikiyordum bayagi aktiflestiriyo metabolizmayi hergun yemek lazim birde
Kızlar bu arada sırt üstü yatma olayını doktoruma sordum dümdüz sırt üstü yatmak evet tehlikeli dedi ama 2 yastık alırsın öyle yatarsın hiçbişe olmaz dedi. Sol önerilir daha çok evet ama kasmaya gerek yok sağa da dönük yatarsın 2 yastıkla sırt üst de yatarsın dedi.
Canım valla doktorum aynen şöyle dedi 'Bebek kilo alsın büyüsün die sola yatılmasını söylüyoruz ha bebeğin kilosunda bi sıkıntı yok şuan da sırt üstü sağa dönük sola dönük yatabılırsın.sırt üstü için tek şart ıkı üc yastk olması gerekıyor dedi. İnternetten çok okuduguna duyduklarona kulak asma dedi.Suan biraz rahatladim.9 aylik bebegin olme ihtimalini sirt ustu yatmaya bagladiklarini ogrendigimden beri ne saga yatiyorm ne sirt ustu yatiyorum.resmen iki gündür sol tarafim uyusmustu artik:))
Bence de renk çok tatlı olmuş, içine de açık renkli mobilya aldınız mı ferah olur, güle güle kullan canım şimdiden.Bu arada bebeğimin odasını boyattım katalogda gözüktüğü gibi değilmiş hiç çok koyu oldu tekrar boyatcam bu haftaoysa ki en açık pembe iatemiştimEki Görüntüle 2038532
Evet bu güzel haber sağol bizi de aydınlattığın için canımKızlar bu arada sırt üstü yatma olayını doktoruma sordum dümdüz sırt üstü yatmak evet tehlikeli dedi ama 2 yastık alırsın öyle yatarsın hiçbişe olmaz dedi. Sol önerilir daha çok evet ama kasmaya gerek yok sağa da dönük yatarsın 2 yastıkla sırt üst de yatarsın dedi.
Canım valla doktorum aynen şöyle dedi 'Bebek kilo alsın büyüsün die sola yatılmasını söylüyoruz ha bebeğin kilosunda bi sıkıntı yok şuan da sırt üstü sağa dönük sola dönük yatabılırsın.sırt üstü için tek şart ıkı üc yastk olması gerekıyor dedi. İnternetten çok okuduguna duyduklarona kulak asma dedi.
Benim oğlum olacağı için bu tonun mavisine boyadım odasını mobilyalarını ve perdeyi beyaz ve krem tonlarında kullandım. Çok güzel oldu, çok içime sindi. Duvara da bi kaç tane krem tonlarında raf almayı düşünüyorum. Bu şekilde değerlendirirsen sen de çok güzel olur bence seninki kiz bi de ayyy çok tatlı olur. :)
Sağlıkla kucağımıza alırız inş o günleri de görürüz, kız işte meraktan ya en son 4 5 aylıktı yüzünü gördüm yarın görürüm inş, annesine benzeyen minnoş :))Doktorum bana benzetti annemlerde baktı annesi gibi burnu agZı dediler ama hayırlısı dem hep sağlıklı olsunda. Bide canım ben muayeneden 1 saat önce çok hafif kahvaltı yaptım sonra bi fıstıklı çikolata yedim hareketlendirdim bi dene belki yararİnşallah görürsün sende
7ay hiç sıkılmadan evde yatış halinde gebelik geçiren ben, son zamanlarda çok sıkılır oldum ya. Sizde de öyle mi. Off ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Çıkıp gezmek istiyorum eşime sarıyorum sürekli.
Aynen bnde oyleym catlicam sıkıntıdan yat yatamiyon otursm oturamiyom. :/7ay hiç sıkılmadan evde yatış halinde gebelik geçiren ben, son zamanlarda çok sıkılır oldum ya. Sizde de öyle mi. Off ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Çıkıp gezmek istiyorum eşime sarıyorum sürekli.
Canm snin doğum kaçıncı haftada ayın kacinda olucak tahmini??7ay hiç sıkılmadan evde yatış halinde gebelik geçiren ben, son zamanlarda çok sıkılır oldum ya. Sizde de öyle mi. Off ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Çıkıp gezmek istiyorum eşime sarıyorum sürekli.
Hep hormonlardan. Dün haberlerde sokakta müzik aleti çalan Suriyeli bir çocuk çıktı. Yarım saat hüngür hüngür ağladım. Hayat niye adaletli değil diye eşime çıkıştım. Adam ne yapacağını şaşırdı. Bugünse dünkü halime şaştım. Şu haftaları da bir atlatsaydık.Ben hiç yatmadım hatta hergun gezdim desem yeridir ama bu aralar eşim çok gözüme batıyor :) duşakabini temizliyorum gidip duş alıyor diye sinir oluyorum. Kahvaltı hazırlıyorum az yiyor diye sinir oluyorum :) ay adama taktım kafayı gözünün üstünde kaşı var diye sinir olacam yakında. Gebelik haftasıyla mı ilgili hormonlarla mı bilmiyorum ama adam evde yokken de üzülüyorum niye öyle davrandım diye
Geçen çarşamba kontroldeydim. Doktor konuşmak için erken dedi. Bayramdan sonraki hafta görüşeceğiz.Canm snin doğum kaçıncı haftada ayın kacinda olucak tahmini??
Aminnnn.. sn iğne kullanıyormuydun?? Bnm sezaryen olursa 38+larda olucak eylül 22den sonra yani . Normal çok istiyorum ama doktorum riskli buluyo o yüzden risk almak istemiyorz hayırlısıHep hormonlardan. Dün haberlerde sokakta müzik aleti çalan Suriyeli bir çocuk çıktı. Yarım saat hüngür hüngür ağladım. Hayat niye adaletli değil diye eşime çıkıştım. Adam ne yapacağını şaşırdı. Bugünse dünkü halime şaştım. Şu haftaları da bir atlatsaydık.
Geçen çarşamba kontroldeydim. Doktor konuşmak için erken dedi. Bayramdan sonraki hafta görüşeceğiz.
Planlı sezaryen olmayacak gibi. Sancıları görmek, ne kadar ne yapabilirim kendime ve bebeğine şans vermek istiyorum. Baktım olmuyor, o zaman sezaryen olsun istiyorum. Normal Doğumdan korksam da Sonradan keşke yada acaba dememek için bir deneyelim istedim, sezaryen olmam için birsürü sebep olsa da...
Rabbim doğru yolu göstersin
Gayet de tatlı olmuş bence, güle güle kullan canımEki Görüntüle 2038710 Aaa bu aradaaa lohusa terliğimi kendim yaptım bakın sizce nasıl biraz kaba oldu ama bence napım elimden bu kadarı geldi
Bana Doğumdan 1 günce kesicez dedi doktorumGayet de tatlı olmuş bence, güle güle kullan canım
KAN SULANDIRICI İĞNE kullanan arkadaşlar, doğum şeklini belirlemede iğnenin etkisi oldu mu? Ne zaman kesecek drunuz, doğumdan sonra devam edilecek mi?
Benim takibimi yapan bir dr 32. haftada diğeri 36. haftada keseceğini söyledi, sizde durumlar nedir?
Aynen ben de ya :) Zaten sabah uyanınca hareketini hissetmezsem bi işkilleniyorum.Suan biraz rahatladim.9 aylik bebegin olme ihtimalini sirt ustu yatmaya bagladiklarini ogrendigimden beri ne saga yatiyorm ne sirt ustu yatiyorum.resmen iki gündür sol tarafim uyusmustu artik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?